Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Baš sam pre neki dan sa nekim komentarisala to kako mi je drago što ga nema... Išlo mi je na k njegovo proseravanje o političkoj situaciji ovde, a da pritom ladi jaja hiljadu kilometara daleko.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jeste on kenjao, ali je imao dobar smisao za humor...
Korisnikov avatar
By Zoe
Aaa, to.............retko ulazim u politicke teme, osim ako mi autor ili naslov nisu interesantni.
Mimica je bio dobar na nekim drugim poljima, ne pamtim ga iz ovog.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Otisao je...odjavio se davno jos...

Putuje po belom svetu :)
Korisnikov avatar
By Zoe
E, pa zar se nije vratio, Bog te? :nerd:

Secam se ja kad je on putovao.......... :deda: poodavno..........

E, good for him
Korisnikov avatar
By Rei
I meni drago shto je otishao, ishlo mi je na kurac njegovo 'ovde u swe' smaranje. U svakoj jebenoj temi mora da pomene da je u shvedskoj i da je tamo neshto drugachije. Svakoj.
Imamo i drugih forumasha koji nisu u srbiji pa ne smaraju.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mnogo ste bre osetljivi na te teritorijalno-regionalne stvari.......

Mora nekad neko naglasiti odakle se javlja, jer razlika postoji, pa kakva god da je.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by REI
I meni drago shto je otishao, ishlo mi je na kurac njegovo 'ovde u swe' smaranje. U svakoj jebenoj temi mora da pomene da je u shvedskoj i da je tamo neshto drugachije. Svakoj.
:up:

ding dong the witch is dead... :nokti:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Swanheart
meni nedostaje :smirk:

Eto :hvala: Bas lepo

Jel` vidite sad svi?! :njanja:

Nisam jedina :peva:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by horus.
Originally posted by REI

Ne raduj se prerano, kad pocnemo da mu nedostajemo ponovo ce se ukljuciti u rasprave. Forum je kao Tamni Vilajet, ne znas da li ti je gore kada si tu, kada pises i citas, ili kada odes. Evo, i Angelina777 nam se posle hiljaditog odlaska vratila :yay:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by REI

Ne raduj se prerano, kad pocnemo da mu nedostajemo ponovo ce se ukljuciti u rasprave. Forum je kao Tamni Vilajet, ne znas da li ti je gore kada si tu, kada pises i citas, ili kada odes. Evo, i Angelina777 nam se posle hiljaditog odlaska vratila :yay:

Jes` vala, a niko je ne zazivase :cigareta:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jao da.... MMIca slatki mali...
Korisnikov avatar
By *deni*
Mimi je jedna od najgadniijih i najdosadnijih osoba na ovom svetu i nadam se da joj vise ni jedan jedini post ovde videti necu.
:molise:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by *deni*
Mimi je jedna od najgadniijih i najdosadnijih osoba na ovom svetu i nadam se da joj vise ni jedan jedini post ovde videti necu.
:molise:
u kom smislu najgadnija osoba na svetu?

:meduza:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ma sere Deni, obozavao je da podjebava MMI :cuddle:
Korisnikov avatar
By Rei
Deni je uvek u pravu :hvala:
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by REI

Draga moja Mina, sve si ti to preozbiljno shvatila. Priča traje hiljadu i jednu noć. Ne bih rekla da se ljudi vraćaju xzy puta na forum jer tu postoji kakva mistična struja. Što se mog razloga za povremeno pisanje na bilo kom forumu tiče, odlazak/comeback/performans/odlazak, ako me već pominješ, krajnje je jednostavan, ali ja (i svaka slobodna osoba na svetu koja misli svojom glavom) u ovom kontekstu i virtuelnoj situaciji, ne polažem računa nikome, a ponajmanje osobama koje i ne poznajem. Dolazim i odlazim kad ja to hoću, u drama queen maniru or not, sa oproštajnicama grehova or not, silujem virtuelni papir dokle god ne čačnem u pravilnik OR NOT, radim šta hoću i kako mi se ćefne. Mislim da to važi za svakog korisnika, a ono što valja postići na forumu jeste da nikome ne bude preterano neprijatno. Ne zabadam nos u poslove drugih ljudi, niti me zanima gde, šta je ko i zašto ne dolazi ili dolazi. Mada mi je drago da me primećuješ. :sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislio sam - najgadnija u smislu zagadjene duse.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mozda je moje secanje izromansirano netacnim utiscima, koje sam sama prisila i proizvela za Mimija, ne iskljucujem tu mogucnost naravno, ali cim ja njega ovde pominjem, znaci da je bas imao higlights kod mene, te i otvorih temu. :nokti:

Sad ce jos biti premestena u Trac, sto mi nije bila namera :doh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Mislim da nametag i avatar govore dovoljno

M M and I
mimi has left the house..

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zoe ribo Mimi se pozdravio preko svoje oprostajne teme jos pre 3-4 meseca ali tad tebe nije bilo na forumu pa si to propustila.
Evo teme http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=31437

Mislim da je on diplomirao, verovatno se odmah i zaposlio pa nema vise vremena i zivaca da se za*ebava ovde po forumu.

Sto se njega tice on jeste inteligentan decko medjutim potpuno je lisen neke osnovne pristojnosti tako da je cesto preterivao u svojim bezobraznim komentarima i vredjanjima a cesto je znao i da panicno histerise kao neko ko je zaboravio da popije dnevnu dozu ANTI-HISTERIKA.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ha ha, tu temu ni ja nisam video.
Fala kurcu :D
A ja se taman uplaših što ga ova Zoe zaziva.
Korisnikov avatar
By istok
I ja bih voleo da se on vrati.
1000 puta je rekao nekim userima ono sto bih im i ja napisao, tako da me je postedeo dosta kuckanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!