Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Deksi me je naucio da jedem gljive! Samo toliko sam uspeo da naucim pored njega :zacepi:
I pored svih mojih strpljivih i odabranih pitanja :lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Machkodlak
Deksi me je naucio da jedem gljive! Samo toliko sam uspeo da naucim pored njega :zacepi:
I pored svih mojih strpljivih i odabranih pitanja :lol:

Zar i ti sine Brute!? :spank:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Zaista moram priznati da nisam do sada na forumu video jednu temu u koju se sjatila tolika kolicina poltrona..... :whatever:

Slika

:nokti:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Eeeeee, ovo se zove hejt.

Ra, ti si moj idol:hail:
vidis, ovo je takodje bilo uvlacenje na neki nacin, ne?:blenta:
Korisnikov avatar
By Abyss
A, ko je Dina??? :zbunjen:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Dina je Loni,a Loni je Dina...ili je to obrnuto?! :roll:

:smor_u_svakom_slucaju:

@topic:
Zasto imam osecaj da ce se ova Forumlend prica zavrsiti sa Happy end-om?....sto je btw.tako smorno! :nokti:

:spliff:
Korisnikov avatar
By shishmish
znam da ti nedostaje da najavljujemo odlazak u wc i po klopu dok cekamo nova poglavlja... :njanja:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by shishmish
znam da ti nedostaje da najavljujemo odlazak u wc i po klopu dok cekamo nova poglavlja... :njanja:
Pa mislim da bi bilo super da se prica najzad zavrsi tvojim odlaskom u wc,da se onako proseres ko stoka,da izbacis sve to iz sebe!

:seronjo:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Deity Marduk
Pa mislim da bi bilo super da se prica najzad zavrsi tvojim odlaskom u wc,da se onako proseres ko stoka,da izbacis sve to iz sebe...

..pa na tebe!

:prst:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Deity Marduk
Pa mislim da bi bilo super da se prica najzad zavrsi tvojim odlaskom u wc,da se onako proseres ko stoka,da izbacis sve to iz sebe...

..pa na tebe!

:prst:
:lol:
Ja moram i da piskim i da kakim i da vristim i naravno da pitam kada ce nova poglavlja :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mozda bi Zonchenite trebalo da uzme u obzir dramaticnu prepisku iz Cecinog fan kluba :smug:
By Pending-For-A-Bending
Posto Zonche i Dragonite nisu napisali kraj, evo ja cu.

Kraljice su pobedile hordu zombija i cudovista koje su na njih poslali Ra i Angelina. Unic0rn se ipak nije ozenio Machkodlakom, posto je ovaj na kraju povratio svoj oblik a tako nesto mu se nije svidelo. BigBadBear je poginuo na bojistu stiteci sina Dragonitea(ovaj to nikad nije saznao i mrzeo je svog oca do sudnjeg dana). Sunny Girl je nova grofica posto je ubila Devokicu (nikad je nije volela, zelela je samo titulu) Deksi se posle rehabilitacije od 7 godina oporavio od silnih droga. Blah Blah baby je odsekao sebi ruku sekuci materijal za haljinu i posto nije stedeo, sad je na ulici i prosi. Stefan19 je pojeo Statuselin sicusni mozak i otrovao se. Sixto se smorio od trazenja i vratio se nazad medju svoje nomade. Paki je nadmasio svog ucitelja Egmonta i pretvorio ga u zabu. Dragonite se veoma hrabro borio i na kraju ozenio Zonchetom i ziveli su sretno do kraja zivota. Zonchetov klon (koji je nikao iz zemlje) se udao za Dirrtya i sad zajedno vladaju Forumlandom.

Chicha micha gotova prica. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By blenta
a ja ozhenio eskobarita i varao ga sa kissqueenchicinom macom :molise:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
[quote]Originally posted by Big Bad Bear
posto je ovaj na kraju povratio svoj oblik a tako nesto mu se nije svidelo. [quote]

:lol: :lol: :lol:

:trol:
Korisnikov avatar
By blenta
aj ti zhuti na spavanje il na msn da ti blenta neshto objasni :ccn:
Korisnikov avatar
By blenta
ajde ajde
nemoj da ja moram da skidam kaish
Korisnikov avatar
By Machkodlak
ali ti prvo da popijes jednu flasu piva u tvojoj haljinici :D
Korisnikov avatar
By blenta
jeste ja da popijem flashu piva pa da uvatim ili tebe ili drugara crnog ti da davim ko zmija zhabu
:predaja:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!