Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *STATUS*
voleo bih da popijem kafu u nekom od onih kafica u Dunavskoj ulici sa ZOE...
pa kud puklo da puklo...
Originally posted by *STATUS*status, smemo li na ovu temu da pricamo?:vijaca:
KAKVA DRZAVA, takva POLICIJA
Mislim da u ovoj zemlji postoje mnogo trulije stvari od toga kakva je policija...
Originally posted by Lakiboy_nsDa, kontam skroz, a to za pipkanje sam pitao da znam oce li me neko izvatati, a ne da li ce neko uneti pistolj, ili nesto slicno
Ja sinoc bio prvi put u klubu medju knjigamai i simpaticno mi je, primetio sam da tamo ima dosta devojaka vise nego inace u g-klubovima...cak me je jedna str8 riba muvala dok sam cekao ispred WC-a ...to se samo meni moze desiti da dodjem u gay klub i da me muva str8 riba
Posle svratio do Jokera tamo je isto bilo ljudi mada manje nego subotom sto je valjda i uobicajeno.
OMG bio sam u nasem gay klub prvi put pre mesec dana i od tada mi je ovo vec treci put u mesec dana da tamo idem a sinoc posetih i drugi klub...definitivno sam postao deo scene
@Guzakomeduza- obezbedjenje ne pretresa na ulazu ali ja se tamo osecam bezbedno a i takvo tripovanje od bombi je paranoicno jeste Srbija generalno homofobicna drzava ali ipak nije Iran da ljude bas ubijaju zato sto su gay.
Relax i svrati u klub krajnje je interesantno ima svega i svacega
Originally posted by GuzaKoMeduzaŽudiš za tim da te neko izvata na ulazu, ili strahuješ od te mogućnosti ?
Da, kontam skroz, a to za pipkanje sam pitao da znam oce li me neko izvatati,....
Originally posted by GuzaKoMeduzaA to ti je važno da znaš zbog čega ?
... Da li ima i trandzi tamo ?
Originally posted by GuzaKoMeduzaNisam primetio da li dolaze i oni...uostalom nebitno je atmosfera je skroz opustena i svi su dobrodosli + za razliku od drugih klubova u nasem gay klubu svi skacu, igraju, vristeOriginally posted by Lakiboy_nsDa, kontam skroz, a to za pipkanje sam pitao da znam oce li me neko izvatati, a ne da li ce neko uneti pistolj, ili nesto slicno
@Guzakomeduza- obezbedjenje ne pretresa na ulazu ali ja se tamo osecam bezbedno a i takvo tripovanje od bombi je paranoicno jeste Srbija generalno homofobicna drzava ali ipak nije Iran da ljude bas ubijaju zato sto su gay.
Relax i svrati u klub krajnje je interesantno ima svega i svacega
Imam jednog gay druga, pa cu pokusati nekako da ga nagovorim da odemo. Da li ima i trandzi tamo ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!