Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Eeee weedish! Prochitah onaj tvoj blog "Moje ime je Huligan" a pri tome nisam obratio paznju da si to tiii.....
Nije losh tekst!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by just_me
Eeee weedish! Prochitah onaj tvoj blog "Moje ime je Huligan" a pri tome nisam obratio paznju da si to tiii.....
Nije losh tekst!
nije li to Vedrana Rudan? (evidentno i ja pratim blog.) ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Znaš da mene te društvenjačke stvari o kojima obično pišeš uglavnom uopšte i ne interesuju. Uglavnom čitam Jelicu i čitao sam ovo od sestara Bogavac kako se prijavila za posao u Mini Maksiju
By Çâðê_DUP
Dušane, čitam i tvoj blog. Čitam sa uživanjem sve što napišeš i razlog si što se povremeno vratim na ove stranice (drugi razlog je da se setim zašto ne želim da budem ovde), čitam tvoje teme i postove. gledam kako vrtiš oko malog prsta mediosekrecio populacio forumalis maliciozis, to činiš sa lucidnim razlozima, jedan od retkih koji ume da ponudi intelektualno opravdanje za čak poneki i promašaj. (znaš da se ne slažemo glede LDP-a) To je "bolest", Dušane. Dar. (prejak dar je uvek neka vrsta bolesti)
Bolest tj dar da povučeš jednu trajektoriju koju zloba i malicioznost u svojoj malograđanskoj pošasti naziva dijarejom dokonog uma. Za mene su to istupanja jednog intelektualnog šampiona. Dušane, ti i tebi slični postajete kult i opozicija naizgled ravnodušnoj kadenci gluposti i zlobe koja je na ovom forumu često, što se kaže, masovnost u čoveku. Ima nas! Piši! Ima ko čita i ko ceni, veruj.
Go, girl! Go, Dušan! :kiss:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne bas.

Slicna je situacija kao i sa tvojim postovima - od tolike zelje da zvucis pametno i obrazovano, malo se gubi smisao tih recenica...

Kao da su tu ne da bi informisale narod o dogadjajima, situacijama i sl., nego da bi informisale narod o tebi.
Korisnikov avatar
By Rei
Jednom, skoro, kad sam onako krajichkom oka skontao da desno od vesti koju sam chitao stoji link ka tvom blogu, pa rek'o da vidim shta ima. Nisam se odushevio. Nit smrdi nit mirishe.
Korisnikov avatar
By dungoll
vrlo su ti oprečni stavovi ponekad.
inače, stilski uglavnom presnobovski, ali čitljivi i dobri.
čitam, relativno redovno. :) volim inače da čitam b92 blog. tako da ;) :zvezda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako da ne.
Pročitam i onda kad me tema o kojoj pišeš ne interesuje, jer uživam u stilu kojim pišeš.
Čak i tvoji najljući neprijatelji moraju da priznaju da si majstor pisane reči.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nekoliko puta sam citao, ali blogove uvek obilazim. Jesi li tamo postavio Bajku o MZabu? citao sam je nekoliko puta, fenomenalna je :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne, ne citam blogove. Izuzetak je jedino ns.happy, ciji blog posecujem i citam, ali ne komentarisem.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Lepo.

Ja mislio ti radiš za prestižnu Gazetu... No, možda proučavaš konkurenciju...
Korisnikov avatar
By Egon
to samo uochi Vidovdana i ostalih praznovanja

to je zov patriotske duzhnosti ... nesto jache od mene ...

ne bih ti to razumeo ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by spliff
ne
Vat hi sed.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Egon
ne bih ti to razumeo ...
Šta ti to meni ne bi razumeo?

Ja bih
Ti Bi
On bi
Mi bismo
Vi biste
Oni bi

:mama:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm mozda je on izjavio da on ne razume? Pa se josh prisvojio tebi. :puzzled:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!