Originally posted by deka
Originally posted by untouchable
Originally posted by deka
200-300 ljudi ;-)))) kamo lepe srece,jedino da vise po onim silnim stepenicama,na kojima vrlo lako mozes i skocni zglob da zeznes posle kojeg pica vise ;-((
maximum stotinak ljudi............
ne trucjaj.. staje vise.
malo pripazi na recnik,kao da se licno osecas uvredjenim mojim vidjenjem "novog" kluba -pa ides na personalnu uvredu ,ne trucam iznosim svoj dozivljaj istog !!!!!!!!
BTW mislim da sam jedini do sada dao koliko toliko objektivan opis kluba,a vecina opisa se odnosila na muziku koja se pusta u njemu,a o prostoru niko nista !! !
"stotinak"-u prevodu znaci sto i kusur ljudi,a vise ne moze da stane pa da ih i na krov puste -a necu razmisljati o tvojim personalnim kapacitetima-tu mozda i staje vise ;-)) ( izjednacenje za ono 'ne trucaj") Kiss tebi i licno
sto me vuces za jezik, strasno!
ali ajde, necu se spustati na tvoj nivo, lepo cu ti objasniti neke stvari.
- prvo, ne osecam se "uvredjen
im" vec uvredjen
om.. da malo vise obracas paznju na forum ovo bi znao.
- drugo je da se ni malo ne osecam uvredjenom zbog toga sto si ti izneo tvoj stav o biro-u, ne tice me se, nemam nista vise veza sa klubom od tebe, misli sta hoces i na to imas pravo kao i svako od nas ovde, samo sam rekla da trucjas jer staje vise od "stotinak".. osim ako pod "stotinak" ne smatras blizu dvesta.. onda je to malo drugacije. poprilicno potkovana cvrstim dokazima znam da je na zurci dva vikenda pre zvanicnog otvaranja (tadasnjeg) Biro-a bilo oko 170 ljudi a da nije bilo "full" u smislu da se sardiniraju ljudi.. pa ti sad vidi sta ces sa tom brojkom, da li su viseli sa stepenista ili gelendara zapitaj se sam. i pre nego sto je taj prostor postao Biro, zvao se Kuca.. i tu su se odrzavale "clubbing" zurke, nije bio gay club.. i sa jedne od tih zurki i dan danas cuvam kartu na kojoj pise broj 163, a daleko od toga da sam usla poslednja oko 00.30.. prema tome, mislim da nema razloga diskutovati vise o tome.
- trece.. nisam ti bas dala povoda da me ovako prljavo vredjas. "trucjati" je sasvim normalan izraz, cak mi je nekako sweet, ni malo pogrdan za vecinu ljudi i nisam ga prvi put upotrebila niti ovde niti na bilo kom drugom mestu virtualne i IRL komunikacije. to sto si se ti nasao uvredjenim stvarno ne kapiram, da je to uvreda dobila bih opomenu za to od onih koji na vredjanje ovde paze i reaguju i sankcionisu, a nisam dobila opomenu. trebalo bi da ti to nesto govori.
a ti bi trebalo da dobijes opomenu za ove "personalne kapacitete" i potrudicu se da je dobijes, na fin nacin, ako vec moderatori ne reaguju a trebalo bi. da li si isfrustriran ili sta je tvoj problem, ne znam.. ali nesto jeste, cim ovako reagujes na jednu sasvim normalnu i mlaku, slatku rec i to reagujes na nacin koji ni malo nije primeren. kapiram ja da si ti gay.. ali ipak, sa zenama se tako ne razgovara, prvenstveno, niti sa bilo kim drugim osim ako te bas ne mlatne recima. fuj.
i zadnje.. to koliko je tvoj opis "objektivan" necu da komentarisem uopste. ako mislis da je mlacenje i samo mlacenje necega objektivno zato sto je mlacenje, onda se zapitaj malo. jeste da klub nije "cvecka", tu nema dileme, ali ako prvo kazes da iznosis "svoj dozivljaj kluba" a onda kazes da je to "objektivno".. tu malo ima logicke nesuglasice, ne?!
ajde uzivaj u svojoj objektivnosti i mani me se da ne pljuste opomene. ja pobesneti sigurno necu, ali ne zelim da me iko vredja na tako primitivan nacin kao ti.. snizi razinu frustracije i smanji prag razdrazljivosti i sve ce biti ok. ne vrti se ceo svet oko tebe i niko tebe ovde ne napada pa nemoj ni ti druge.
svasta..