Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Armand
laki, gde ih vadish?

Ja bash zadnjih dana prodjoh gradom i nishta "frajersko" ne videh...hmmm, osim tridesetak navijacha partizana u subotu koji me izvizdashe i povikivashe zamnom. Dobro zivu glavu dovukoh u stan :vruce: ..mozda to bejahu frajeri?!
Armand frajeri su svud oko nas....i da, ti navijaci sto su te povijali jesu frajeri bar sto se tice mojih kriterijuma :D
Ne znam kakve tipove deckonja ti volis, ali ja volim te str8 looking, sportske, kratko osisane, atletski gradjene, malo agresivnije tipove sa zgodnim utegnutim guzama a takvih ima u gradu ko blata :rock:
mislim da je komentar na gore boldovano suvishan

:barf:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
laki, gde ih vadish?

Ja bash zadnjih dana prodjoh gradom i nishta "frajersko" ne videh...hmmm, osim tridesetak navijacha partizana u subotu koji me izvizdashe i povikivashe zamnom. Dobro zivu glavu dovukoh u stan :vruce: ..mozda to bejahu frajeri?!
Armand frajeri su svud oko nas....i da, ti navijaci sto su te povijali jesu frajeri bar sto se tice mojih kriterijuma :D
Ne znam kakve tipove deckonja ti volis, ali ja volim te str8 looking, sportske, kratko osisane, atletski gradjene, malo agresivnije tipove sa zgodnim utegnutim guzama a takvih ima u gradu ko blata :rock:

Kako za koga :nokti:
Komentar o navijacima koje si video je bio vise sarkastican...ali dobro.

No to je sad manje bitno o ukusima i tome sta je za koga frajer ne treba raspravljati pa da se mi vratimo na temu gde ko izlazi u nasem lepom gradu :D

Meni je u poslednje vreme dobro u Atrijumu pogotovo muzika i ambijent :fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
laki, gde ih vadish?

A šta, Laki, ti ideš pa šmekaš po gradu strejt frajere koji mrze pedere, pa onda ideš kući da drkaš pičku na njih, ili šta ?
Jedino mi to pada na pamet kao odgovor na nedoumicu na koji način realizuješ svoju isključivu seksualnu želju za strejt looking ( i ne samo strejt looking, vec najčešće i 100 % strejt), kratko ošišanim i agresivnim frajerima, kao što su ovi što su izviždali Armanda.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
laki, gde ih vadish?

A šta, Laki, ti ideš pa šmekaš po gradu strejt frajere koji mrze pedere, pa onda ideš kuci da drkaš pičku na njih, ili šta ?
Jedino mi to pada na pamet kao odgovor na nedoumicu na koji način realizuješ svoju isključivu seksualnu zelju za strejt frajerima, kao što su ovi što su izvizdali Armanda.
:lol:
Jel mora tako vulgarno pobogu Deni :pop:
Ili si se opet presisao u bifeu CHEP a.k.a JADRANSKI SUSRETI preko puta futoske :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jel mora tako vulgarno pobogu Deni :pop:
Ili si se opet presisao u bifeu CHEP a.k.a JADRANSKI SUSRETI preko puta futoske :lol:
To nije odgovor na moje pitanje.
Naravno, nisi dužan da odgovoriš, ali pitanje ostaje da lebdi u vazduhu.
I ne, nisam se presisao u Chep - u, jer još nisam primio honorar.
Chim primim honorar, sa kolegama idem pravac u Chep ( tj. u Jadranske susrete ).
:B
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hoki Doki Deni ...samo nemoj da preteras u alkoholisanju po kafanstinama jer ce to da se primeti na tebi dok budes citao vesti....a to ne zelis :)

Sto se pitanja tice na koga ja i da li :drkanje: nek ostane moja slatka tajna i neka ostane nesto sto ce da lebdi u vazduhu ako je to uopste bitno nekome ovde :saint:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hoki Doki Deni ...samo nemoj da preteras u alkoholisanju po kafanstinama jer ce to da se primeti na tebi dok budes citao vesti....a to ne zelis :)

Sto se pitanja tice na koga ja i da li :drkanje: nek ostane moja slatka tajna i neka ostane nesto sto ce da lebdi u vazduhu ako je to uopste bitno nekome ovde :saint:
Uh, tako bih ti ponekad, kad počneš preko svake mere da kenjaš kao u ovoj temi, slatko nalupao šamare, da nemaš pojma....
:shamar:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako cujes nesto o meno sto dosada nisi ni znao, ja recicu ti dobro si cuo izvini nije mi zao.... :lol:

Deni ako pogodis iz koje pesme su ovi stihovi dobijes :poklon:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako cujes nesto o meno sto dosada nisi ni znao, ja recicu ti dobro si cuo izvini nije mi zao.... :lol:

Izvodjac :
Jelena Karleusa
Pesma :
" Bezobrazna " , sa CD - a iz 2001. godine.

