Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By dragan34yu
high maintance
naravno da ne mozes nista da kazes
jer ti je tesko da se snadjes u ovom okrutnom svetu

da li je downtown gay place u koji dolaze svi momci iz x a:testerica:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by dragan34yu
doduse veliki broj manekena su gay face neven boskovic
Kako lupetas to nije zdravo...

Vip je bio prazan skroz u subotu
Korisnikov avatar
By *STATUS*
resio sam da ovog petka ukazem cast tom novootvorenom kubu i da ga posetim

:cheer:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Zar je moguce da u Beogradu nema dovoljno pedera za dva kluba nego se svi trte u jednom? :) :neznam:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kud svi Kurci tu i mali peder...
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by deka
Originally posted by untouchable

200-300 ljudi ;-)))) kamo lepe srece,jedino da vise po onim silnim stepenicama,na kojima vrlo lako mozes i skocni zglob da zeznes posle kojeg pica vise ;-((
maximum stotinak ljudi............
ne trucjaj.. staje vise.
malo pripazi na recnik,kao da se licno osecas uvredjenim mojim vidjenjem "novog" kluba -pa ides na personalnu uvredu ,ne trucam iznosim svoj dozivljaj istog !!!!!!!!
BTW mislim da sam jedini do sada dao koliko toliko objektivan opis kluba,a vecina opisa se odnosila na muziku koja se pusta u njemu,a o prostoru niko nista !! !
"stotinak"-u prevodu znaci sto i kusur ljudi,a vise ne moze da stane pa da ih i na krov puste -a necu razmisljati o tvojim personalnim kapacitetima-tu mozda i staje vise ;-)) ( izjednacenje za ono 'ne trucaj") Kiss tebi i licno :zvezda:
:hypno: sto me vuces za jezik, strasno!
ali ajde, necu se spustati na tvoj nivo, lepo cu ti objasniti neke stvari.

- prvo, ne osecam se "uvredjenim" vec uvredjenom.. da malo vise obracas paznju na forum ovo bi znao.

- drugo je da se ni malo ne osecam uvredjenom zbog toga sto si ti izneo tvoj stav o biro-u, ne tice me se, nemam nista vise veza sa klubom od tebe, misli sta hoces i na to imas pravo kao i svako od nas ovde, samo sam rekla da trucjas jer staje vise od "stotinak".. osim ako pod "stotinak" ne smatras blizu dvesta.. onda je to malo drugacije. poprilicno potkovana cvrstim dokazima znam da je na zurci dva vikenda pre zvanicnog otvaranja (tadasnjeg) Biro-a bilo oko 170 ljudi a da nije bilo "full" u smislu da se sardiniraju ljudi.. pa ti sad vidi sta ces sa tom brojkom, da li su viseli sa stepenista ili gelendara zapitaj se sam. i pre nego sto je taj prostor postao Biro, zvao se Kuca.. i tu su se odrzavale "clubbing" zurke, nije bio gay club.. i sa jedne od tih zurki i dan danas cuvam kartu na kojoj pise broj 163, a daleko od toga da sam usla poslednja oko 00.30.. prema tome, mislim da nema razloga diskutovati vise o tome.

- trece.. nisam ti bas dala povoda da me ovako prljavo vredjas. "trucjati" je sasvim normalan izraz, cak mi je nekako sweet, ni malo pogrdan za vecinu ljudi i nisam ga prvi put upotrebila niti ovde niti na bilo kom drugom mestu virtualne i IRL komunikacije. to sto si se ti nasao uvredjenim stvarno ne kapiram, da je to uvreda dobila bih opomenu za to od onih koji na vredjanje ovde paze i reaguju i sankcionisu, a nisam dobila opomenu. trebalo bi da ti to nesto govori.
a ti bi trebalo da dobijes opomenu za ove "personalne kapacitete" i potrudicu se da je dobijes, na fin nacin, ako vec moderatori ne reaguju a trebalo bi. da li si isfrustriran ili sta je tvoj problem, ne znam.. ali nesto jeste, cim ovako reagujes na jednu sasvim normalnu i mlaku, slatku rec i to reagujes na nacin koji ni malo nije primeren. kapiram ja da si ti gay.. ali ipak, sa zenama se tako ne razgovara, prvenstveno, niti sa bilo kim drugim osim ako te bas ne mlatne recima. fuj. :bljak:

i zadnje.. to koliko je tvoj opis "objektivan" necu da komentarisem uopste. ako mislis da je mlacenje i samo mlacenje necega objektivno zato sto je mlacenje, onda se zapitaj malo. jeste da klub nije "cvecka", tu nema dileme, ali ako prvo kazes da iznosis "svoj dozivljaj kluba" a onda kazes da je to "objektivno".. tu malo ima logicke nesuglasice, ne?!

