Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ns.happyDa sam str8 to vise ne bih bio ja. Nema odgovora na pitanje koje postavljas.
ovde nisam mislio pricati o tome da li je neko prihvatio sebe ili ne, vec da li mislite da bi vam zivot bio lepsi / lagodniji / ispunjeniji / sta god, da ste str8?
Originally posted by Ulixgospodine kish, da li sam ja negde jadan kukao (nisam zensko, razocaracu vas) da mi je tesko da sam gay? ne poznajete me, a vas animozitet prenosite negde drugde. tema mi je pala na pamet jer sam citao anketu na jednom sajtu i iznenadio se rezultatima. hvala ako ste glasali, i hvala na objasnjenju, teoretisanje o mom seksualnom identitetu ostavite za neku drugu priliku.Originally posted by ns.happyDa sam str8 to vise ne bih bio ja. Nema odgovora na pitanje koje postavljas.
ovde nisam mislio pricati o tome da li je neko prihvatio sebe ili ne, vec da li mislite da bi vam zivot bio lepsi / lagodniji / ispunjeniji / sta god, da ste str8?
Ali ako zelis da kukas kako ti je tesko jer si jadna gej, slobodno.
Originally posted by ns.happyhm, pa to bi moglo da se podvede pod onu: sve je uvek lepse u tudjem dvoristu.
rezultati su bili da je 85% zelelo da je str8.
Originally posted by bothwaysNe - dve muve jednim udarcem:D (+sex dok svi neizumiremo - slogan dobar cak i za politicku kampanju)
I onda ne bi bilo prokreacije i ljudi vise ne bi ziveli na svetu... previse sebicna zelja, don't you think?
Originally posted by *deni*pa, evo ja npr kao lezbejka imam sužen izbor partnerki, em lez devojaka generalno ima malo, em nisu toliko transparentne, tako da kažem, em volim femmice, em lepe, em pametne, da ne nabrajam..em mi rekoše da ja zapravo tražim mona lisu etcOriginally posted by greek_loverZato sto je svakom svoja muka najveca.
..Prosto mi nikad nece biti jasno zasto gay ljudi misle da je lakse biti str8...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!