Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Armand
.... -no zao mi je shto taj "shut u but" u cik zore nije ovekovechen nekim foto-zapisom, verujem da je bio antologijski! :die: :grebanje:
E, da postoji taj foto zapis, ja bih još davnih dana tužio sudu ns.happy-ja zbog fizičkog napada na moju malenkost i tražio novčanu odštetu . Ovako, nemam dokaz jbg...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja nasilan? boz' sacuvaj... o cemu vi pricate?:nerd:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Lakiboy_ns
@ Armand ja sam takodje izlazio jedno vreme u rock rupu odnosno klub Dvoriste< pre nekih 4-5 godina dok sam bio u nekoj alternativnoj huliganskoj fazi :D
Tamo je bilo krajnje opusteno, mada sam mislio da sam ja jedini tamo ko je bio gay ali ocigledno pogresih :)
posto imam (ili sam imao takvu ekipu) bio sam u Dvoristu par puta ... (pored ne izbeznog pijenja ispred dragstora :tuc: )

elem, poslenji put kada sam isao dole sa drustvom sam otisao u sred leta u belim lanenim 3/4 pantalonama, japankama, i roza majcom ... lele
:colorado:
Originally posted by deckonja
btw, juce je bilo nesto nalik na trandzu.zapravo-izrazito ruzan decko duuuge crne kose,a ima i sise :)ali prave male sise (mada mozes i da ih ne primetis).mislim, decko je bio u momackom izdanju, nije bio nasminkan niti obucen kao zena,ali vidi se da prima hormone neke (ili da je na nekim drogama %)
pa?
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Originally posted by *deni*
Originally posted by GuzaKoMeduza
Da, kontam skroz, a to za pipkanje sam pitao da znam oce li me neko izvatati,....
Žudiš za tim da te neko izvata na ulazu, ili strahuješ od te mogućnosti ?
Originally posted by GuzaKoMeduza
... Da li ima i trandzi tamo ?
A to ti je važno da znaš zbog čega ?
Pa i da ja vidim trandzu prvi put ( nije da imam nesto protiv njih ) :fige:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
gOOzo ko medOOzo, hajde se ti mani tjorava posla sa propitivanjem ko? ...shta? ...gde? ..kada? ..kako?

Ili idi u taj klub, ili ne idi! :vatrica:
To bi bio mali korak za covecanstvo, ali ogroman za mene.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
... dok sam bio u nekoj alternativnoj huliganskoj fazi :D ...
Ma sav si mi u alternativno - huliganskom fazonu...
:roll:
Rekoh dok sam BIO pre nekih 5 godina :panker:
Tadasnji decko mi je bio u tom fazonu pa sam zato izlazio sa njim tamo i bio pomalo i ja u tom fazonu :prst:
Korisnikov avatar
By *deni*
... dok sam bio u nekoj alternativnoj huliganskoj fazi :D ...
Ma sav si mi u alternativno - huliganskom fazonu...
:roll:
Rekoh dok sam BIO pre nekih 5 godina :panker:
Tadasnji decko mi je bio u tom fazonu pa sam zato izlazio sa njim tamo i bio pomalo i ja u tom fazonu :prst:
Malo si se ipak grubo odrazio. Zna se sta znaci biti huligan...
Mislim, adekvatnije je reci da si bio vragolast.
Nesto ovako

''
Korisnikov avatar
By deckonja
[
elem, poslenji put kada sam isao dole sa drustvom sam otisao u sred leta u belim lanenim 3/4 pantalonama, japankama, i roza majcom ... lele
:colorado:

pa?!

Originally posted by deckonja
btw, juce je bilo nesto nalik na trandzu.zapravo-izrazito ruzan decko duuuge crne kose,a ima i sise :)ali prave male sise (mada mozes i da ih ne primetis).mislim, decko je bio u momackom izdanju, nije bio nasminkan niti obucen kao zena,ali vidi se da prima hormone neke (ili da je na nekim drogama %)
pa?
[/quote]

potpuno mi svejedno ko ide dole. pisao sam ovo samo zbog nekog ko je pre mene postovao i raspitivao se ima li trandzi.nikada ih pre nisam sretao,ali sada sam video jednog tako da ih ocigledno ima.tim bolje, to daje neki velegradski smek %)
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
U subotu je u Jokeru bilo toliko matoraca da mi se zeludac prevrnuo. . . I igraju kao da im je 20! Sva sreca pa sam bio u drustvu lezbejki, pa mi ni jedan nije prisao.
E, inace, tamo je toliko pretoplo da se plasim da ce na leto ljudi poceti da se skidaju od vrucine, a to nece izaci na dobro. Btw, onaj klima uredjaj im nista ne znaci ako nemaju ventilaciju.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja ovaj vikend nisam bio @ the club
Ako je bio neko ovaj vikend u nasem malom simpaticnom skandaloznom gay klubu neka pise kako je bilo.

