Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ProgenitorI da,hteo sam da zvucim kao Aleksandar Popović
NIKAD!
Originally posted by Lakiboy_ns
Da.
Zato sto mi je postalo tesko da podnesem skrivanje u javnosti, nemogucnost ispoljavanja emocija prema voljenoj osobi bilo gde napolju, razmisljanje o tome da li ce za mene saznati neko ko ne treba, naruseni odnosi u porodici zbog svega toga i slicno
Originally posted by Lakiboy_nsDuso draga, ali nisi ti kriv za to. Krivo je drustvo i kako je
Da.
Zato sto mi je postalo tesko da podnesem skrivanje u javnosti, nemogucnost ispoljavanja emocija prema voljenoj osobi bilo gde napolju, razmisljanje o tome da li ce za mene saznati neko ko ne treba, naruseni odnosi u porodici zbog svega toga i slicno
Originally posted by andjelatZnam da nisam ja kriv i znam da bi bilo drugacije da zivim u nekoj gay-friendly drzavi...sve ja to znam ali nazlost ja sam ovde i u takvoj sam situciji kao sto sam opisao.Originally posted by Lakiboy_nsDuso draga, ali nisi ti kriv za to. Krivo je drustvo i kako je
Da.
sazdano.
Kako bi bilo da zivis u Holandiji, na primer?
Svi ti problemi ne bi ni postojali.. i bavio bi se
standardnim zivotnim problemima.. tipa posao, pare..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!