Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

da li bi voleli da ste str8?

da
52
26%
ne
95
48%
nisam gay
7
4%
ne razmisljam o tome
43
22%
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovde nisam mislio pricati o tome da li je neko prihvatio sebe ili ne, vec da li mislite da bi vam zivot bio lepsi / lagodniji / ispunjeniji / sta god, da ste str8?
By Ulix
Originally posted by ns.happy
ovde nisam mislio pricati o tome da li je neko prihvatio sebe ili ne, vec da li mislite da bi vam zivot bio lepsi / lagodniji / ispunjeniji / sta god, da ste str8?
Da sam str8 to vise ne bih bio ja. Nema odgovora na pitanje koje postavljas.

Ali ako zelis da kukas kako ti je tesko jer si jadna gej, slobodno. :)
By Bombina
Originally posted by Lepa Krepa
ja nisam gay i ne bih volela da sam strejt.
sta kazes krepa bas sam sokirana :shok2: :shok2: :shok2:
ono sto ti kazes
ja bih volela da budem al prema tome necu da razmisljam o tome :tuc:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Ulix
Da sam str8 to vise ne bih bio ja. Nema odgovora na pitanje koje postavljas.

Ali ako zelis da kukas kako ti je tesko jer si jadna gej, slobodno. :)
gospodine kish, da li sam ja negde jadan kukao (nisam zensko, razocaracu vas) da mi je tesko da sam gay? ne poznajete me, a vas animozitet prenosite negde drugde. tema mi je pala na pamet jer sam citao anketu na jednom sajtu i iznenadio se rezultatima. hvala ako ste glasali, i hvala na objasnjenju, teoretisanje o mom seksualnom identitetu ostavite za neku drugu priliku.
By Ulix
tema mi je pala na pamet jer sam citao anketu na jednom sajtu i iznenadio se rezultatima.
I kakvi su bili rezultati?

(Ostatk ignorisem da te ne bih uvredio. Tebe i tvoju muskost.)
Korisnikov avatar
By ns.happy
moja muskost ili sta god je moja stvar, ne vidim zbog cega vas to zanima. gledajte u svoje dvoriste.
rezultati su bili da je 85% zelelo da je str8.
Korisnikov avatar
By greek_lover
rezultati su bili da je 85% zelelo da je str8.
hm, pa to bi moglo da se podvede pod onu: sve je uvek lepse u tudjem dvoristu.

Prosto mi nikad nece biti jasno zasto gay ljudi misle da je lakse biti str8. To jeste generalno kuknjava koju sam slusao i jos uvek ponekad slusam. Misljenja sam da su nam zivoti, negde generalno, potpuno slicni, radimo, jedemo, volimo, bla, bla, bla ... Kad uporedim svoj dosadasnji zivot i zivot mojih str8 drugara, da vidimo: zavrsio skole, putovao i putujem, trazio voljeno bice, sad imam voljeno bice pored sebe, imam posao, izlazim, .... sad, moji str8 drugovi vole picku ja volim kurac, pih, sitan detalj! Shit happends, life sucks and then you die!

Da, lakse je dobiti socijalni status kad si ozenjen, udata, imas porodicu, ispunio/la si zivotni ciklus stvaranja novih narastaja i tako to, ali .... biti gay i zeleti da si str8 je, po meni malo pljuvanje po sebi.
Kako sam glasao da ne razmisljam o tome, ali sad me je ova tema malo navela na razmisljanje.
Ne bih menjao svoj gay zivot za str8. Ne mislim da bi mi bilo bolje da sam str8, imao bih neke druge stvari ali nisam siguran koliko bi mi one prijale.
By J...
Ne bih volela da sam strejt jer bi to znacilo da nisam potpuno upoznala sebe.
Da sam strejt ne bih imala sve ove osobine koje sad imam a koje nikad ne bih menjala, znaci, to ne bih bila ja.
Korisnikov avatar
By Khons
nikad! chak mi je i drago shto sam lez.
Korisnikov avatar
By bothways
Ne znam kako da glasam. U neku ruku bi mi bilo mnogo lakse da jesam str8, ali ne osecam neku posebnu nelagodu ili tugu zbog toga sto sam ne-str8. I like it! Tako da sam neodlucan.
Korisnikov avatar
By bigirl
Nisam gay, ali opet... Da. Volela bih da sam str8 i da mi se "sve ovo" nikada nije desilo.
Korisnikov avatar
By soki
Pa neznam, nije jenostavno odgovoriti. Volim ovakva kakva jesam, da nisam lez nebi bila JA, jer to je veliki ako ne i celi deo mene (kako razmisljam, sta radim ...itd). Ako kazem da bi volela da sam str8 onda idem protiv sebe.

