Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceSunce,
Zaboravio sam da napisem - i Dinine citam.
Originally posted by DragoniteSad kad sam obavestena da imam obozavaoca moracu da vodim racuna o kvalitetu svojih postova u tom folderu
Minu Harker redovno stokujem u DiP folderu,
Originally posted by svejednoJa? Nemoguce!
Mina - Psiho.
Originally posted by jukieOriginally posted by Mystica_ladyJa bih voleo da imam južnoafričkog žutog mungosa, zato što ima simpatičnu glavu i mali je i žut je; ili pegavog kvola, jer ima simpatičnu glavu istog oblika kao južnoafrički žuti mungos i ima svetle pege na tamnoj pozadini; ili prstenorepog basariskusa jer ima sličan oblik glave kao pegavi kvol i žuti mungos i ima prstenast rep ali mu je oblik tela kao kod normalne životinje a nije mršav i hiperaktivan kao prstenorepi lemur na primer.
A ukoliko neko nema kucnog ljubimca,moze da stavi sliku neke zivotinjice koju bi voleo/la da ima i da napise zasto bas nju?
A galaga su simpatična ali su mnogo skakutava i jedu samo žive krupne insekte pa to baš i nije dobro za ljubimca; a i dugouhe lisice i aard-vuk su slatki ali oni jedu samo termite i gde to da nađem; a afrički divlji psi su najslađi, ali oni jedu samo meso životinja kao što su impale koje sami ulove, i moraju da žive u velikim grupama; tako da većina tih stvarno finih životinjki uopšte nisu dobri ljubimci. Naravno da ne pričam o kanadskoj gorskoj kuni i pegavim hijenama koji mogu da budu i opasni.
Originally posted by mirth
...
Dina - kultura i umetnost komunikacije, cesto napise nesto identicno mojim razmisljanjima, a jako dobro razumem sta je htela da kaze i kad se uopste ne slazem (sto je varijanta koja je meni svakako daleko zanimljivja i korisnija od one prethodne)
...
Originally posted by Dinafala, sestro, fala. i ja tebe često čitam, još otkad si hipatija bila. jedno vreme sam te baš i stalkovala, nakon par začuđujućih koincidencija i podudarnosti tvojih pisanija sa nekim detaljima iz mog života (a mislim da sam ti to i rekla tada .
Krepac - najcesce se slazem sa njom u stavovima, sem toga dopada mi se sto je dosledna feministkinja (bar ja sam to tako nazvala).
Originally posted by Lepa KrepaHvala i tebi Jeste, secam se i ja da si to reklaOriginally posted by Dinafala, sestro, fala. i ja tebe često čitam, još otkad si hipatija bila. jedno vreme sam te baš i stalkovala, nakon par začuđujućih koincidencija i podudarnosti tvojih pisanija sa nekim detaljima iz mog života (a mislim da sam ti to i rekla tada .
Krepac - najcesce se slazem sa njom u stavovima, sem toga dopada mi se sto je dosledna feministkinja (bar ja sam to tako nazvala).
...(kao npr. gaia u poslednje vreme - svi su joj postovi sjajni, šteta što piše samo u tg delu foruma)
...
Originally posted by Angelina777Budisticki rezoni.. ha, svaka cast
Čitam i Svejedno, jer su mi njegovi budistički rezoni totalno ok
Originally posted by Angelina777Hvala ti! Znas da sam dozivao tvoj duh kada sam "branio" bolero na istoimenoj temi?
Sunce ima jako lepe postove, jako su osećajni i u elegantnom maniru napisani, jako mi prija da ga čitam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!