Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zonche
grrrrr...
:mazi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by untouchable
:egzorcist:
spaliti kompjuter!!!!!!!!!!!! ubicu karijere.. ubicu ispita i uslova!
:up:
Korisnikov avatar
By Zonche!
NECU DA UCIM I NECU DA RADIM NISTA PO KUCI! I NECU DA IDEM NA POSAO SVAKI DAN I NECU DA VEZBAM DA IZGLEDAM BOLJE I NECU DA IMAM DECKA I NECU DA PROVODIM CEO DAN ZA JEBENIM EKRANOM I NECU DA ZIVIM U SRBIJI I NECU DA GUBIM SVOJU MLADOST NA TOTALNO GLUPE NEBITNE I DOSADNE STVARI I NECU DA BUDEM SAVRSEN!

NECU I NE MOGU!

I ZAJEBITE ME VISE SA ZVOCANJEM!SVI!!!
Korisnikov avatar
By Berserker
E PA ONDA BUDI KURVA I NEMOJ DA ME DRKASH!

:lol:
By J...
ma nosi se u picku materinu :rafal:
By J...
nije se odnosilo na tebe ali ako ti se svidja onda ok
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne, on sad misli da je zanimljiv sto je dobro raspolozen i kao baca fore...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
:egzorcist:
spaliti kompjuter!!!!!!!!!!!! ubicu karijere.. ubicu ispita i uslova!
Ja sam razmisljao da se prijavim Anonymous Internet Addicts... Samo da nije dopisno savetovaliste. :lol:

Bez zezanja, moracu d aporadim na tome.
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam nadrkana... mada mozda bi bilo i bolje da jesam, pa da mogu posteno da se istresem.. ali mi je raspolozenje ravnodusno...:protest:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by suicidal.pony
Za B.
Mrzim te.Smatram da nisi nishta progresivnije od shimpanze.Idiot si.Govedo.Morash li stalno da stavljash svoje primedbe na sve?Kada cesh mi uputiti jednu jedinu lepu rech,pohvalu ili samo osmeh?Verovatno nikad.E pa letecesh u starachki dom,obecavam ti,majmune usrani.I josh neshto,jedva chekam da crknesh.Plesacu ti na sahrani.Dabogda lips'o u najgorim mukama,skote debeli i maljavi

E ova tema je doshla u pravom trenutnku
Ko god da si LUDO sam zaljubljena u tebe ! :cheer:

Crhoh od smeha ! ! !

Love u ! :vijaca:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma,nisam nadrkana, jako sam pozitvno raspolozena, vrlo sam pozitivna, vrlo, sve zraci iz mene...

Ma marsh u pm SVI, i ti ex koja me SMARAS kao blesava svojom glupavom patetikom posle mesec dana jebene veze i 5 vidjanja i ti sadasnja koja nemas grama obzira, pazljivosti, topline, obazrivosti prema nekome sa kime si u "vezi" ili sam samo ja imala tu ludu srcu da te ovakvu imam (a, da OVO je za tebe veza :kletva: ) i ti mama koja mi skaces po piii... zivcu svakog dana sa jebenim uslovom iako mi fali jos jedan jebeni ispit i ti mache koje sam nasla polu mrtvo pa te negujem sada kao budala i ne znam hoces li preziveti i svi vi kojima je sve divno bajno i sjajno i koji uzivate i ti Zwezdice najvise da se teras u tri pm zato sto si takav kreten i NIKADA ne razmisljas glavnom nego srcem (jeblo te ono) i sto si SAMO TI na ovom svetu toliko pametna da se u isto sranje uvalis 2x u roku od par meseci, e ti se najvise jeb......, kretenu ! ! !

:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :burner: :burner: :burner: :burner: :burner: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta: :down: :down: :down: :dropdead: :dropdead: :dropdead:
Korisnikov avatar
By foolish
sta me briga sto si nadrkana i nesposobna za samostalni zivot i da brines o sebi! nista ne radis, imas jednu jedinu obavezu u zivotu i ni to ne mozes da uradis. sve dobijas na tacni, sve grabis sebi, a nista nisi zasluzila.
boli me kurac za tebe, ali je problem sto to trajno utice i neke koji to nisu zasluzili!
neko ko je u konstantnoj depresivnoj fazi sa par izleta u histeriju bi zaista trebao da ode kod psihijatra na razgovor i da ovaj put saslusa to sto on ima da joj kaze!
i ko si ti da konstantno komentarises fizicki izgled svih redom?! uopste ne kontam kako neko moze na taj nacin da komentaris decu! kako svako dete moze da ti bude buljavo, glavato, ruzno, debelo...? alo zenska glavo,lupi par puta glavom u zid! mozda i skontas da sa tobom i nije sve ok
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jebale te pare da te jebale,

i nosi se u tri picke materine sa svojim imbecilnim stavovima!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Upravo si izgubila najboljeg prijatelja koga si imala u zivotu zbog jednog idiota...

Srecno ti bilo.

Za par meseci kada njega vise ne bude bilo placi sama, ko te jebe.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Svi crknite u govnima koje ste napravili. Necu vise da se smeskam i da se pravim kao da je sve u redu zato sto ste navikli da sam jebena Bree...Ma svi u kurac.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jebo ih vetar koji ih nan'o.

(i jebli se i oni koji bi da drze moralne pridike zbog gore iznesene recenice)
Korisnikov avatar
By Dzi
di je ova tema bila pre par dana:wcsolja:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Uzecu cekic i izlomicu vas sve, ne trebate mi vise u zivotu pi... materina grrrrrrrr... ( zeza me zub, idem ujutr. kod cika zube):ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Azdaja
Uzecu cekic i izlomicu vas sve, ne trebate mi vise u zivotu pi... materina grrrrrrrr... ( zeza me zub, idem ujutr. kod cika zube) :ozbiljan:
da teta zuba zekicu :lol: :D :trep: :hug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahaha a nije smesno .... dodje mi da ih povadim sve, stavim implantate i zavrsim za ceo zivot s njima- jao kako bi ljude onda grizla :blenta: hahahah aaaaaaaaaaaaaa grrrrrrrr :die: kreten...
Korisnikov avatar
By Dzi
ja cu samo da se pokrijem ushima :D
salu na str pa razumem te idi cika zuba ce to resiti ;) i btw ako ces da grizes ja cu se micem sa puta tvog :lol: :P
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!