Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Vidim ja, kuno, da tebi zesce fale Brekalo, O b o z a v a m T e, selperedejz, marijana i ostatak te ekipe...
:lol:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Jaoooo ima ih :drama: ...samo kad se upoznaju i kad cuju da sam ja RA...pa to treba kamerom zabeleziti!!!....:smeh:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by 2kune
ne znam zašto ali čini se kako me neki ponekad percipiraju kao političko biće... :sweet:
Kunislava ja te nisam upoznao ,ali ti meni delujes tako droljasto...ne znam zasto...polako se primices STATUSELI I Trttislavi,Eskobarusi itd.....Nesto te ne dozivljavam kao neku politicarku...:no:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by shmizllica
Originally posted by Nanny Ogg
Da muvam svaku butchicu...
Sto nije istina, primetim samo one koje se uklapaju u dark handsome with big belt and green/hazel eyes tipologiju :opatica:

Jel ti to samu sebe tesis? :giggle:
Ma jok, ja to samo upozoravam ove koje se uklapaju u tipologiju :namig2: :D A i nisam rekla da li ili ne primecujem svaku butchicu koja mi udje u vidokrug bez obzira dal' mi ulazi u tipologiju :D
/jel sam Butch Watcher il nisam/
:kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da sam mnogo mladji, da ne kazem - dete, da se profesionalno bavim knjizevnoscu.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Sunce
Da sam mnogo mladji, da ne kazem - dete, da se profesionalno bavim knjizevnoscu.
Ja nisam mislio da je dragi Sunce mnogo mladji ali je zato on mislio da sam ja mnogo stroziji i ozbiljniji :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislio sam :uplasen: . U stvari, mnogi forumasi su mi potpuno drugaciji uzivo. Oni najrecitiji i najkuckastiji su najstidljiviji uzivo.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Da sam mnogo mladji, da ne kazem - dete
Tacno :elf: :kiss:
Korisnikov avatar
By Marvin
Sunce, ko ti je to na avataru?
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by A.F.K.A.OB
Mislim da ljudi nemaju nikakvu sliku o meni, kao sto sam i ja prestao da zamisljam druge forumase...
Korisnikov avatar
By Dina
... U stvari, mnogi forumasi su mi potpuno drugaciji uzivo. Oni najrecitiji i najkuckastiji su najstidljiviji uzivo.
Meni ne. Uglavnom su mi slicni, otprilike kako sam ih zamislila na osnovu postova. Ne mogu da se setim nikog koga sam bas sasvim drugacije dozivela na forumu i uzivo.
Korisnikov avatar
By starky
STARKY je zensko...pih,moracu da se upisem u leksikon...:hmm:
Korisnikov avatar
By gorilica
:shok:
Ti nisi cura? :alikako:
U profilu ti pishe: rod - zenski
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dina
... U stvari, mnogi forumasi su mi potpuno drugaciji uzivo. Oni najrecitiji i najkuckastiji su najstidljiviji uzivo.
Meni ne. Uglavnom su mi slicni, otprilike kako sam ih zamislila na osnovu postova. Ne mogu da se setim nikog koga sam bas sasvim drugacije dozivela na forumu i uzivo.
Meni su mnogi drugaciji. Cini mi se da vise volim uzivo ljude. :shake:
By Bombina
na osnovu cega,dozivela sam da upoznamo forumasa,cinilo da je okej svako mora vode sebe racuna,ko je mogu odgovaraju ono i ovo mogu da biraju
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni se sve nekako cini da sta god da je koji forumas ikad rekao ili pitao o meni, da je to u stvari, pokazivalo koliko je u zabludi, jer je automatski tu bio i neki vec izrazen licni stav, koji, naravno, nema blage veze sa mojim JA.
Cak i ovi sto me znaju licno (forumasi), ne znaju nista o meni. Bas nista.
Pomalo razocaravajuce, ali valjda ja i sama ne dam da mi se previse pridje.....tako da, sve je na svom mestu.

Naravno da postoje zablude gde nema informacije.....ili ih svako tumaci na svoj nacin.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Zibro
Mislim da ljudi nemaju nikakvu sliku o meni, kao sto sam i ja prestao da zamisljam druge forumase...
O Zibru nemam nikakvu predstavu, i ne viđam ga često na forumu, koliko sam skapirao samo bavimo se istim poslom.

AFKAOBA zamišljam kao nekog oko 30 godina, proćelavog, sa pivskim stomačetom. Zajebant po prirodi. Fali mu neki zub kad se nasmeje. Sasvim sam siguran da je ovo zabluda :)

E sad, što se zabluda o meni tiče, pojma nemam, nisam imao prilike da vidim da neko uopšte napiše nešto o meni.
Korisnikov avatar
By Dina
I ja vise volim uzivo ljude, mada volim i komunikaciju na forumu. Uzivo je naravno realnija slika, vidis celovitu osobu, kao i gestikulaciju itd. Ali i pisanje je neka slika, ako je pravilno protumacis onda ce se uklopiti u onu celovitu. Ne samo na osnovu recenog nego i na osnovu logike, npr ako osoba kaze da joj je forum nevazan i retko dolazi a na njemu ima 7362 posta onda se tu nesto ne uklapa. Pa zakljucis ili da osoba ima selektivno pamcenje :D ili voli da radi nevazne stvari ili ima neobicno vidjenje toga sta je retko a sta cesto ili je usamljena a sa tim ne zeli da se suoci ili... Mislim nije da se time ja namerno bavim, nego ako citam postove ne mogu da ne zapazim, a ta zapazanja su se uglavnom uzivo potvrdjivala...
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by gorilica
:shok:
Ti nisi cura? :alikako:
U profilu ti pishe: rod - zenski
pa kako nisam?
pa napisala sam STARKY je zensko,da znate...
na to sam mislila...
moracu da stavim fotku... :D
doduse,moje :sise: su vec bile na temi Kuda za docek...:giggle:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:hmm: ne verujem da me ovde iko poznaje, a cini mi se da niko ni nema zelju,ali to me ne brine mnogo kao sto me ne brine ni to da je neko zabludi vezano za mene.:rotflmao:
By Çâðê_DUP
1. najpre forumaši žive u zabludi da uopšte postoji jedna jedina stvar oko koje nisu u zabludi kad sam ja u pitanju. Ja sam sve što oni zabluđuju i još gore, sve što ste čuli o meni, uvećajte za još toliko. Neme žrtve svega ćute, ostaju gluve, slepe i neme.. :tuc:

