Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
voleo bih da popijem kafu u nekom od onih kafica u Dunavskoj ulici sa ZOE...

pa kud puklo da puklo... :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
pa moglo bi i sa tobom nesto

resio sam da se malo prosirim na NS trziste :)

:boxer:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by *STATUS*
voleo bih da popijem kafu u nekom od onih kafica u Dunavskoj ulici sa ZOE...

pa kud puklo da puklo... :)

Zoe je polaskana, ali Zoe ne pije kafe/ne kafenise...
Zoe to smatra besmislenim gubljenjem vremena te se zato ne odaziva na brojne pozive za ovu aktivnost.

Nista licno, tako je sa svakim.
Korisnikov avatar
By ns.happy
zato zoe treba zvati kad se kreci stan ili kada se pravi veliko spremanje ;)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Hm, ja sam bio raspolozen....
:skuter:

mada bi mogao i neki seks da se zakaze u NS...

Happy, imas nekog dobro macana za mene?
:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa moglo bi i sa tobom nesto

resio sam da se malo prosirim na NS trziste :)

:boxer:
samo ako ces nositi one crvene gace ;)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Hej, za dobrog tipa mogu sve da obucem... sta god pozeli....

mada, ako zelis da se ti i ja malo zezamo... mogu da ih obucem... sto da ne... sve zarad Aktivizma Statusovog :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajd da ne idemo toliko daleko... samo sam mislio da uradim interviju sa tobom za lokalnu stanicu :lol: ne dolazi status svaki dan u ns :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ns.happy
zato zoe treba zvati kad se kreci stan ili kada se pravi veliko spremanje ;)

To tek ni ne pomisljaj! :oklagija:

Izgleda da nam se Statusela napalila, zagorela ko kaubojsko tiganjce....:giggle:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ns.happy, sto se tice intervju to moze... imao sam vec zakazane neke, ali cu tebi dati prednost... zvezda mog gej ranga sebi to moze da da za pravo.... to sa pomeranjima termina, mesta, lokacija, broja ljudi :) :klap:
Korisnikov avatar
By Insorcer
konachno neshto interesantno u najavi :slika:

ns.happy, jesul' pitanja za intervju utanachena? :giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zoe, ocekuj jedan event ovih dana, kupio sam jupol...
armand, kako da ne, evo bas ih pregledavam, nadam se samo da mi status nece razbacati pitanja kao karleusa lanetu gutovicu...
:) :lol:

KAKVA DRZAVA, takva POLICIJA

Mislim da u ovoj zemlji postoje mnogo trulije stvari od toga kakva je policija...

status, smemo li na ovu temu da pricamo?:vijaca:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja sinoc bio prvi put u klubu medju knjigamai i simpaticno mi je, primetio sam da tamo ima dosta devojaka vise nego inace u g-klubovima...cak me je jedna str8 riba muvala dok sam cekao ispred WC-a :lol: ...to se samo meni moze desiti da dodjem u gay klub i da me muva str8 riba :lol:

Posle svratio do Jokera tamo je isto bilo ljudi mada manje nego subotom sto je valjda i uobicajeno.
OMG bio sam u nasem gay klub prvi put pre mesec dana i od tada mi je ovo vec treci put u mesec dana da tamo idem a sinoc posetih i drugi klub...definitivno sam postao deo scene :vijaca:

@Guzakomeduza- obezbedjenje ne pretresa na ulazu ali ja se tamo osecam bezbedno a i takvo tripovanje od bombi je paranoicno jeste Srbija generalno homofobicna drzava ali ipak nije Iran da ljude bas ubijaju zato sto su gay.
Relax i svrati u klub krajnje je interesantno ima svega i svacega :D
Da, kontam skroz, a to za pipkanje sam pitao da znam oce li me neko izvatati, a ne da li ce neko uneti pistolj, ili nesto slicno :opatica:

Imam jednog gay druga, pa cu pokusati nekako da ga nagovorim da odemo. Da li ima i trandzi tamo ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GuzaKoMeduza
Da, kontam skroz, a to za pipkanje sam pitao da znam oce li me neko izvatati,....
Žudiš za tim da te neko izvata na ulazu, ili strahuješ od te mogućnosti ?
... Da li ima i trandzi tamo ?
A to ti je važno da znaš zbog čega ?
Korisnikov avatar
By Insorcer
gOOzo ko medOOzo, hajde se ti mani tjorava posla sa propitivanjem ko? ...shta? ...gde? ..kada? ..kako?

