Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahaha....inace dobijem strasnu zelju da pred tim ljudima pocnem brutalno da psujem...grozno...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Moon_Hunter
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Zonche
Uh, da... To se chesto deshava i dize mi se kosa na glavi. ' Bash je miiiicaaa ... ' Vazi.
I ono - 'blejim na gajbi.'
Ne volim uopshte te poshtapalice danashnje omladine i zaista se trudim da ih ne primecujem.
Ali, opet.. Onda dodje neko i kaze ' bash si fancy ( ali fensi, onako po srpski ), i naravno 'vrh', 'extra' i tome slichno.
Nedostatak izrazavanja. Sramotno.
Mali off: koliko ti imas god?
Isto razmishljamo. :giggle:
What difference does it make?
Mislite li da je bitno godishte za pristojno izrazavanje?
Ako ste se potrudili da napishete off, onda ste imali i priliku da pogledate profil, no?
:zvizdi:
Da stvarno nema veze to sto si ti 88god...Ali ova danasnja omladina covece...Uopste nije vrhextrafull!

U nase vreme je to bilo drugacije!Ljudi su postovali starije, a sada...

:odrasti:
Korisnikov avatar
By Paki
Normalan (normalna, normalno...) - nije baš da je ne podnosim, ali je svakako ne volim. Asocira me na normative, stege, isključivost...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Mr.Ja

Ne volim uopshte te poshtapalice danashnje omladine i zaista se trudim da ih ne primecujem.
Mali off: koliko ti imas god?
Isto razmishljamo. :giggle:
What difference does it make?
Mislite li da je bitno godishte za pristojno izrazavanje?
Ako ste se potrudili da napishete off, onda ste imali i priliku da pogledate profil, no?
:zvizdi:
Da stvarno nema veze to sto si ti 88god...Ali ova danasnja omladina covece...Uopste nije vrhextrafull!

U nase vreme je to bilo drugacije!Ljudi su postovali starije, a sada...

:odrasti:
Jel to beshe 19 godina? Ovi danashnji napredni tinejdzeri.... Svi su vec matori...
Korisnikov avatar
By jukie
(napisao nekoliko rečenica koje đaci prečesto izgovaraju a onda ustanovio da je to promašena tema i da se traže REČI)
Korisnikov avatar
By foolish
primetio sam da me opasno iritira kad neko kaze zadnji umesto poslednji i tu imam uslovni refleks da da odmah ispravim bez obzira ko je to rekao.
Korisnikov avatar
By Cruiser
1.

"Želim da verujem..."

"Hoću da se nadam...."

i slične besmislice koje podrazumevaju gomilanje modalnih glagola.

Generalno, nema te imenice koja može toliko da me iritira kao što mi "obori roletnu" nemoguća kombinacija glagola....

Ako želiš, želi.. ako veruješ, veruj. Tačka.

2.

Besmisleno kombinovanje srpskog i engleskog u istoj rečenici: "To nije my cup of tea...."

3.

Dodavanje padežnog nastavka sa crticom na strane (neprilagođene) reči pisane latinicom. Za mene to ima smisla jedino ako je tekst ćirilični, ubačena npr. engleska reč latinicom, a padežni nastavak odvojen crticom i ispisan ponovo ćirilicom.

PS. Što se tiče reči "peder", ona je uvredljiva u kontekstu "medija" poput Kurira i sličnih. Među "nama", ima prizvuk familijarnosti i zato je i koristim. Ako mi je neko posebno drag, onda je on фегет. :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zadnji put kada smo blejali na gajbi kod jednog brata, peder neki ali dobar u dushi. Zeleo sam da se skoncetrishem na extra, mislim bash extra lik ono brendirane farke, gace, gucci prsten, kondomi u novchaniku brendirani, ali imao je neki kvazi pogled. Prosto ono, bilo je prcanja ala smo se nakrkali nas par geyeva. Neki drugi brat, totalno sladak, dusha, milica mica malena, doshao razvaljenog chmara. Josh se osecao na spermu. Ono vrh brate! Neki noobovi se pojavili, smorchina nastala...kraj.
:eviltrep: :eviltrep: :eviltrep:
By Ulix
Femkanje - grozomorna rec potpuno neshvatljivog znacenja. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Ulix
Femkanje - grozomorna rec potpuno neshvatljivog znacenja. :katemoss:
Neckanje uz zenstvene pokrete i glas. :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Mortis
mmmm... "šatro" i "gistro" mada je proslo dosta vremena od kad sam ih zadnji put cuo...

bilo, ne ponovilo se...
Korisnikov avatar
By Hton
matori i matora!!!!:ubise:
Korisnikov avatar
By Tomek
Bate.
Ne brate, vec b'ate! Kad to cujem :rafal: :rafal:
By Çâðê_DUP
LOLCHINA.
...
iskulirati
..
opušteno

milice, sreco, zlato (još ako je izgovoreno pohotno promuklim glasom, alkoholno duvanski miks)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne postoje reci koje ne podnosim.. postoje ljudi koji neke reci upropaste svojim neadekvatnim koriscenjem istih.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mislim da je korisnik iznad mene potpuno upravu.... :)

Postoje reci i fraze koje ja totalno gotivim, ali kad cujem kako ih izgovara neka odredjena osobe (tacno znam koju bih sad osobu navela..) ja ih totalno zamrzim i najezim se na njih .... :eevil:
Korisnikov avatar
By Tomek
Osecaj za fililng....
Ovo je nekad bilo smesno, a sad :roll: :down:

I naravno rec KosMet
Kao i nase reci u kojima za č pise ch i slicno.......
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Cruiser

"Želim da verujem..."
a što, pa nije isto želeti da (u) nešto veruješ i verovati? 'oću reći, izraz ima smisla.
By J...
brate brate brrrrrateeee :cupakosu:
Korisnikov avatar
By bigirl
Urbano - "urbano se oblači", "baš je urban lik"... Uvek se zapitam šta je suprotno... "Ruralno se oblači"?!?!

Kurac-palac - mrzim, ali MRRRRRRZIIIIIM kada to čujem/vidim!
Korisnikov avatar
By Zoe
"Ekstra", "opusteno", "vrh".........seticu se jos.........
Korisnikov avatar
By Zibro
LUDNICA kao izraz koji neko upotrebi za psihijatrijsku ustanovu

a posebno zgrazavajuce kada se neko ( med. radnik )
o svom radnom mestu izjasni sa " RADIM U LUDNICI" misleci na psihijatrijsku bolnicu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!