Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Paranoid Androgynoid
uh, vise mi se svidja ova editovana verzija posta :D
nekako je vise.. confident! :lol: pa lepo si je editovala..

:up: kittrie.. o tome pricam, ne treba bas previse kreativnosti za prevesti 2 reci a i nije nesto preterano vulgarno da ne moze da se izvede, no 'ajde.. sinocna epizoda nije bila tako narrow titled. popravljaju se ;) navikli na estrogen izgleda :giggle:
By Çâðê_DUP
Imam sve sezone, sa titlom *na eng, ali sam odustala kod prve sezone, jer zaista *osim Shane kao pojave, ne vidim nista u toj seriji sto bi me zainteresovalo da gledam, mislim da sam stala na polovini 1. sezone sa gledanjem i nisam imala snage za dalje. Smor.
Korisnikov avatar
By Shmi
Jbt ja totalno zaboravila na seriju i OBN... :bljak:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by untouchable
uh, vise mi se svidja ova editovana verzija posta :D
nekako je vise.. confident! :lol: pa lepo si je editovala..

:up: kittrie.. o tome pricam, ne treba bas previse kreativnosti za prevesti 2 reci a i nije nesto preterano vulgarno da ne moze da se izvede, no 'ajde.. sinocna epizoda nije bila tako narrow titled. popravljaju se ;) navikli na estrogen izgleda :giggle:
je.
ja biTi cuDO !! em preVOdi, em Lipo ediTuje !! :ogledalce:

dejNu sam stavila na pocetak , a ne na kraj posta, boldovala sam deLowe, dodala ono o slozenici, intelektuaLce, shkembicje.. i tako to. :D

preglednije je i lepse, ali suSTina posta (prevod) je ostala ista.

p.s. za ediT miSSis nipple-confident ?? :P
By Paranoid Androgynoid
hoce mi neko napokon odgovoriti je li bilo serije u 21h sinoc!?
posto u teletekstu pise kao da je nije bilo.. zbog nekakvog fudbala .. a nije bilo ni reprize u 3am, u to vreme isla je Femme Fatale.. :puzzle:

whats gooooiiiiiiiiiiiiiing ooooooooooooon?!

:whale_mode_off:
By Swanheart
ako nekom treba link za download soundtracka iz 5og serijala nek viche
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by untouchable
hoce mi neko napokon odgovoriti je li bilo serije u 21h sinoc!?
posto u teletekstu pise kao da je nije bilo.. zbog nekakvog fudbala .. a nije bilo ni reprize u 3am, u to vreme isla je Femme Fatale.. :puzzle:

Oko 21h na OBN je bila utakmica.
By Paranoid Androgynoid
mozda sam ja ustvari sanjala da serije nije bilo.. mozda sam spavala, indeed, a mislila da sam budna i cekam seriju i zlostavljam forum :shrug:

ali su medvedi svakako bili lepi :meda: ..biiiiiiiiiiiiiiig bowl.. :meda:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Delete

Oko 21h na OBN je bila utakmica.
eto.. u 21h utakmica, u 3am Femme Fatale..
da li je to OBN odustao od emitovanja reci na L posle samo 2 epizode?! :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
... a u 14:30 danas opet fudbal... Nadam se da nisu izbacili seriju iz programa....
Korisnikov avatar
By Delete
Ne bi me zacudilo da su je izbacili iz programske seme, ili da ju je neko zabranio.
Korisnikov avatar
By anche
ma kakav prekid emitovanja?! pa i na b92 kad je fudbal sve serije staju . ne vidim sta se lezbejke bune sto nije bilo serije - bio fudbal :D
Korisnikov avatar
By Neve
Sutra, tj večeras.. bit' će.. :D
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by anche
ne vidim sta se lezbejke bune sto nije bilo serije - bio fudbal :D
nisu te ucili da generalizacija nije valjan i validan zakljucak, pogotovo ne ako se zasniva na sopstvenom iskustvu?! :trep:
stvarno ne vidim vezu izmedju lezbejke i gledanja fudbala.. deder objasni :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ti, jebemti, zaboravila sam na seriju...
Ionako sam prvu sezonu gledala...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja tek sad video da OBN pušta ovo :iskolacen:

