Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez devojke vs fizicki izgled !?

Ne posvecuju paznju izgledu
32
35%
Sve su skockane, samo se to ne vidi
8
9%
Crni Staty, sta ti bi da se mesas u izgled lez riba
52
57%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Srce, napisao sam "Endzi" a ti lepo izgovori to i vidi jel logicno to reci.. znaci ne slovo A, nego E...

Afkice, ja sam jako zadovoljan svojim stilom oblacenja ,a sto je vaznije i ljudi iz mog okruzenja su zadovoljni... kada me budes video u zvonastim pantalonama, tetkastim majcama, i simbolima koji ne doliku jednom muskarcu poput mene, mocices da mi prigovoris..... ja sam ipak musko....
:icequeen:
By Swanheart
"tetkastim majicma"
ummmmmmm mislis na onu majicu koji je Dragoniteva sestra trazila da joj vratis :blenta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Swanheart
"tetkastim majicma"
ummmmmmm mislis na onu majicu koji je Dragoniteva sestra trazila da joj vratis :blenta:
:lol:
Mast su mu vadili SIXTO i ekipa svojevremeno na Forumu zbog te majice.
:lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Swanheart
"tetkastim majicma"
Iznenadila si me pre par dana kada si se setila moje teme "Zalio sam cvece kiselom vodom" koju sam otvorio pre dve godine... znaci pratis moj rad na forumu.... tako je i sada sa ovom majcom... bas se vidi da si upucena...
za one koji ne znaju o cemu se radi, evo jedne fotkice koju Swan pominje.... nije vazno sta je na coveku, nego kako to on ume da nosi...

Slika

Mada ne znam ko je taj Dragonajt
:cobanica:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Nanny Ogg
@ nedodirljiFa
a ti gledis muske cipelice :trep: ? :D
pa jedne jagger koje imam se vode kao "muske" jelte.. pa mi je prodavacica to i nabila na nos, like i care :nokti: a ni ne lice na muske, ne znam sta je na njima musko stvarno kad su cizme indeed do iznad gleznjeva imaju duboko pertlanje napred i podignutu petu :hypno: neko im je zesce isprao mozak pa je nasla meni da prodaje pamet.. samo sam joj rekla "pa?!" :smirk: ..a onda mi je ljubazno urucila racun :hvala: kad dodje do tog dela onda naravno da nema vise problema da li su muske ili zenske..

elem.. MALOPRE mi se desilo ISTO!
gledam patike, nalik starkama samo maaaalo drugacije, duboke, crne.. i kompetentna prodavacica ce meni "zenski modeli su ti na desnoj strani, dodji" :sekirica: :testerica:

statusela, da ti ova sekica sto radi u prodavnici nije neki rod?! jos i nosi trenerku :trep:
Korisnikov avatar
By Myself
Status je u pravu! :sudija:
Ali to se ne odnosi samo na lezbejke.
By Swanheart
Originally posted by untouchable

statusela, da ti ova sekica sto radi u prodavnici nije neki rod?! jos i nosi trenerku :trep:
ako je obrijala brkove i izdepilirala ruke sve je moguce
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by *STATUS*
znaci pratis moj rad na forumu.... tako je i sada sa ovom majcom... bas se vidi da si upucena...
jel dobijaš ti neku kintu za taj silni rad na forumu?
i procenat za svako uknjiženo praćenje istog?
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
ma kak'e pare. status je iznad materijalnih stvari poput para, garderobe, sminke i sl. :giggle:
Korisnikov avatar
By Myself
Moram da primetim da su farmerice i gradja vise zenski od majcice.
Ovo je off, jel? :nokti:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Myself
Moram da primetim da su farmerice i gradja vise zenski od majcice.
Ovo je off, jel? :nokti:
ma farmerke su unisex, stav je ono što tu zrači...
Korisnikov avatar
By EYA
samo se vi zajebavajte, al status je opet uspeo da otvori temu sa rekordnim brojem postova i posecenosti u estrogenu :up:
Korisnikov avatar
By horus.
Slika
ovo je genijalno... :smeh: :smeh: :smeh:
By Çâðê_DUP
a sada blok reklama i jedan prilog..

