Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Swanheartjeste, da se probudim.. daj mi mamin msn
da se probudis...ccc
opet ces da vilenis na netu do jutra...shejmuj se:unic0rn:
Originally posted by ZoncheBuduci da su tek veceras poceli da prikazuju, trebalo bi da je ovo prva epizoda prvog serijala.
A koja je ovo epizoda prvog serijala?
Originally posted by untouchablepa kako da ih i prevedu, kad ti izrazi na našem jeziku ne postoje? mislim da to nije vezano samo za lgbt sleng/terminologiju, pošto se slični problemi javljaju u svim slučajevima -/+ "zatvorenog" jezika neke grupe, koja razvije svoje izraze. zapravo, ne mora to čak biti ni grupa, ima mnogo takvih primera koji se javljaju i u "mejnstrim" jeziku, koje nije lako prevesti na neki drugi jezik. tako da je u svemu tome kreativnost osobe koja prevodi jednako bitna koliko i njena upućenost u problematiku...
npr. "bush-confidence" i "nipple-confidence" ljudi nisu znali sta ce i kako ce pa preveli sa "gay samopouzdanje"..
Originally posted by Lepa Krepammm da
tako da je u svemu tome kreativnost osobe koja prevodi jednako bitna koliko i njena upućenost u problematiku...
Originally posted by Lepa Krepap'da to je u neku ruku sasvim i razumljivo. nisu smisljeni ni adekvatni prevodi za reci koje se cesce upotrebljavaju, a kamoli za ove.
pa kako da ih i prevedu, kad ti izrazi na našem jeziku ne postoje?
Originally posted by Snow_CrystalSamo sredom
Koliko znam L word je svake srede na OBN-u, tj SAMO SREDOM SE DAJE,zar ne?
Originally posted by untouchable
npr. "bush-confidence" i "nipple-confidence" ljudi nisu znali sta ce i kako ce pa preveli sa "gay samopouzdanje"..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!