Originally posted by Lakiboy_ns
Koliki je prostor taj Toxic?
Koliko moze cirka gejeva da stane u klub?
200-300?
200-300 ljudi ;-)))) kamo lepe srece,jedino da vise po onim silnim stepenicama,na kojima vrlo lako mozes i skocni zglob da zeznes posle kojeg pica vise ;-((
maximum stotinak ljudi,nazalost ,imam utisak da je VIP veci,jeste da ima vise odvojenih prostorija,a ovde jedan nivo,sto stepenika,50 metara hodnika koji nicemu ne sluze i onaj golubarnik (uzgred kamo nestade onaj prvi veliki nivo koji je postojao u klubu dok se on zvao Kuca,nekada davno !?! )Sad ostavise galeriju tog kluba kao glavni prostor u klubu i dodadose onaj jadni golubarnik,koji nazivaju galerijom i koji subotom iako na donjem nivou ne moze da se dise zvrji prazan !?!.
Uzgred cemu dva sanka,onaj u sredini je i vise no dovoljan,a ruku na srce efektno deluje i vrlo je efikasno iskoriscen,sa koje god strane da pridjes budes usluzen omiljenim alkoholnim napitkom ;-))
I kao zakljucak,zasto nema reza ili tako necega na unutrasnjem delu vrata WC-a !?! ne prija mi da mi neko non-stop upada dok pisam,stidljiv sam ;-)))
PS procitah sta sam napisao i bas ocrnih novi klub,a dopao mi se kada sam bio u subotu ;-)) mopijenost alkoholom cini cuda,lepo je kada se sve probistri treznom glavom ;-)) nadam se da sad imate bolji utisak o klubu vi koji jos nistte svratili- ja verovatno ostajem pri izlasku u VIP,opet je to centar,sigurnije se osecam,a i ne moram da placam taxi do tamo ;-))