''

LESBIAN FASHION

''
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
Originally posted by Zoe
˙˙˙˙˙ǝʞɯoɯ "ǝuǝʌʇsuǝz" ı sɐɯı oʞɐʇ oʇsı˙˙˙
dodjavola, zahtevam u2u sa detaljnim opisom kako se ovo radi...

znam ja :D Zojka je genije
By J...
Drage moje i dragi moji, dosao sam do zakljucka da mnoge lez devojke ne brinu dovoljno o svom fizickom izgledu...
Susrecem se sa lez devojkama koje ne pridaju paznju svom izgledu vec sebi dozvole da se pojave na ulici i u drustvu kao da su tek ustale iz kreveta. Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca.... :mirnatetko:

Ako napravimo paralelu izmedju muskaraca i zena, dolazimo do surovog zakljucka da muskarci vise paznje pridaju izgledu... Stalno su namirisani, skockani, doterani, na pojediim mestima depilirani i svesni da ne mogu bilo kako da se pojave na nekom mestu.... dok, kod nekih zena, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispoid pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinule depilacijom...

Zar mora 80 posto devojaka da nosi trenerku, sportske patike, kratku kosu i da iz daleka potsecaju na muskarce... :regan:

Slazem se da je feminiziranost nesto sto dolazi "iznutra", ali isto tako smatram da niko ne moze da nas naruzi toliko koliko mozemo mi sami.... :ruzan:

Nemam nameru da bilo koga uvredim, ni najmanje, samo zelim da konstatujem da je moje misljenje takvo, a zelim da cujem i vase.... :tushe:

Da li se slazete sa mnom ?

:hvala:

Prvo sam pomislilla da je ovo neka zajebancija, kao izmenjene uloge u standardnoj (strejterskoj) predrasudi o skockanim zenama i zapustenim muskarcima a onda videh da je covek ozbiljno zarobljen u svom crno belom ogranicenom svetu pravila.
Mogu samo da kazem - no comment.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Lepa Krepa
znaci pratis moj rad na forumu.... tako je i sada sa ovom majcom... bas se vidi da si upucena...

Satisfakcija za moj rad na ovom forumu su moje teme... one sve govore.... broj poseta i odgovora.... (u to se mogu uveriti samo oni koji znaju sve brojeve)...

uostalom, nisam ja za dzabe najpopularniji gej forumas u Srbiji....

ne znam sta su se ove zene okomile na moju roze majcu i farmerke...
neko cak rece da je moja gradja "zenska"... hm...

bas bih voleo da iste okace svoje slike, pa da vidimo da li potsecaju na muskarce, hermafrodite ili zene...ili sta vec.... suludo je komentarisati nekog ako ne prilozis i svoju sliku, pa da vidimo da li se radi o onoj staroj srpskoj izreci "prekorela koza ovcu" :)

mozda sam stvarno zenstveniji na ovoj slici od vecine zena....
(izvinjavam se zbog postavljanja slika, sluze kao ilustracija napisanog teksta)

Slika

:zapitajSeStatuse: ?
By Swanheart
"mozda sam stvarno zenstveniji na ovoj slici od vecine zena...."

sto bi znacilo sta Statuse ? :trep:
pa da si femm tetka Statuse :trep:
:lizalica:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
"mozda" - znaci JESTE ili NIJE

kada sam rekao "zene" mislio sam na lez ribe

mada, kad malo bolje razmislim, mozda sam stvarno zenstveniji od vecine buch riba....

joj....