Molim obecanu nagradu !
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*

Izvodjac :
Jelena Karleusa
Pesma :
" Bezobrazna " , sa CD - a iz 2001. godine.

Molim obecanu nagradu !
OMG pa ti stvarno sve znas :hail:

...ovo je moralo vec da se desi na kraju bar nek je slavno... :lol:

Nagradu ces da dobijes kad te sretnem jednom u gradu.
Biraj: batine ili da ti otpevam na uvce ovu pesmu :lol:

...o boze prso sam danas, treba mi godisnji A.S.A.P :plavuso:
Korisnikov avatar
By *deni*
Više bih voleo da mi za nagradu kupiš gaćice kod švercerke sa Futoške pijace, za uspomenu na ovaj ničim izazvan mini kviz koji si mi priredio i u kojem sam briljirao.
Staju svega 200 dinara po komadu, a ima ih u raznim dezenima, pa čak i sa mačijim očima s prednje strane koje svetle u mraku.
A ja tebe za uzvrat vodim u Chep, odmah preko puta pijace.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gace od svercerke...bife chep...zvuci tako posh :lol:

Moracu da razmislim i javim ti se povodom ovog skandaloznohg predloga. :federi:
Korisnikov avatar
By Insorcer
offt:hajde da mi svi odemo na te Jadranske susrete i razbistrimo pamet kojom chashicom domatje :D

ont: ne izlazim nigde ovih dana..tokom popodnevnih chasova mi je kafa u staroj Fridi sasvim dovoljna (uz neizostavno booljenje u simpatichnog kelnera=frajera :giggle: ) :nokti:
Korisnikov avatar
By *deni*
Može !
Cim primim zaostale honorare, javljam vam se na u2u i ugovaramo odlazak u " Jadranske susrete ". Vodim vas na rakiještinu ili pivo !
Korisnikov avatar
By bakalar
offt:hajde da mi svi odemo na te Jadranske susrete i razbistrimo pamet kojom chashicom domatje :D
:yay:

sad smo skoro pa svi sa meetinga pristali...

Deni, pokazi nam put :sunce:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
(uz neizostavno booljenje u simpatichnog kelnera=frajera :giggle: ) :nokti:
Visoki, mrsavi lik? Ako je on, stvarno jeste frajer... od njega nikad ne uzimam kusur...
By dragan34yu
gay friendly bar sa gay momcima

mistique, bul oslobodjenja
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by dragan34yu
gay friendly bar sa gay momcima

mistique, bul oslobodjenja
:roflmao:
ovo mozes napisati za vecinu mesta u gradu...
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by MinaHarker
Visoki, mrsavi lik? Ako je on, stvarno jeste frajer... od njega nikad ne uzimam kusur...
Ne ne, silno..ovaj silno greshish sinko!

Ovaj je bash mali - ovako k'o ja, i buckast za razliku od mene..i, ma kao igrachka je. :drkanje:

U vitrinu da ga metnesh :D :lood:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...ja bih njega samo malo pipkao, da vidim jel stvarno tako mekan kako izgleda :djavo:

i da, ja svog medu imam :meda: :love:

Nego da ja tebe neshto pitam, idesh li ti ovaj vikend tamo gde si rekao da tjesh itji? A? :kokice:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by ns.happy
idem iduci, ovaj sam tuj :D
znam da idutji vikend idesh u inozemstvo. :angel:

Nego si ovaj vikend pominjao posetu jamama i vrtachama i ostatku novosadskog podzemlja; te me zanima realizuje li se to?:duh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by MinaHarker
Ne ne, silno..ovaj silno greshish sinko!

Ovaj je bash mali - ovako k'o ja, i buckast za razliku od mene..i, ma kao igrachka je. :drkanje:

U vitrinu da ga metnesh :D :lood:
Njah, nemamo isti ukus za frajere :evil: Znam na koga mislis, ali mi je ovaj kojeg sam ja pomenula bolji...
Korisnikov avatar
By Insorcer
Mani se ti Mina okusa, nego kazuj kada se pije kafa? :sweet:

Nema te ni na faxu da svratish?!:placko:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mani se ti Mina okusa, nego kazuj kada se pije kafa? :sweet:

Nema te ni na faxu da svratish?! :placko:
Nema, nema, patim se sa diskusijom kod kuce... Citam radove, pokusavam da nesto sama za sebe srocim... Slabo i svracam, a i kada dodjem onda sam sa mentorkom i devojkama dole na trecem...
Sledece nedelje mozemo da se uhvatimo za neku kafu, a tamo od 24tog necu biti tu, na nekih nedelju dana...:kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Wheres the party I want to free my soul, wheres the party I wanna loose control .... :peva:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Sinoc sam izasao sa Tajlandjanima, odvalili su se od medovace :nope:
Korisnikov avatar
By Zoe
Sinoc nismo ni stigli da izadjemo.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!