Ali priznacu da sam razmisljala o tome. Istina jeste da bi zivot u nekim delovima generalno bio laksi. Desavaju se promene po celom svetu ali to jos nije na nivou "normalnog zivota".

Na primer da sam str8: ne bi otisla iz Juge i pokusavala da napravim zivot u stranoj zemlji gde ces uvek biti stranac; ne bi bila otudjena od svojih koje inace puno volim i rasla sam vrlo vezana za familiju i mogla bi da nastavim da gradim zivot sa njima; vecina rodbine i "prijatelja"nezna kosi stvarno ti, u zavisnosti kojim se poslom bavis nesmes biti otvoren; ako treba pomoci i najrodjenijem da mu na primer spasis zivot tako sto ces dati krv, nemozes jer si gay i to po zakonu tvoja krv je neprihvacena; nemozes svuda biti opusten sa svojim partnerom da ti se nebi nesto desilo, a da neulazim celu problematiku ako brak nije dozvoljen i nedaj boze da se nesto desi nemas nikakvih prava (ako recimo tvoj partner umire nedaju ti nikakvu informaciju jer nisi rod, cak nemozes ni da preuzmes telo da ga sahranis); ako zelis decu, kroz sta ta deca prolaze od strane drugih ljudi .... ovakva lista moze se nastaviti do sutra.

Tako da u tim pogledima biti str8 je definitivno jednostavije. Ali valjda vremenom sve doci na svoje.
Korisnikov avatar
By horus.
svakako da bi mi zivot bio daleko jednostavniji da sam str8...
biti gay u srbiji nije the dream come true...
naravno, ne treba sebi stvarati frustracije, ali takodje, to nije nesto zbog cega bi se gay ljudi trebali osecati superiornije u odnosu na str8 populaciju...
+ ako uzmemo u obzir da mnogi roditelji ne prihvataju to sto im je dete gay, moze se reci da je lakse biti str8...
biti deo vecine daje neku vrstu sigurnosti, jer svi zele da budu prihvaceni, zato sto je covek socijalno bice...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I shta bi to tachno promenilo? Nishta...
Korisnikov avatar
By m..
Ne. Mislim da bi bilo zgodnije i udobnije u nekom sirem drustvenom kontextu, ali ja ne mogu da zamislim da idem onom ocekivanom linijom odustajanja od (ili zapostavljanja) karijere radi uzgoja dece i stosta slicno, tako da ni tako ne bih bila nesto prihvatljiva sirokim narodnim masama. Kako god okrenes strcala bih.

Jbg, zene su fenomenalne. Obozavam ih i uzivam u njima. Ne bih to menjala ni za sta.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam.
Ustvari, tesko mi je da na neke aspekte zivota gledam iz ugla svog odabira partnera (ne mogu da znam da li bih imala bolje placen posao ako sam bisex ili gay ili str8 isl), ali ne sumnjam da bih time svojim roditeljima uveliko smanjila nervozu i stres, posto se vec plase da ce od mene postati baba-devojka sa 200 macaka oko sebe.
Ne vidim sebe unutar drustveno nametnutih uloga, cak ni onih vezanih za pol, tako da, ni da se odlucim samo za partnere suprotnog pola, ne bih mogla da budem onakva kakvu me drugi ocekuju.
Korisnikov avatar
By Hton
Ne, ne bih voleo da sam str8,voleo bih da su SVI gay! :D Onda bi mi zivot sigurno bio mnogo laksi:)
Korisnikov avatar
By bothways
I onda ne bi bilo prokreacije i ljudi vise ne bi ziveli na svetu... previse sebicna zelja, don't you think? :P
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by bothways
I onda ne bi bilo prokreacije i ljudi vise ne bi ziveli na svetu... previse sebicna zelja, don't you think? :P
Ne - dve muve jednim udarcem:D (+sex dok svi neizumiremo - slogan dobar cak i za politicku kampanju) :D