2. Sve što mislite o meni da je istina, istina je, sve što mislite o meni da je laž, istina je

3. Ja sam i istina i laž, i uvek sam govorila da je zabluda majka zla iz koje sam ponikla. Umešna je porodilja svih mojih grehova, ja sam njeno izobličeno dete. Kao čedo jednog pucanja kondoma, majka me je rodila u žbunu, i ostavila tu, promrzlu nakon tri dana i noći našla me je neka dobra žena, sa epileptičkim napadima, izbezumljenog pogleda. Bačena, belo ciganče jednog šumadijskog sela. Niko ne zna gde sam se rodila, niko nije siguran da sam ikad postojala- živa istina

4. Forumaši misle da sam ja žensko, a nisam, nosim smrdljive čarape u brusu i šminkam se tako da izvučem sve ženske crte lica vani.

5. Misle da imam kuću, ili makar kućicu gde živim, a nemam je. Živim u metrou, spavam na klupi, a penjem se u obližnji net kafe i odatle sve ovo kucam. Popušila sam noćnom čuvaru i šunjam se oko monitora, izvodim ples, striptiz, dosta piva i cigara i internet do zore! Svi misle da sam otišla sa foruma jer mi se gadi, al moj čuvar nije bio tu, bio je na Arubi, radila je neka moralistička, prefrigana tetka koja je u rodu sa baba serom što radi u Iksu..izbacili su me iz net kafića zbog nemorala. Štedim da sebi kupim kutiju od kurtona, izbušim rupu za ovo jedno moje preostalo oko, iz te kutije ću brižljivo osmatrati svet - sve ste ovo čuli, istina je, jer ja duboko volim forum i mislim da su svi ljudi ovde divni, krasni i tolerantni..samo me vi razumete i prihvatate :zvezda: Volim i ja vas

6. Ušmrkavam meriks, pijem ispred prodavnice, prebijam muškarce po liftovima, silujem ih starim satarskim pomagalom- ne grešite, samu sebe sam nekoliko puta silovala, pre izlaska na most gde se skuplja moje društvo, radimo na jednom splavu hogging-gušimo jedne druge do smrti smrdljivim čarapama, dok svi grupno masturbiramo. Lepo je imati prijatelje koji te guše...

7. Toliko sam gubava da me nijedna buchica neće, ali zagorela nisam, sem ako ove zagoretine od gube na mom licu računate.. moj seks je toliko redovan, blaženi mlaz gospodnji me oblije svakoga dana kad otvorim snene oči, Ud svetog trojstva je prvo što mi na usne padne kao teg, smiren u svojoj pulsirajućoj nirvani...tako da sve to lažu podli, bezobrazni, dojebani ljudi. Ja sam jeBEna.
i da, selim se u drugu državu jer me poverioci čekaju na svakom semaforu, pride i radim na semaforu, extra prihod kojim finansiram još uvek lokalni magazin Lezbos - živa istina

Želja mi je da zablude o meni ostanu istine, a istine da postanu da zablude, da se mrtvo more ne ustalasa, lepše je za hogging i water sports kad je voda mirna, glatka, tek pokoja pirana da izmami osmeh u sumorno sivilo večeri s odjajima već tonulog sunca, dok svira Jacques Loussier ... :klavir:

Ja sam veštica globalnoumetničkog sloja. Ja sam čllan Društva za vivisekciju i odbranu prava jednookih gej ljudi. Ja sam gej.

:comingout:
By Çâðê_DUP
Ne lozi se.

Kakav crni metro u Srbiji...

:D
Ne ložim ja ništa-Znaš li ti koliko danas košta naramak drva??? Jedan panj imam mesto jastuka i to ga od prošle zime čuvam.

Kako nema. Pa evo, namestila sam jorgan u onoj polovini što je izgrađena. Baš si sitničav. Što nešto mora da bude celo da bi postojalo.. :hand:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zivote, tek sad procitah da imam 30 godina i da sam procelav... Zube i da ne pominjem :smeh: :smeh: :smeh:

Pivski stomacic je tu, doduse :D

@Andja

Otkud ti jorgan? :P
By Çâðê_DUP
Zivote, tek sad procitah da imam 30 godina i da sam procelav... Zube i da ne pominjem :smeh: :smeh: :smeh:

Pivski stomacic je tu, doduse :D

@Andja

Otkud ti jorgan? :P
EDIT: izbrisano zbog prevelike količine zla u postu.

................. Seti se mojih reči, kad ti se AFKAOB obrati jedne olujne noći u 2: 44 am.

Ona mi ga je dala. Nikad neću saznati zašto je to uradila. Mora da je taj jorgan nešto posebno. :nerd:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Lice joj je bilo prekriveno maramom. "

Otkud onda znas da je bila Ciganka (pardo, pardon - Romkinja)?

Mozda je samo imala strokava stopala?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!