:tenis:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Lepa Krepa

Satisfakcija za moj rad na ovom forumu su moje teme... one sve govore.... broj poseta i odgovora.... (u to se mogu uveriti samo oni koji znaju sve brojeve)...

uostalom, nisam ja za dzabe najpopularniji gej forumas u Srbiji....

ne znam sta su se ove zene okomile na moju roze majcu i farmerke...
neko cak rece da je moja gradja "zenska"... hm...

bas bih voleo da iste okace svoje slike, pa da vidimo da li potsecaju na muskarce, hermafrodite ili zene...ili sta vec.... suludo je komentarisati nekog ako ne prilozis i svoju sliku, pa da vidimo da li se radi o onoj staroj srpskoj izreci "prekorela koza ovcu" :)

mozda sam stvarno zenstveniji na ovoj slici od vecine zena....
(izvinjavam se zbog postavljanja slika, sluze kao ilustracija napisanog teksta)

Slika

:zapitajSeStatuse: ?

moja podrska Statusu. odlican post :up:

jebacu bre sve ribe koje nisu po njegovom standardu, za kaznu ! :cvetduga:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by EYA

jebacu bre sve ribe koje nisu po njegovom standardu, za kaznu ! :cvetduga:
joj, imaces pune ruke posla.... trebace ti tri zivota za to :)

CMOK cico....

:mazi:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Afkice, ja sam jako zadovoljan svojim stilom oblacenja ,a sto je vaznije i ljudi iz mog okruzenja su zadovoljni... kada me budes video u zvonastim pantalonama, tetkastim majcama, i simbolima koji ne doliku jednom muskarcu poput mene, mocices da mi prigovoris..... ja sam ipak musko....
:icequeen:
Zadovoljan si, to je super, ali su zadovoljne i brkate lezbejke i ljudi iz njihovog okruzenja...

Statuse, na stranu to sto trenerka i bele carape deluju muzevno, ali i dziberski, majica na avataru ti je poprilicno zenstvena... Ili su to dve majice?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Hm, kada pominjemo "brkate lezbejke" ja nisam kritikovao sto one tako izgledaju nego sam pokazio zaljenje sto devojke mogu mnogo bolje da izgledaju ali ne zele da se potrude... sto je jako lose... tako je i u svemu drugome tuzno kada se neko zadovolji minimalcem....

majca u kojoj sam bio na tom avataru, svega par minuta dok nisam postavio ovu sada sliku je kombinacija 2 majce... nesto poput "Status wear" :)

Slika
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Statuse, nije li onda tuznije sto se ti zaista trudis, a i dalje izgledas lose?

Iskombinovao si dve majice na kratke rukave, od cega je jedna ljubicasta, a druga roze, i kritikujes pedere koji se oblace tetkasto?

Da me ne shvatis pogresno, ti si meni stvarno simpatican - ali nemas ni malo ukusa kada su poziranje i oblacenje u pitanju.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
A.F.K.A.OB, ja nikoga ne kritikujem, samo iznosim svoje misljenje koje se sticajem okolnosti kosi sa postupcima drugih ljudi.... nisam kritikovao tipove... vec ribe "koje mogu vise da daju od sebe" ... sto se tice ove slike, nastala je kao produkt zezanja... naravno da se ovako ne bih pojavio na javnom mestu.... slika je nastala u kupatilu dok sam pakovao svoje... pa sam zeleo da isprobam dve majce odjednom... i eto sta ispade :) :)

majce nisu ljubicaste i roze, nego tamno plava i roze :)

:palacinke:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Onda OK. :)

A kritikovao jesi, i to poprilicno ostro.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
AFKA, to sto ja imam britak jezik je jedno

a to sto sam zaista u pravu je nesto drugo :)

a to sto se neki prave ludi pa traze izgovore i opletu autora teme umesto da malo ukljuce mozak i vide da li ja zaista gresim ili sam u pravu, je nesto trece :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Deni zlato pozlaceno, naravno da ima i 68-o, ali se bojim da iznesem sve te stavke, spalice me na lomaci na sred Terazija :)
:uplasen:

:D

:kiss:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
o, pobogu.
statuse, ljudi po tebi "opliću" zato što je tema isuviše retardirana da bi nju komentarisali, je li, iole ozbiljno.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!