Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce
Zaboravio sam da napisem - i Dinine citam.
Sunce,
hvala :) I ja tvoje postove citam i volim.

Nego sam i tebe i ostale bliske osobe, stavila pod "kaficani" i naglasak stavila na osobe koje ne poznajem licno ili je dugo nisam videla (Krepac).
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dragonite

Minu Harker redovno stokujem u DiP folderu,
Sad kad sam obavestena da imam obozavaoca moracu da vodim racuna o kvalitetu svojih postova u tom folderu :pionir:
Originally posted by svejedno
Mina - Psiho.
:puzzle: Ja? Nemoguce! :sise:

Redovno pregledam sta je jukie piskarao. Njegovo secanje na najsitnije detalje iz detinjstva me uvek odusevi, kao i price o blizim i daljim rodjacima, posebno kada nema jasne povezanosti sa predmetom teme, pa onda totalno hejtovanje adolescenata...
Ponekad pretrazujem sta je pisala Zoe, zatim Daliborka dok je bila u forumskom zivotu, Angelina777, decko, muzika86 za malo zdravog smeha, andjelut sam pocela da proganjam otkako sam citala temu o transformaciji, Marvina, Armanda etc.
Desi se i da mi neko na temi 'zazvuci' interesantno pa pregledam postove i na druge teme.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
off: kako ne obozavati coveka koji napise ovako nesto? :smeh:
Originally posted by jukie
Originally posted by Mystica_lady
A ukoliko neko nema kucnog ljubimca,moze da stavi sliku neke zivotinjice koju bi voleo/la da ima i da napise zasto bas nju?
Ja bih voleo da imam južnoafričkog žutog mungosa, zato što ima simpatičnu glavu i mali je i žut je; ili pegavog kvola, jer ima simpatičnu glavu istog oblika kao južnoafrički žuti mungos i ima svetle pege na tamnoj pozadini; ili prstenorepog basariskusa jer ima sličan oblik glave kao pegavi kvol i žuti mungos i ima prstenast rep ali mu je oblik tela kao kod normalne životinje a nije mršav i hiperaktivan kao prstenorepi lemur na primer.
A galaga su simpatična ali su mnogo skakutava :hyper: i jedu samo žive krupne insekte pa to baš i nije dobro za ljubimca; a i dugouhe lisice i aard-vuk su slatki ali oni jedu samo termite i gde to da nađem; a afrički divlji psi su najslađi, ali oni jedu samo meso životinja kao što su impale koje sami ulove, i moraju da žive u velikim grupama; tako da većina tih stvarno finih životinjki uopšte nisu dobri ljubimci. Naravno da ne pričam o kanadskoj gorskoj kuni i pegavim hijenama koji mogu da budu i opasni.
Korisnikov avatar
By gorilica
Jao Jukie je definitivno posebna zivotinjka na ovom forumu. :love:
Institucija sam za sebe! :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by gorilica
Jao Jukie je definitivno posebna zivotinjka na ovom forumu. :love:
Institucija sam za sebe! :)
AP-SO-LUTNO :klap:
Korisnikov avatar
By mirth
Marvin - znam ga i volim ga, no covek se prosto nikad ne ponavlja, pa i uz sve kilometarske razgovore ovde procitam nesto sto nisam vec cula ili treba da cujem

Dina - kultura i umetnost komunikacije, cesto napise nesto identicno mojim razmisljanjima, a jako dobro razumem sta je htela da kaze i kad se uopste ne slazem (sto je varijanta koja je meni svakako daleko zanimljivja i korisnija od one prethodne)

Svejedno - jako lepo koncipirane misli, sustina in not so many words + jako lepo on to upakuje, ima nesto u njegovom pisanju, kao kad citas A. Barika pa cujes tisinu

Simor - mizantrop iz preostljivosti, preosetljivost iz svih milion i pet receptora koje poseduje, sa njim se saosecati mora (nesto slicno kao i sa Dinom po pitanju slaganja/razumevanja)

Galateja - moja zena (koja inace samo "slusa" forum, i to ponekad) jako voli njene postove, tako da joj uvek citam njene teme, pa posle zvacemo jos tri sata

Deni - silno me zabavlja, hvala mu do neba

Ima ih jos dosta, inace verovatno ne bih toliko volela da citam forum, no ovo su prvi neki koji mi padaju na pamet (i najsveziji), dosta ljudi koji su mi prijali vise nisu tu ili pisu jako retko...
Korisnikov avatar
By mirth
I Egona sam zaboravila

I Shopliftera... jao kako mi taj covek nedostaje... divna jedna introvertnost, najdivnija,...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by mirth
I Shopliftera... jao kako mi taj covek nedostaje... divna jedna introvertnost, najdivnija,...
Najlepsa! :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mirth
...