@Disco-mozda je uletela neka grupa matoraca proslu subotu jer ja nisam primecivao dosada da ima puno starijih tamo.
Takodje sve zavisi sta ko podrazumeva pod terminom >matorci<.
Ako si recimo klinja od 16-17 god tebi su onda matorci i momci pout mene koji su u drugoj polovini dvadesetih :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
Uglavnom izlazim na vrata, isto kao i u svim ostalim gradovima :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
tebi su onda matorci i momci pout mene koji su u drugoj polovini dvadesetih :D
povuci rec jeretiku! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
tebi su onda matorci i momci pout mene koji su u drugoj polovini dvadesetih :D
povuci rec jeretiku! :roflmao:
Povuces ti meni....da ne kazem sta :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To si ti rekao ne ja :angel:

Odoh sad do grada...pun je grada frajera jbt :sladoled:
Korisnikov avatar
By Insorcer
laki, gde ih vadish?

Ja bash zadnjih dana prodjoh gradom i nishta "frajersko" ne videh...hmmm, osim tridesetak navijacha partizana u subotu koji me izvizdashe i povikivashe zamnom. Dobro zivu glavu dovukoh u stan :vruce: ..mozda to bejahu frajeri?!
Korisnikov avatar
By Marvin
E!
Ja sam danas video pravog.

Odavno takvog ne.

Em lice, em građen, em osmeh (em zubi).
Plus obučen kako valja...
A i gay.

Odavno takvog ne.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
(em zubi).
a duša?
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa kog briga za dusu ako je za jednokratnu upotrebu :giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne može to tako, Marvine. važni su i zubi i duša.

@erkondisn: otkud ti znaš da je za jednokratnu upotrebu?
Korisnikov avatar
By erkondisn
nisam ja nista rekao da znam... rekoh... ako :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ti ćeš da mi kažeš kako može :hand:

Elem, i oči ima lepe.

I lepo sedi ( :smeh: :smeh: :smeh: )
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
laki, gde ih vadish?

Ja bash zadnjih dana prodjoh gradom i nishta "frajersko" ne videh...hmmm, osim tridesetak navijacha partizana u subotu koji me izvizdashe i povikivashe zamnom. Dobro zivu glavu dovukoh u stan :vruce: ..mozda to bejahu frajeri?!
Armand frajeri su svud oko nas....i da, ti navijaci sto su te povijali jesu frajeri bar sto se tice mojih kriterijuma :D
Ne znam kakve tipove deckonja ti volis, ali ja volim te str8 looking, sportske, kratko osisane, atletski gradjene, malo agresivnije tipove sa zgodnim utegnutim guzama a takvih ima u gradu ko blata :rock:
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.

@Disco-mozda je uletela neka grupa matoraca proslu subotu jer ja nisam primecivao dosada da ima puno starijih tamo.
Ako si recimo klinja od 16-17 god tebi su onda matorci i momci pout mene koji su u drugoj polovini dvadesetih :D
Pod pojmom matorci sam mislio na starije od 40 godina, cak je bio i jedan dekica.
I nemam 16-17 godina, vec sam u prvoj polovini dvadesetih.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by D.I.S.C.O.

Pod pojmom matorci sam mislio na starije od 40 godina, cak je bio i jedan dekica.
I nemam 16-17 godina, vec sam u prvoj polovini dvadesetih.
Aham...dobro ondak.
Sto se tice tih 40+ ja sam po klubovima napolju primecivao dosta starijih gejeva tako da to nije nista neobicno i skandalozno.
Meni licno ne smetaju ako ih ne bude bas previse odnosno ako ne cine vise od polovine posetioca kluba :D

Moras ih razumeti da dok su oni bili u nasim godinama u NS-u nije ni postojao gay klub pa su ljudi sad dosli verovatno da vide kako to izgleda.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
Ma ti ćeš da mi kažeš kako može :hand:
nisam to ja rekao, već devojčica iz reklame. c, c, c, nedostaje ti elementarno poznavanje TV kulture. :njanja:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!