:zastava:

PS:Mozda bi ovaj hitlerovski plan ugrozila vestacka oplodnja:)
Korisnikov avatar
By bothways
Pa da... muskarci, jebite se medjusobno, a devojke nek skupljaju spermu sa strane, pa da se vestacki plode... zvuci tako utopisticki...
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by bothways
Pa da... muskarci, jebite se medjusobno, a devojke nek skupljaju spermu sa strane, pa da se vestacki plode... zvuci tako utopisticki...
:lol:

:up:
Korisnikov avatar
By stefan19
NE! Ovako mi je mnogo gotivnije. Nemam zenu i decu da me smaraju, mogu da se vidjam kad i sa kim god hocu, nisam sebican ali zaradim solidnu kintu i nemam zenu da me eksploatishe, mnogo sam popularniji u gay community nego sto bih verovatno bio u str8, mogu da putujem i ludujem po pederskoj Kaliforniji jer ovde je mnogo i zabavnije i gotivnije biti gay nego str8, i td, i td...
Definitivno OSTAJEM CUCLACH!
:zastava:
Korisnikov avatar
By Medium
Prosto mi nikad nece biti jasno zasto gay ljudi misle da je lakse biti str8. To jeste generalno kuknjava koju sam slusao i jos uvek ponekad slusam. Misljenja sam da su nam zivoti, negde generalno, potpuno slicni, radimo, jedemo, volimo, bla, bla, bla ... Kad uporedim svoj dosadasnji zivot i zivot mojih str8 drugara, da vidimo: zavrsio skole, putovao i putujem, trazio voljeno bice, sad imam voljeno bice pored sebe, imam posao, izlazim, .... sad, moji str8 drugovi vole picku ja volim kurac, pih, sitan detalj! Shit happends, life sucks and then you die!

Da, lakse je dobiti socijalni status kad si ozenjen, udata, imas porodicu, ispunio/la si zivotni ciklus stvaranja novih narastaja i tako to, ali .... biti gay i zeleti da si str8 je, po meni malo pljuvanje po sebi.
Kako sam glasao da ne razmisljam o tome, ali sad me je ova tema malo navela na razmisljanje.
Ne bih menjao svoj gay zivot za str8. Ne mislim da bi mi bilo bolje da sam str8, imao bih neke druge stvari ali nisam siguran koliko bi mi one prijale.
[/quote]

....isto tako mislim :dance: :bouncy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by greek_lover
..Prosto mi nikad nece biti jasno zasto gay ljudi misle da je lakse biti str8...
Zato sto je svakom svoja muka najveca.
:nazalost:
By Çâðê_DUP
Originally posted by *deni*
Originally posted by greek_lover
..Prosto mi nikad nece biti jasno zasto gay ljudi misle da je lakse biti str8...
Zato sto je svakom svoja muka najveca.
:nazalost:
pa, evo ja npr kao lezbejka imam sužen izbor partnerki, em lez devojaka generalno ima malo, em nisu toliko transparentne, tako da kažem, em volim femmice, em lepe, em pametne, da ne nabrajam..em mi rekoše da ja zapravo tražim mona lisu etc

dakle, sigurno bih imala veći izbor partnera kao str8 devojka. meni su i sad, kao lez devojci mnogi muškarci lepi, ali jbg, seksualno me ne privlače.

bar je tako u srbiji, ne znam kako je vani..u principu, da imam veći izbor, sigurno ne bih ni razmišljala o tome, jer ne vidim ništa loše u tome da sam lez, ali vala, u Srbiji ne vidim ni prednosti. :mete:

i još jednom, čovek je lepo rekao:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!