Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
E meni se ide tamo da chekiram kako je ali cu morati da odlozim za neki drugi vikend :(
Bio sam dok je bio biro i prostor je prilicno bio tresh ali nije malo kao u vipu tako da je to plus...ako su renovirali izgledace pristojno valjda.
E sad to sto je muzika takva kakva je....jbg. shit happens...every day
Korisnikov avatar
By Dirrty
dragane, ja sam pojasnio koliko sam mogao!

Moram li da nacrtam!

P.S. Kako volim kada ljudima ne odgovaraju narodnjaci... :evil:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Dirrty19g

P.S. Kako volim kada ljudima ne odgovaraju narodnjaci... :evil:

Ma ti sto se foliraju kako im narodnjaci ne odgovaraju su zapravo najvece narodnjakuse....

utripovane kvazi urbanistkinje :)
Korisnikov avatar
By starky
sinoc do jedno 3 nije bilo naradnjaka i bila je super mjuza,a posle tri je bilo svasta...narodnjaci,grcka muzika,hitovi 80` i 90`...sve u svemu podnosljivo...
By High Maintenance
Originally posted by dragan34yu

imate novi gay bar ugao dositejeve strahinica bana
mammas buiscuit house
ovo nije gay kafic...nemoj da siris dezinformacije
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ovaj dragan34yu mi je skroz sumnjiv korisnik...pojavi se s vremena na vreme,raspita se za gay mesta,slaze za neka nova gay mesta....

:uplasen:
Korisnikov avatar
By Zonche!
I sinoc je bilo tako!

Mjuza je bila bas po mojoj meri...

Narodnjaci se nisu culi do negde 4h a i tada je bilo mnooogo ljudi...

Pustani su strani i domaci hitovi i bas su me prijatno iznenadili izborom pesama
Korisnikov avatar
By starky
i meni je sumnjiv dragan34yu...:indijanac:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sinoc bash bilo super. :dance:
Mozda je do toga shto nisam izlazio dugo a mozda i do muzike. :shrug:
U svakom sluchaju lepo. :up:
By dragan34yu
zasto ne verujes da je gay mesto gde dolazi 80 posto muskih
od kojih je bar pola gay

a po cemu je x bio gay place kad nije pisalo gay bar x:machevi:
By Hans
Hm....doći ću....smells like gay spirit.... :D
By High Maintenance
zasto ne verujes da je gay mesto gde dolazi 80 posto muskih
od kojih je bar pola gay

a po cemu je x bio gay place kad nije pisalo gay bar x :machevi:
Ako ti je jedini argument to sto u kaficu ,gle cuda, ima i muskaraca...onda nemam komentar...
Druga stvar...na osnovu chega to tvrdis ko je gay a ko ne u kaficu...
Posto vidim da si dosao do zanimljive statistike...
Uostalom,gay ljudi izlaze u sve moguce kafice,ali to iste ne cini gay barovima pa cak ni gay friendly.

Kafic MBH ili poznatiji kao Stelina,nije nikada bio a ni trenutno nije gay bar...
Tj. ni po chemu se ne razlikuje ni od jednog drugog u Strahinjica...
By Hans
Ma dajte molim vas, čovek je izgleda nosio štafetu drugu Titu kad je trebalo da onaniše po šljivicima. :bouncy:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmmm znaci da li sam dobro shvatio nova desavanja na Bg gay sceni...Floyd i Queen (ex Alliance) su zatvoreni i sada postoje samo klubovi VIP i taj novi klub Toxic uz povremeno odrzavanje LNQ zurki u Apartmanu?

Right? :novinar:
Korisnikov avatar
By bigirl
I ja se to pitam...