ajde uzivaj u svojoj objektivnosti i mani me se da ne pljuste opomene. ja pobesneti sigurno necu, ali ne zelim da me iko vredja na tako primitivan nacin kao ti.. snizi razinu frustracije i smanji prag razdrazljivosti i sve ce biti ok. ne vrti se ceo svet oko tebe i niko tebe ovde ne napada pa nemoj ni ti druge.
svasta.. :pms:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mr.Ja

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
By dragan34yu
da li znate satiru brane crncevica o karli del ponte

KAD VIDIM KARLU I NJENU PERIKU JOS VISE VOLIM AMERIKU

jel karla travestita:wtf:
Korisnikov avatar
By EYA
staje 200 ljudi komotno, a 250 se nagura nekako :grouphug:
By deka

200-300 ljudi ;-)))) kamo lepe srece,jedino da vise po onim silnim stepenicama,na kojima vrlo lako mozes i skocni zglob da zeznes posle kojeg pica vise ;-((
maximum stotinak ljudi............
ne trucjaj.. staje vise.
malo pripazi na recnik,kao da se licno osecas uvredjenim mojim vidjenjem "novog" kluba -pa ides na personalnu uvredu ,ne trucam iznosim svoj dozivljaj istog !!!!!!!!
BTW mislim da sam jedini do sada dao koliko toliko objektivan opis kluba,a vecina opisa se odnosila na muziku koja se pusta u njemu,a o prostoru niko nista !! !
"stotinak"-u prevodu znaci sto i kusur ljudi,a vise ne moze da stane pa da ih i na krov puste -a necu razmisljati o tvojim personalnim kapacitetima-tu mozda i staje vise ;-)) ( izjednacenje za ono 'ne trucaj") Kiss tebi i licno :zvezda:
:hypno: sto me vuces za jezik, strasno!
ali ajde, necu se spustati na tvoj nivo, lepo cu ti objasniti neke stvari.

- prvo, ne osecam se "uvredjenim" vec uvredjenom.. da malo vise obracas paznju na forum ovo bi znao.

- drugo je da se ni malo ne osecam uvredjenom zbog toga sto si ti izneo tvoj stav o biro-u, ne tice me se, nemam nista vise veza sa klubom od tebe, misli sta hoces i na to imas pravo kao i svako od nas ovde, samo sam rekla da trucjas jer staje vise od "stotinak".. osim ako pod "stotinak" ne smatras blizu dvesta.. onda je to malo drugacije. poprilicno potkovana cvrstim dokazima znam da je na zurci dva vikenda pre zvanicnog otvaranja (tadasnjeg) Biro-a bilo oko 170 ljudi a da nije bilo "full" u smislu da se sardiniraju ljudi.. pa ti sad vidi sta ces sa tom brojkom, da li su viseli sa stepenista ili gelendara zapitaj se sam. i pre nego sto je taj prostor postao Biro, zvao se Kuca.. i tu su se odrzavale "clubbing" zurke, nije bio gay club.. i sa jedne od tih zurki i dan danas cuvam kartu na kojoj pise broj 163, a daleko od toga da sam usla poslednja oko 00.30.. prema tome, mislim da nema razloga diskutovati vise o tome.

- trece.. nisam ti bas dala povoda da me ovako prljavo vredjas. "trucjati" je sasvim normalan izraz, cak mi je nekako sweet, ni malo pogrdan za vecinu ljudi i nisam ga prvi put upotrebila niti ovde niti na bilo kom drugom mestu virtualne i IRL komunikacije. to sto si se ti nasao uvredjenim stvarno ne kapiram, da je to uvreda dobila bih opomenu za to od onih koji na vredjanje ovde paze i reaguju i sankcionisu, a nisam dobila opomenu. trebalo bi da ti to nesto govori.
a ti bi trebalo da dobijes opomenu za ove "personalne kapacitete" i potrudicu se da je dobijes, na fin nacin, ako vec moderatori ne reaguju a trebalo bi. da li si isfrustriran ili sta je tvoj problem, ne znam.. ali nesto jeste, cim ovako reagujes na jednu sasvim normalnu i mlaku, slatku rec i to reagujes na nacin koji ni malo nije primeren. kapiram ja da si ti gay.. ali ipak, sa zenama se tako ne razgovara, prvenstveno, niti sa bilo kim drugim osim ako te bas ne mlatne recima. fuj. :bljak:

i zadnje.. to koliko je tvoj opis "objektivan" necu da komentarisem uopste. ako mislis da je mlacenje i samo mlacenje necega objektivno zato sto je mlacenje, onda se zapitaj malo. jeste da klub nije "cvecka", tu nema dileme, ali ako prvo kazes da iznosis "svoj dozivljaj kluba" a onda kazes da je to "objektivno".. tu malo ima logicke nesuglasice, ne?!