Ili idi u taj klub, ili ne idi! :vatrica:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

@Guzakomeduza- obezbedjenje ne pretresa na ulazu ali ja se tamo osecam bezbedno a i takvo tripovanje od bombi je paranoicno jeste Srbija generalno homofobicna drzava ali ipak nije Iran da ljude bas ubijaju zato sto su gay.
Relax i svrati u klub krajnje je interesantno ima svega i svacega :D
Da, kontam skroz, a to za pipkanje sam pitao da znam oce li me neko izvatati, a ne da li ce neko uneti pistolj, ili nesto slicno :opatica:

Imam jednog gay druga, pa cu pokusati nekako da ga nagovorim da odemo. Da li ima i trandzi tamo ?
Nisam primetio da li dolaze i oni...uostalom nebitno je atmosfera je skroz opustena i svi su dobrodosli + za razliku od drugih klubova u nasem gay klubu svi skacu, igraju, vriste :lol:
Its realy fun. :setnja:
Korisnikov avatar
By Insorcer
DA, u "nashem' gay klubu:kolo: ..... bolje da skachu i vrishte uz, ako ne drugachiji, ono makar raznovrsniji sound :sarana:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
S obzirom da je to jedini takav klub u gradu neka pustaju onu muziku koju vecina klijentele preferira.
Ako jednog dana u NS bude 5 gay klubova onda mozemo zvocati zbog muzike ovako meni je drago da postoji bar jedno takvo mesto u gradu koje je relativno veliko i ok sredjeno i koje je veliki napredak u odnosu na onu rupu/prcvarnicu koja je bila na tvrdjavi :sudija:
Korisnikov avatar
By ns.happy
e laki, nemas ti pojma, ta je rupa nista spram one u pasicevoj sto je bila... ili one na naselju... :hekla: :deda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uf, ja sam se u toj rupi u Pašicevoj svojevremeno provodio za medalju ! :kolo:
Jedina neprijatnost vezana za tu rupu je kad me je ovde prisutni ns.happy, ljut kao ris, iz sve snage šutnuo u guzicu prilikom povratka iz provoda. U cik zore, u centru grada.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pionirka gay pokreta u srbiji... nasa zoka :trampolina:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Rezimirano: rupa onda, rupa posle..rupa sada- nikakvog napretka.

Na sretju sam rupu u Pashitjevoj propustio, u to doba je bilo fine zabave u popularnom klubu "Dvorishte" -no zao mi je shto taj "shut u but" u cik zore nije ovekovechen nekim foto-zapisom, verujem da je bio antologijski! :die: :grebanje:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Armand ja sam takodje izlazio jedno vreme u rock rupu odnosno klub Dvoriste< pre nekih 4-5 godina dok sam bio u nekoj alternativnoj huliganskoj fazi :D
Tamo je bilo krajnje opusteno, mada sam mislio da sam ja jedini tamo ko je bio gay ali ocigledno pogresih :)
Korisnikov avatar
By *deni*
... dok sam bio u nekoj alternativnoj huliganskoj fazi :D ...
Ma sav si mi u alternativno - huliganskom fazonu...
:roll:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
... dok sam bio u nekoj alternativnoj huliganskoj fazi :D ...
:shok: :shok:

meni se cinilo da ti jos furas taj fazon ;)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ha! Informisah se i drago mi shto ne idem u vash gay club! Muzika je, kazu zlo (ja sam alternative, rock, punk varijanta) i ne bi mi prijao izlazak ako masa sa kojom izlazim nije zaista fenomenalna, a u NS-u josh nisam naishao na takvu kada je gay populacija u pitanju..............
Korisnikov avatar
By deckonja
hm, sinoc sam ja bio u Jokeru nakon mesec dana i bas mi je bilo super podsetiti se tog drustvenog mulja :) ja sam zivotinja koja najbolje funkcionise u takvim uslovima tako da cu ici i sledeci vikend.
btw, juce je bilo nesto nalik na trandzu.zapravo-izrazito ruzan decko duuuge crne kose,a ima i sise :)ali prave male sise (mada mozes i da ih ne primetis).mislim, decko je bio u momackom izdanju, nije bio nasminkan niti obucen kao zena,ali vidi se da prima hormone neke (ili da je na nekim drogama %)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!