Nego, Toxic je ok... Petkom. Subotom je veeeeeelika gužva...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Koliki je prostor taj Toxic?
Koliko moze cirka gejeva da stane u klub? :lol:
200-300?
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by bigirl

Nego, Toxic je ok... Petkom. Subotom je veeeeeelika gužva...
ja volim guzve...:D
By dragan34yu
high maintenance attn

ako ti ne mozes da naslutis da iako kafe nije formalno gay
u njega dolaze momci koji se ponasaju kao gay - sto ne znaci npr feminizirano itd iako te iste momke koji zajedno ili odvojeno
10 godina ne vidis da udju sa ribom onda je to tvoj problem
ne mozes porediti stellinu ni sa jednim drugim kafeom u strahinica bana po klijenteli koja dolazi osim mozda sa nachosom ili insomniom - ali u nachosu je visio nas eu predsednik tadic pa se ne mora zakljuciti da je gay - doduse veliki broj manekena su gay face bosko pink, neven boskovic, djordje kosava/veprov

dah:gotika:

ako zaelis da vidis buducu direktorku bie danu idi u kafe srpsku rec, a kafe downtown gde nonstop popodne vise face iz x a i vip a jel ne smem i da za to dam slutnju da je gay friendly
By High Maintenance
high maintenance attn

ako ti ne mozes da naslutis da iako kafe nije formalno gay
u njega dolaze momci koji se ponasaju kao gay - sto ne znaci npr feminizirano itd iako te iste momke koji zajedno ili odvojeno
10 godina ne vidis da udju sa ribom onda je to tvoj problem
Sta reci posle ovoga :smeh:

end of discussion
By deka
Originally posted by Lakiboy_ns
Koliki je prostor taj Toxic?
Koliko moze cirka gejeva da stane u klub? :lol:
200-300?

200-300 ljudi ;-)))) kamo lepe srece,jedino da vise po onim silnim stepenicama,na kojima vrlo lako mozes i skocni zglob da zeznes posle kojeg pica vise ;-((
maximum stotinak ljudi,nazalost ,imam utisak da je VIP veci,jeste da ima vise odvojenih prostorija,a ovde jedan nivo,sto stepenika,50 metara hodnika koji nicemu ne sluze i onaj golubarnik (uzgred kamo nestade onaj prvi veliki nivo koji je postojao u klubu dok se on zvao Kuca,nekada davno !?! )Sad ostavise galeriju tog kluba kao glavni prostor u klubu i dodadose onaj jadni golubarnik,koji nazivaju galerijom i koji subotom iako na donjem nivou ne moze da se dise zvrji prazan !?!.
Uzgred cemu dva sanka,onaj u sredini je i vise no dovoljan,a ruku na srce efektno deluje i vrlo je efikasno iskoriscen,sa koje god strane da pridjes budes usluzen omiljenim alkoholnim napitkom ;-))
I kao zakljucak,zasto nema reza ili tako necega na unutrasnjem delu vrata WC-a !?! ne prija mi da mi neko non-stop upada dok pisam,stidljiv sam ;-)))
PS procitah sta sam napisao i bas ocrnih novi klub,a dopao mi se kada sam bio u subotu ;-)) mopijenost alkoholom cini cuda,lepo je kada se sve probistri treznom glavom ;-)) nadam se da sad imate bolji utisak o klubu vi koji jos nistte svratili- ja verovatno ostajem pri izlasku u VIP,opet je to centar,sigurnije se osecam,a i ne moram da placam taxi do tamo ;-))
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne mozes ljudima ugoditi...
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by deka

200-300 ljudi ;-)))) kamo lepe srece,jedino da vise po onim silnim stepenicama,na kojima vrlo lako mozes i skocni zglob da zeznes posle kojeg pica vise ;-((
maximum stotinak ljudi............
ne trucjaj.. staje vise.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by untouchable

ne trucjaj.. staje vise.
youp :yes:
By deka
Originally posted by untouchable

ne trucjaj.. staje vise.
malo pripazi na recnik,kao da se licno osecas uvredjenim mojim vidjenjem "novog" kluba -pa ides na personalnu uvredu ,ne trucam iznosim svoj dozivljaj istog !!!!!!!!
BTW mislim da sam jedini do sada dao koliko toliko objektivan opis kluba,a vecina opisa se odnosila na muziku koja se pusta u njemu,a o prostoru niko nista !! !
"stotinak"-u prevodu znaci sto i kusur ljudi,a vise ne moze da stane pa da ih i na krov puste -a necu razmisljati o tvojim personalnim kapacitetima-tu mozda i staje vise ;-)) ( izjednacenje za ono 'ne trucaj") Kiss tebi i licno :zvezda:
By Hans
Pa dobro...to bi trebalo da znači da i u VIPu ima ljudi, ne? Kuda otići u subotu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!