Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Planiram prvo pojavljivanje u Jocker-u, ali se i dalje plasim da neko ne baci bombu dole.

Dali obezbedjenje pretresa ( pipka ) na ulazu ? :zen:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sinoc bio prvi put u klubu medju knjigamai i simpaticno mi je, primetio sam da tamo ima dosta devojaka vise nego inace u g-klubovima...cak me je jedna str8 riba muvala dok sam cekao ispred WC-a :lol: ...to se samo meni moze desiti da dodjem u gay klub i da me muva str8 riba :lol:

Posle svratio do Jokera tamo je isto bilo ljudi mada manje nego subotom sto je valjda i uobicajeno.
OMG bio sam u nasem gay klub prvi put pre mesec dana i od tada mi je ovo vec treci put u mesec dana da tamo idem a sinoc posetih i drugi klub...definitivno sam postao deo scene :vijaca:

@Guzakomeduza- obezbedjenje ne pretresa na ulazu ali ja se tamo osecam bezbedno a i takvo tripovanje od bombi je paranoicno jeste Srbija generalno homofobicna drzava ali ipak nije Iran da ljude bas ubijaju zato sto su gay.
Relax i svrati u klub krajnje je interesantno ima svega i svacega :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam da li ste primetili, ali
motiv WC - a se konstantno pojavljuje u ovim pricama o desavanjima u novosadskom gay klubu.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Deni to je trend koji je nasa gay scena prihvatila od beogradskih kolega :lol:
Inace opste je poznato da se u redu ispred wc-a po klubovima uvek mogu upoznati interesantni ljudi..a tek u kilometarskim redovima ispred wc na Exit festivalu..... tako su se dvoje smuvali :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ljudi koliko NS ima gay klubova??? Ja sam chuo samo za Gay friendly klubove.... Gde se nalaze ovi vashi?>?>?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako ne znas znaci da nisi gay a ako nisi gay znaci da ni ne trebas da znas :lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
izgleda da ne ...

:piski:

ipak je vip sad ...
Da.
Status je cuo da nema dark rooma i orgijanja u nasem klubu pa je odustao od dolaska.
A ja sam imao pakleni plan spreman za njega :lol:
Hteo sam da kad ga vidim u klubu da mu pridjem , smuvam ga i zatim mu kazem da ide u wc da me ceka (posto on voli sex po klozetima) i da ga ostavim tamo da me ceka i ceka i cekaaaa :D

Ja cu poceti kao Paris Hilton da naplacujem svoje pojavljivanje u gej klubovima.... postalo je bezveze da dodjem, platim ulaz, napravim reklamu za taj klub, najavim svoj dolazak i tamo krene masa ljudi da me vidi... i ja nemam nikakvu korist od toga... Paris Hilton lepo ima cenovnik i minutazu... moracu da krenem njenim stopama....

ipak drugacije zvuci kada neko kaze "Lakiboj je medju nama " i "STATUS je ovde" :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
izgleda da ne ...

:piski:

ipak je vip sad ...
Da.
Status je cuo da nema dark rooma i orgijanja u nasem klubu pa je odustao od dolaska.
A ja sam imao pakleni plan spreman za njega :lol:
Hteo sam da kad ga vidim u klubu da mu pridjem , smuvam ga i zatim mu kazem da ide u wc da me ceka (posto on voli sex po klozetima) i da ga ostavim tamo da me ceka i ceka i cekaaaa :D

Ja cu poceti kao Paris Hilton da naplacujem svoje pojavljivanje u gej klubovima.... postalo je bezveze da dodjem, platim ulaz, napravim reklamu za taj klub, najavim svoj dolazak i tamo krene masa ljudi da me vidi... i ja nemam nikakvu korist od toga... Paris Hilton lepo ima cenovnik i minutazu... moracu da krenem njenim stopama....

ipak drugacije zvuci kada neko kaze "Lakiboj je medju nama " i "STATUS je ovde" :)
:lol:

Jao Status lud si kao vetar :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
U pravu si Lakiboy, nisam ja gay i ne moram da znam....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by just_me
U pravu si Lakiboy, nisam ja gay i ne moram da znam....
Ma salim se ja malo :)
Mi ne volimo da iznosimo javno tacne informacije o gay mestima i njihovim lokacijama jer ovaj forum citaju i posetioci koji nisu nimalo gay frendly :srbin:

Ako te zanima tacno mesto i sav ostali info pitaj preko privatnh poruka.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa ja sam javno pitao a onaj ko zeli mogao je odgovoriti na pvt-u... mada, bolje je da ne znam... netju dotji u iskushenje....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dodji u iskusenje :)

Ja sam poceo da izlazim po NS gay klubovima onako intezivno tek pre 3-4 nedelje i odmah upoznao dosta interesantnih ljudi, medju njima i dvoje preslatkih dechkonja i sad mi je jedini problem sto ne mogu da se odlucim sa kojim od te dvojice da budem :lol:

Ah..muke moje Isusove :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh, pa sinoc sam bila u jednoj kaFani, (necu reci kojoj :lukavi: ) prosto da bih sacuvala parcence grada za sebe i svoju anonimnost.... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Kao shto rekoh earlier... netju se dovodim u iskushenje....
Samo se vi provodite i muvajte....
Korisnikov avatar
By ns.happy
miran laki... :glupan: prave dame cekaju da budu izabrane :lol: mene ovi moji nagovaraju, mozda iduce nedelje odemo u klub... a ja sam ovih dana svaki dan bio u nublu, laki, da nisi ti bio za onim okruglim stolom sa desetak zara-klinaca i predsedavajucim im profesorom fizike koji se lozi na sajentologiju? :hmm:
Korisnikov avatar
By Zoe
Eto, mene zvali isto u Nublu i nisam otisla.....doduse, svakog petka je tako.....:nesiguran:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Zoe
Ahh, pa sinoc sam bila u jednoj kaFani, (necu reci kojoj :lukavi: ) prosto da bih sacuvala parcence grada za sebe i svoju anonimnost.... :zvizdi:
da li si ovo namerno naglasila slovo f? f kao frida? :hmm:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Zoe
da li si ovo namerno naglasila slovo f? f kao frida? :hmm:

:neto:

Jok.......nisam bila u Fridi ne pamtim.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ne znam za medu, ali mi je pomalo sladak onaj lik shto studira geografiju, ako se ne varam....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
miran laki... :glupan: prave dame cekaju da budu izabrane :lol: mene ovi moji nagovaraju, mozda iduce nedelje odemo u klub... a ja sam ovih dana svaki dan bio u nublu, laki, da nisi ti bio za onim okruglim stolom sa desetak zara-klinaca i predsedavajucim im profesorom fizike koji se lozi na sajentologiju? :hmm:
Ne.U tom drustvancu nisam bio prisutan :D
A nisam ni tebe zamjetio sinoc tamo mada nisam dugo ni bio u klubu a i bio sam zaokupljen sa jednim malim shecerom tamo :) za kojeg se ispostavilo da zivi 500m od moje zgrade.
Mada moram se raspitati prvo za njega iz kakve je familije, da nije bio sa pola grada i slicne stvari :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
tamo radi onaj slatki meda...
Da, neki su zbog mede isuvishe chesto tamo

:giggle:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Kad smo vetj kod Fride... Jel' istina da su svi konobari gay>?>?>?
Korisnikov avatar
By Insorcer
To tjesh morati redom da ih pitash:prst:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Armand
tamo radi onaj slatki meda...
Da, neki su zbog mede isuvishe chesto tamo

:giggle:
mico a kad cemo nas 2 na kaficu? :andjelak: moram da ti se falim novim aparatom :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!