Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by abcdDa.
izgleda da ne ...
ipak je vip sad ...
Status je cuo da nema dark rooma i orgijanja u nasem klubu pa je odustao od dolaska.
A ja sam imao pakleni plan spreman za njega
Hteo sam da kad ga vidim u klubu da mu pridjem , smuvam ga i zatim mu kazem da ide u wc da me ceka (posto on voli sex po klozetima) i da ga ostavim tamo da me ceka i ceka i cekaaaa
Originally posted by *STATUS*Originally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by abcdDa.
izgleda da ne ...
ipak je vip sad ...
Status je cuo da nema dark rooma i orgijanja u nasem klubu pa je odustao od dolaska.
A ja sam imao pakleni plan spreman za njega
Hteo sam da kad ga vidim u klubu da mu pridjem , smuvam ga i zatim mu kazem da ide u wc da me ceka (posto on voli sex po klozetima) i da ga ostavim tamo da me ceka i ceka i cekaaaa
Ja cu poceti kao Paris Hilton da naplacujem svoje pojavljivanje u gej klubovima.... postalo je bezveze da dodjem, platim ulaz, napravim reklamu za taj klub, najavim svoj dolazak i tamo krene masa ljudi da me vidi... i ja nemam nikakvu korist od toga... Paris Hilton lepo ima cenovnik i minutazu... moracu da krenem njenim stopama....
ipak drugacije zvuci kada neko kaze "Lakiboj je medju nama " i "STATUS je ovde"
Originally posted by just_meMa salim se ja malo
U pravu si Lakiboy, nisam ja gay i ne moram da znam....
Originally posted by ns.happyOriginally posted by Zoeda li si ovo namerno naglasila slovo f? f kao frida?
Ahh, pa sinoc sam bila u jednoj kaFani, (necu reci kojoj ) prosto da bih sacuvala parcence grada za sebe i svoju anonimnost....
Originally posted by ns.happyNe.U tom drustvancu nisam bio prisutan
miran laki... prave dame cekaju da budu izabrane mene ovi moji nagovaraju, mozda iduce nedelje odemo u klub... a ja sam ovih dana svaki dan bio u nublu, laki, da nisi ti bio za onim okruglim stolom sa desetak zara-klinaca i predsedavajucim im profesorom fizike koji se lozi na sajentologiju?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!