Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By queeria
Slika

Majsko izdanje Yellow Caba donosi redizajniranu naslovnu stranu uz pregršt novih rubrika, kao što je Rainbow rubrika koja će informisati o gej-lezbejskim filmovima, serijama, knjigama, izložbama, festivalima, tribinama, istoriji, žurkama i aktivizmu.

U majskom broju možete čitati vesti iz aktivizma, o lezbijskoj seriji "L-word", knjizi "Bogovi sporta", gej himnama, queer događajima u gradu i queer intervju.

Rainbow rubrika je od maja meseca stalna rubrika YellowCab-a i uređuje je: Predrag M. Azdejković
Korisnikov avatar
By ns.happy
opa :) lepo, lepo, sad cu ga poceti i kupovati :)
By Swanheart
Originally posted by ns.happy
takodje
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
Originally posted by ns.happy
takodje
me 3
By Bombina
dobila sam mejl juuhu meni se raduje a ja posto volim da gledam l world
Korisnikov avatar
By IriS
evo, mi baš došli iz grada sa majskim brojem Yellowcaba :)
čim pročitam, dajem svoju kritiku.

bravo Pedja :klap:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Veoma prijatno sam iznenadjen. :)

I dalje ga necu kupovati, ali cu ga sigurno citati po kaficima. :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znash kako, izmedju jednog obroka i finansijske podrske casopisu ne biram mnogo... :D
By Hans
To je jako lepo i pohvalno...Sada će svaki mediokritet koji vlada latinicom moći da zna gde to izlaze "izdajice"....kao što imam običaj da reknem - opet sami sebi uskačemo u usta... :auto: *******TOXIC****** :auto: ****X****** :auto: ****APARTMAN****
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
fajn. valjda ce urednik rubrike vremenom usvojiti termin 'lezbejka' :dance:

@hans
ko nema petlju da izlazi u gej klubove, nek' sedi kuci :closet:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Slazem se sa Hansom.

Lepa je rubrika i sve to,ali koliko je pametno da svako zna gde izlazimo . :uplasen:
Korisnikov avatar
By Stripi
Tako je.
Ja se slažem da se za gej prava treba boriti iz najdubljih katakombi.
Tako ćemo im najbolje pokazat da psotojimo.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Pa ne mislim da treba da se borimo za gej prava iz katakombi,ali ne vidim zasto moram da ugrozavam sopstveni zivot radi toga.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa rekoh, najsigurnije je iz katakombi. niko nije ugrožen a svi sretni i zadovoljni.
By Hans
Imao sam ja petlju x puta, pa sam gutao suzavce, tukli su mi dečka ispred Floyda....dokle bre?
Korisnikov avatar
By queeria
Hajde zaustavite paranoju. U RainbowCabu nisu objavljene adrese gej klubova u Beogradu.

Hajde da vratimo fokus na izvor nasilja. Izvor nasilja su homofobi a ne javno objavljivanje adresa gej klubova.
Korisnikov avatar
By mirth
Divno! Sve do jedne od cele tri strane! Citati, ono, na srpskom, u stampanom mediju, jako je jako lep osecaj.... I eto, raznezila sam se i uzivala sam i hvala i tako....
Korisnikov avatar
By Egmont
Mogli bi neki ljudi ovde da ipak imaju malo poverenja u procene ljudi šta se sme gde govoriti.
Korisnikov avatar
By Paki
Ponovo, kao i u ranijim prilikama, imamo pojavu paranoje i panike među klozetiranijim gejevima. Voleo bih kada bi te osobe mogle da objasne zašto je to tako.

Druga stvar... postoji li nešto što vam se dopada u novoj rubrici YC-a?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Hans_87
Imao sam ja petlju x puta, pa sam gutao suzavce, tukli su mi dečka ispred Floyda....dokle bre?
Dok ne smjestimo svoj pederluk u svoja četiri zida.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Za malo da se upustim u diskusiju,ali puca mi piiiiiiiiip.
Evo meni ne puca, a izmedju sredjivanja stana i diskusije na forumu izabracu ovo drugo! :smeh:

Ko hoce da sazna gde se okupljaju gayevi, pa saznace na ovaj ili onaj nacin, nece mu biti potreban za to Yellow cab.
Lepo je imati queer rubliku u stampanom mediju, bas je divan osecaj citati sve to a i videti link queerie na web stranici yellow cab-a.
Imamo pravo na drustveni i socijalni zivot i treba ga pokazati javnosti na ovaj nacin.
U krajnjoj liniji, Yellow cab ne kupuje svaki kreten a toliko stranica ima da ako se bas nekome i ne dopada, pa moze da preskoci rubriku.
Korisnikov avatar
By Delete
Odlicno. Svidja mi se i smatram da je to jedna od pozitivnijih stvari koje su se desile u poslednje vreme.
By Ulix
Sad cu morati da steknem naviku da kupujem YellowCab. Ako su ti tekstovi i priblizno zanimljivi kao blog, brzo cu se navuci.

:peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!