wow
Korisnikov avatar
By soki
Koga interesuje na www.mininova.org moze skinuti sve sezone L Word-a i Sugar Rush.
(samo ukucas The L Word season 1 ili 2 ili 3 ....itd)
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
i u tom svetlu razmisljamo da promenimo potpis u 'most girls are str8 until they're not, some are gay until they're not' :smug:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dakle, sinoc sam, neznamkako, saltajuci kanale naletela i na OBN televiziju.......Slucajno prepoznah izvikanu Shane i shvatih da je to ta serija,........Posto nisam imala ambicije nikada da je skidam ili da mi neko snimi, zadrzala sam se zadnjih 15-ak min bas da vidim i to cudo-i sta sam videla??? Videla sam 3 ili 4 lezbejke koje sa nekakvim spiskom i tabelom trckaraju po nekom restoranu i "hvataju beleske" o konobarici, da li je gay ili polu-gay ili nije..... :zid: :doh: :ubise:
Zar su TO TE emancipovane, poslovne, sredjene Bogznakako zene?? Zar se TAKO manifestuje njihovo lezbejstvo i emancipovanost?? :shok:

Meni je ono sinoc bila cista KATASTROFA :nokti:

Ja ono necu da gledam. :novine:
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
jao bre zoe. opet si promasila poentu. to je bio humor. i bilo ih je pet lezbejki, plus 1 biseks. los je prevod, sigurno je to razlog.
Korisnikov avatar
By Zoe
Zajebi me sa prevodom, znam ja engleski. :neto:

Ja sam ovo rekla na konto jedne price, ovde na Forumu da:"Ne mozes naci nigde, a trebalo bi da mozes, na jednom mestu toliko lepih i emancipovanih lezIbejki, te je ovo prava serija za iste....."
Blah.....

:down:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Zoe
Videla sam 3 ili 4 lezbejke koje sa nekakvim spiskom i tabelom trckaraju po nekom restoranu i "hvataju beleske" o konobarici, da li je gay ili polu-gay ili nije..... :zid: :doh: :ubise:
The L word je prvenstveno sapunica.
No, bez obzira na to, bavi se temama koje nisu bas tako lagane i opustene. Ne bih da spoilerujem, ali likovi u seriji, dok pokusavaju da provale ko je gay ili ne, imaju i ozbiljnije probleme i situacije, u kojima se bilo koja od nas moze naci. Po meni, vrlo je pozitivno sto se u seriji ne pojavljuju samo lezbejke, nego i trans, crossdress, str8, mladi, stari, roditelji, bivsi/bivse itd.
Ipak, serija je miljama daleko od realne. Cak i u jednom LA sigurno ne mozes naci gomilu prelepih zena (cak i ako se oblace kao muskarci i sebe zovu Ivan Aycock) koje zive u super kucama, imaju super poslove i ponosne su na svoju sex. orijentaciju.
By Çâðê_DUP
Ja sam juce ponovo probala da pogledam prvu epizodu sezone 1. Uvek stanem kod dela: ne moze da prica dok ne dobije svoj morning shot. Evo ti, Don Juane. Potom, kad Shane izgovori svojim promuklim glasom: see you later, guys, nesto se desava sa mnom, ja dalje ne mogu da gledam, ali evo, potrudicu se, pokusacu jos jedared. Pocecu od druge epizode :blenta:

U stvari skontala sam da me nervira ona trudnica sto ovulira i Jennifer Beals, jedna od mojih omiljenih glumica, uspela je da me iznervira u toj ulozi. Mada nije da mi ne bi pasovala jedna takva :namig2:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam odakle taj trip da ovde ne postoje, bar za nase uslove, relativno dobro situirane, ostvarene i lepe lezbejke. Ja kategoricno tvrdim da postoje, ali ih neces videti na random gay zurci ili nekom slicnom mestu. Mislim da ti tripovi nece prestati dok ne dobijes 3 autovane Milke Forcan, a neces ih dobiti jer u ovoj sredini autovana zena ne moze da postane Milka Forcan sve da je svemocna i ima 8 ruku, razloge za to ne moram da navodim.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by m..
Ne znam odakle taj trip da ovde ne postoje, bar za nase uslove, relativno dobro situirane, ostvarene i lepe lezbejke. Ja kategoricno tvrdim da postoje, ali ih neces videti na random gay zurci ili nekom slicnom mestu. Mislim da ti tripovi nece prestati dok ne dobijes 3 autovane Milke Forcan, a neces ih dobiti jer u ovoj sredini autovana zena ne moze da postane Milka Forcan sve da je svemocna i ima 8 ruku, razloge za to ne moram da navodim.
Mina said:
Cak i u jednom LA sigurno ne mozes naci gomilu prelepih zena (cak i ako se oblace kao muskarci i sebe zovu Ivan Aycock) koje zive u super kucama, imaju super poslove i ponosne su na svoju sex. orijentaciju.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!