ajde uzivaj u svojoj objektivnosti i mani me se da ne pljuste opomene. ja pobesneti sigurno necu, ali ne zelim da me iko vredja na tako primitivan nacin kao ti.. snizi razinu frustracije i smanji prag razdrazljivosti i sve ce biti ok. ne vrti se ceo svet oko tebe i niko tebe ovde ne napada pa nemoj ni ti druge.
svasta.. :pms:
Sorry-mozda,ali samo MOZDA sam odreagovao malo grubo na tvoje trucaj,ali in the hit of the moment sam to napisao,i stojim iza toga,iako sam gay ;-)))
Nisam obratio paznju da li si xx ili xy ,pa se u to ime izvinjavam !!!ali stvarno,da zamenim zensko za musko,to mi se u zivotu nije desilo,a potrudicu se i da se ne desi ;-)))
Trudio sam se da dam objektivan opis kluba,a mogli bi sada da udjemo u filozofsku raspravu o postojanju ili ne objektivnosti kao takve,ali da ne drvim o tome !!!
Kazes karta je nosila broj 163,a mislis da su oni sa brojevima nizim od toga pod obavezno bili prisutni u klubu kada si ti usla !?! Bila je prozivka ili tako nesto ;-))
A na kraju,naravno da se ceo svet vrti oko mene,jer sam ja Sunce ovoga grada ;-))))
Samo veselo,sve je ovo tu zabave i informisanosti radi !!!!
Korisnikov avatar
By bigirl
HIT of the moment!!! Ahahahahaahahah :lol: :lol: :lol:
By Paranoid Androgynoid
:doh:
recimo da su svi dosli.. jer su se karte na ulazu kupovale, pa nije to pozoriste da kupujes unapred neg' klub za proizvodnju sveopste trenutacne radosti. :)

nevermind.. prihvatam izvinjenje, mada ne brisem.. suvise je bilo nisko za moj ukus. :maljkovic: all in all.. i da nisam zensko, neprimereno je. prostakluk ne volim, ma o cemu se radilo.

a i eto.. nebitno sto su se karte sa brojem 163 kupovale na ulazu.. neko gore rece - 200 sigurno, 250 uz malko guranja. daklem.. end of diskashn.

hit bigirl, neg' sta! :oskar:
Korisnikov avatar
By olgic
Pa meni bilo super oba dana vikenda .... neki mozda znaju i zasto :dance:
By Hans
ondaK, definitivno Biro...poneću i predmete... :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ajde bre da se druzimo veceras... bilo bi lepo da se svi forumasi nadju u jednom krajicku, da se lepo upoznamo i svi zabavljamo... ko s kim hoce :)
:lol:
By deka
Originally posted by bigirl
na "hit" sam mislio,a ne na "heat" ;-))
(ukoliko ti je to bilo smesno )
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by olgic
Pa meni bilo super oba dana vikenda .... neki mozda znaju i zasto :dance:
I meeeeniiiiiiiiii.....!!!! :dance:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by bigirl
na "hit" sam mislio,a ne na "heat" ;-))
(ukoliko ti je to bilo smesno )
kako god, pogresno je :lol:
By Hans
Bio sinoć...djipao, skakao, pio......skačući tako, ugledam jednog sladunjavog sa piercingom...ammmmmmm.....lepog osmeha.. (visoke strane škole, šarmantan i galantan....) :D mesto je nešto sasvim drugačije..naša scena konačno izlazi iz podruma...
Korisnikov avatar
By EYA
ali stvarno,da zamenim zensko za musko,to mi se u zivotu nije desilo,a potrudicu se i da se ne desi ;-)))
a to bi bilo zaista nesto strasno ?
mislim, potpuno je jasno ko je ko i sta cemu sluzi :smug:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Mr.Ja
:up:

bubim u pametnu glavu :kiss:
By dialogos
Ja sam bio u subotu i nije lose. Muzika od komercijalne do turbo folka ali sve u svemu opci dojam dobar!
By Roland
ja sam se super proveo u subotu. i upoznao jednog slatkog dechka iz hrvatske :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Koliko sam shvatio sad u Bg funkcionisu samo 2 gay kluba Toxic ( ex-Biro) I VIP ? :nerd:

A Apartman je to mesto gde se organizuju LNQ zurke povremeno?
Right? :nerd:

Trebao bih da se navrnem uskoro a ne znam gde da odem :zastava:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
MOLIM MODERATORE OVOG PODFORUMA ZA AZURIRAJU INFORMACIJE DA NE BI DOLAZILO DO ZABUNE... BIRO vise ne postoji, sada se zove 'TOXIC"...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel su i VIP i Toxic isto u podrumu ili ne?
Ako je u podrumu predpostavljam da je leti strasno toplo i zagusljivo u njima? :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!