Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By superfly
Originally posted by Stripi
Pomozite! DIGAO MI SE KURAC i ne znam šta da radim sa njime
LOL
Korisnikov avatar
By Zonche!
HELP!!!Um, sta sam ono hteo da pitam?
Korisnikov avatar
By Stripi
Dragi Forumaši P O M A G A J T E!!! Moj dečko Josh mi je danas rekao da sam retard. Šta radim krivo u seksu?!?!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Heeeeelp! Jel se dobija karijes kurca ako me je dechko (koji inache nema prednje zube) oralno zadovoljio?

:lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zemunac
Heeeeelp! Jel se dobija karijes kurca ako me je dechko (koji inache nema prednje zube) oralno zadovoljio?

Grozni ste. Svi :P
Korisnikov avatar
By stefan19
JAAAAAO KUKUUUUU!!!!
Pa kako je ova tema mogla mojim ochima da promakne neopazeno vec CELA DVA DANA?!?!?!
Jao bas ste zlochesni iskreno! Sto me zezate?! Pa meni tako bude milo kada se ja vama obratim za savet. Dobro, ponekad zaista pitam banalna pitanja ali sta da radim - taki' sam :)
I btw, svi ste omashili sta ce da mi bude sl. tema. Vec je imam spremnu ali cekam da se prvo neke moje sumnje obistine sa deckom, pa cu da postavljam. Strpljenja malo molim ;)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Zemunac

Grozni ste. Svi :P
Vidis ti draga moja Anchi sa chime ja moram da se nosim SVAKODNEVNO na ovom forumu. Stalno me optuzuju da su mi postovi debilni, ali kada bolje razmislish, siguran sam da je bar neko nesto nauchio iz njih.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by stefan19
I btw, svi ste omashili sta ce da mi bude sl. tema. Vec je imam spremnu ali cekam da se prvo neke moje sumnje obistine sa deckom, pa cu da postavljam. Strpljenja malo molim ;)

Ovo je gore nego što sam mislio ...

Ja sam iskreno verovao da ti sedneš za komp i kažeš "Ajde sad Štefi da otvoriš jednu temicu" i to što ti padne na pamet napišeš ... ali ti to još planiraš!

Daj malo kreativnosti u tome. Neki planiraju temu za forum ceo život pa je tek onda postave, a ti tako neozbiljno ...

P.S. Otvori sopstveni support and fan forum
Korisnikov avatar
By Stripi
i još k tome aktivna u seksu! :drama:
Korisnikov avatar
By Zonche!
...da li to znaci da sam lezbejka?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Zonche
...da li to znaci da sam lezbejka...
... iako brijem pazuh? :puzzle:
Korisnikov avatar
By KiWi

A šta je uopšte lezbejka? Molim savet!
Korisnikov avatar
By Stripi
Hitno! TREBAM VAŠ SAVJET!!! Ko sam ja? Jutros sam se probudio i shvatio da nemam odgovor na to pitanje.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Hitno! TREBAM VAŠ SAVJET!!! Ko sam ja? Jutros sam se probudio i shvatio da nemam odgovor na to pitanje.

Vec smo imali takvih tema (Daliborka, SashaSasha i slicno)

Stefan je uvek originalan.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bash ste odvratni.... Jadan decko. :(
Korisnikov avatar
By Stripi
Upomoć! Svi na Forumu su ODVRATNI. Koji bi mogao biti razlog?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by A.F.K.A.OB

Vec smo imali takvih tema (Daliborka, SashaSasha i slicno)

Stefan je uvek originalan.
Kao najblizi prijatelj ozloglasene i sa Foruma proterane Daliborke, kategoricno tvrdim da ta dama nikada nije ni otvarala, ni ucestvovala u temama " Ko sam ja ? Trebam vas savjet "
nono
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moje govno smrdi! Vise nego inace!!! Da li je to do kondoma sa ukusom voca??? HELP!!!!!
By Director
glasam za:

4. Moj decko nije dobio poslednju platu! HELP! Kako cu ziveti ovog meseca?

:) :redaljka:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Director
glasam za:

4. Moj decko nije dobio poslednju platu! HELP! Kako cu ziveti ovog meseca?

:) :redaljka:
Hmmm...mozda je trebalo da otvorim anketu :misli:

@Mrlja: Since when do you care about kids? On second thought, since when do you have feelings? :giggle:
By Dragonite
HELP! Moj dečko sa kojim se viđam već tri nedelje neće da me ubaci u testament, šta radim pogrešno?
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Ej, pa stvarno ste odvratni!
Nije lepo rugati se tudjoj nesreci.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kakvoj nesreći? Nedostatku mozga?
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Kakvoj nesreći? Nedostatku mozga?
Pa stavi sebe u njegov polozaj, kako bi se, u tom slucaju, ti osecao da neko tebe i tvoje probleme omalovazava i izvrce ruglu na ovaj nacin.
Koliko god se nama neciji problemi cinili smesnim, oni za tu osobu mogu da predstavljaju zaista veliku poteskocu. Ne dozivljavamo svi mi svet oko sebe na isti nacin kao drugi oko nas, i ne zivimo svi mi istim zivotom, te s toga i razlicito shvatamo pojedine teske situacije, koje za nekoga od nas mogu biti sasvim banalne, dok za druge mogu da predstavljaju pravu nocnu moru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!