Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by hlaefdige
mislim da je bilo..kiwi postavljao...bas se raspisali o reci "extra"
I meni je to najgora rec. "Vrh" jos i nekako da prodje, ali "extra"...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Moon_Hunter
Uh, da... To se chesto deshava i dize mi se kosa na glavi. ' Bash je miiiicaaa ... ' Vazi.
I ono - 'blejim na gajbi.'
Ne volim uopshte te poshtapalice danashnje omladine i zaista se trudim da ih ne primecujem.
Ali, opet.. Onda dodje neko i kaze ' bash si fancy ( ali fensi, onako po srpski ), i naravno 'vrh', 'extra' i tome slichno.
Nedostatak izrazavanja. Sramotno.
Mali off: koliko ti imas god?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Renoir
Brate

jezim se od toga!
Ti najvise koristis ono "mizza"! :smeh:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Zonche
Uh, da... To se chesto deshava i dize mi se kosa na glavi. ' Bash je miiiicaaa ... ' Vazi.
Ne volim uopshte te poshtapalice danashnje omladine i zaista se trudim da ih ne primecujem.
Ali, opet.. Onda dodje neko i kaze ' bash si fancy ( ali fensi, onako po srpski ), i naravno 'vrh', 'extra' i tome slichno.
:lol:

on:

Nemam pojma...trudim se da ne pamtim te reci na svu srecu, a znam da ih ima dosta...

:ccn:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sunce
Originally posted by Renoir
Brate

jezim se od toga!
Ti najvise koristis ono "mizza"! :smeh:
Ja koristim
MICO

mizza

NE!

A i kakve to veze ima sa brate, brate sunce?
Korisnikov avatar
By Sunce
Prethodno su pominjali tu rec: mica, pa sam se tebe setio. Meni ne smeta previse.
By Paris
Originally posted by Sunce
Prethodno su pominjali tu rec: mica, pa sam se tebe setio. Meni ne smeta previse.
Meni daaaa :lol: i mica, i mico i mizza :lol:

I uzasno me iritira kad mi neko kaze:'uzivaj' :lol: a najgore je kad mi neko kaze:'mico, uzivaj' :lol: :ua: :rafal: :barf:

joj, najezila sam se pisuci ovo :lol: ali, dodje mi stvarno da odgovorim:'ma, idi u q***., nisam ja mica i necu da uzivam i neces ti meni da kazes sta da radim' :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa reci ga kako treba: ma idi u kurac!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nervira me kada ljudi pocnu da se razmecu recju "brend".

OK, shvatili smo svi da Srbi uce polako nove izraze, ali je surovo koristiti ih u svakoj drugoj recenici...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Mr.Ja
Ne kaze se "peder", nego homoseksualac. Ova prva opcija je isto shto i engleski(americhki) fag.
Upravo tako.A dobro je poznato da Ameri rec fag koriste kao uvredu isto kao sto u Srbiji opsti populus rec peder koristi kao uvredu.
:hvala:
Naravno, meni zato i deluje sta god neko kaze da kao koristi tu rec iz nekog drugog motiva kao zavaravanje. Rec je uvredljiva i ne moze sad neko izmisliti da nije. To mene uvek podseti na moju razvedenu drugaricu koja bi kad je neko pita licna pitanja odgovarala odmah da je "raspushtaljka" valjda stiteci se time od komentara drugih ljudi. Ali ja mislim da je kulturan govor uvek najbolja zastita od predrasuda i uvreda, nikad povladjivanje ni na koji nacin...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Isto razmishljamo. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Van konkurencije - "kvazi" !!!

Kvazi-ovo... kvazi-ono... kvazi-kvazi... :prst:

Rec extra sam nekako naucio da svarim, ali je nikada ne upotrebljavam!

Tu je takodje rec "brate" koja moze postati nepodnosljiva ukoliko se u jednom razgovoru pomene vise od par puta!
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Originally posted by Mr.Ja
Isto razmishljamo. :giggle:
What difference does it make?
Mislite li da je bitno godishte za pristojno izrazavanje?
Ako ste se potrudili da napishete off, onda ste imali i priliku da pogledate profil, no?
:zvizdi:
Korisnikov avatar
By LittleRed
mrzim kada mi neko kaze duso, a posebno licemerne individue
ima toga jos puno, nego me je jedna upravo tako nazvala
Korisnikov avatar
By Momo
Meni rec - likusha zvuci uvredljivo.
"Extra", "vrh" i slicno mogu cak i da svarim ako ih osoba ne upotrebi vise od dva puta u jednom razgovoru.
Korisnikov avatar
By Hys.

(Na zalost? ) osoba ne mora da boluje od nedostatICE izazavanja, moze da zna puno "velikih" reci, ali isto tako/podjednako da koristi izraze:
gajbi
shveca
vops /evo ja ne znam kad sam poslednji put drugcije rekla nego tako/
gudra
matori
dzek
brate
lik
sprava
........
.....

Ja sam jedna od tih :kosa: To ima veze i sa generacijom, subkulturom sa kojom sam se druzila /to nisu zeldiji, jasno je, hmm/, ali i koje vam je shveca godiste :D
Mene nerviraju sasvim obicne reci, iz ko zna koji tripova. Recimo, jako dugo sam se jezila na rec "prija" tipa "jel ti prija taj sladoled" urghhhh evo i sada dok kucam me podilaze zmarci /a taman sam htela da kazem da sam se izlecila od neprijatnosti vezane za rec "prija" :zid: /
A da ima jos jedna rec- narajcan-es tako kaze? E, i to mi nekako gadno. Bljak
Korisnikov avatar
By colorado
extra
gay, gayevi.. a posebno ako je napisano geyevi.
veliki brat
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by colorado

veliki brat
:lol:
Korisnikov avatar
By Euro31
Kad face kao ti siluju srpski recnik.

RECHI?????

Sta to treba da aludira? Na neku Nemacku rec?
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ne podnosim primitivan nacin konverzacije (ma koja rec bila u pitanju) :flaming:
Korisnikov avatar
By shishmish
najezim se kad cujem da neko kaze EKSPRESO!

ne podnosim rech "izvini"...
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisu reči krive :)
Kad od nekog čujem neku zaboravljenu i skrajnutu reč, ulepša mi dan :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kao i u prosloj temi...jezim se na deminutive upotrebljene za odevne predmete..(majicica, suknjica, sorcic...)..

...ne volim pridev "sladak" u bilo kojoj upotrebi osim kada opisuje ukus...NAROCITO, opet uz odevne predmete...(slatka majicica!!!!), mobilne telefone, umetnicka dela....

..."gotiviti".....

seticu se ja jos
Korisnikov avatar
By Sunce
hlaefdige, mnogo ti je sladak postcic! :sweet: :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!