Dina - kultura i umetnost komunikacije, cesto napise nesto identicno mojim razmisljanjima, a jako dobro razumem sta je htela da kaze i kad se uopste ne slazem (sto je varijanta koja je meni svakako daleko zanimljivja i korisnija od one prethodne)

...
:) :kiss:

Bas se radujem sto opet malo vise pises po forumu :klap:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dina

Krepac - najcesce se slazem sa njom u stavovima, sem toga dopada mi se sto je dosledna feministkinja (bar ja sam to tako nazvala).
fala, sestro, fala. ;) i ja tebe često čitam, još otkad si hipatija bila. jedno vreme sam te baš i stalkovala, nakon par začuđujućih koincidencija i podudarnosti tvojih pisanija sa nekim detaljima iz mog života (a mislim da sam ti to i rekla tada :) .

što se tiče srčanja, nemam naviku da nekoga posebno pratim, tu i tamo lupim pretragu kad se pojavi neko koga lično znam, a dugo nisam videla na forumu, ili neko/a brand new, a da zanimljivo piše (kao npr. gaia u poslednje vreme - svi su joj postovi sjajni, šteta što piše samo u tg delu foruma)
...ili ako mi se neko učini kompletnim frikom, 'nako iz zlurade radoznalosti. :giggle:
Korisnikov avatar
By Rei
Avalon i ex Morganche obavezno. Zato shto su mi dragi IRL (in real life) :P

Unic0rn - u skorije vreme ne pishe redovno, ali kad neshto napishe, to je onda uglavnom neko odjebavanje ili je neshto takvog tipa, pa se trudim da to ne propustim :D

jukie - jer uvek nauchish neshto novo od njega

andjela - zanimljiva u svim folderima sem u DiP-u :P

MinaHarker - zhena je uvek u pravu :wow:

Marvin - jako se chesto slazhem sa njim :yes:

I to je otprilike to. Ima josh nekih kod chijih postova obavezno zastanem, Gorilica i Svejedno npr.

Nek' mi ne zamere oni koje nisam spomenuo, svi ste vi meni ovde dragi i rado vas chitam, ne bih bio tu skoro 4 godine da nije tako. Sem pojedinih ali oni to znaju :evil:
Korisnikov avatar
By sofia
Uvek kada ugledam da je poslednji postovao Adenim,vrcavi cinik,moram to da procitam...i jukie takodje...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Dina

Krepac - najcesce se slazem sa njom u stavovima, sem toga dopada mi se sto je dosledna feministkinja (bar ja sam to tako nazvala).
fala, sestro, fala. ;) i ja tebe često čitam, još otkad si hipatija bila. jedno vreme sam te baš i stalkovala, nakon par začuđujućih koincidencija i podudarnosti tvojih pisanija sa nekim detaljima iz mog života (a mislim da sam ti to i rekla tada :) .

...(kao npr. gaia u poslednje vreme - svi su joj postovi sjajni, šteta što piše samo u tg delu foruma)
...
Hvala i tebi :kiss: Jeste, secam se i ja da si to rekla :)

Isto mislim za Gaiu...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Poceo sam redovno da stolkujem Novosadjane, Denija, Marvina i Lakija Lukica, imaju urnebesan smisao za humor :kosa: :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
E, eto, ja sam zaboravio, prosto jer ih nema u poslednje vreme, da napomenem Egona & Sutekha..

..

A ja voleh da se dopisujem i sa Walterom..

..

I ima tu jos dosta ljudi, zapravo.. samo sto ne mogu da setim svih nickova nikako..
Korisnikov avatar
By Rei
Sutekh usled WoW-anja sa BBB-om zapao pod njegov losh uticaj i onda sa njim nestao sa foruma. :|
Korisnikov avatar
By svejedno
Da, bas primetih da ga nema.. No, kako neko rece (negde/nekad):

They all come back :evil:

;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Dakle, da sumiram do sada nabrojane..a ima ih quite a few:

AFKA OB

*deni*

Morgan

unicorn

devokICA/Nanny Ogg

Zonchenite - podrazumeva i Zoncheta & Dragonajta same za sebe

Adenim

Kaficani (cela ekipa, da ne nabrajam)

bananica

Gari

Mars

Ulix

Marvin

Jukie

Mina

2kune

Sutekh

Egon

Walter

..

Da dodam jos:

E.c.h.o...

REI

Mirth

Skyen

Kittrie

Lepa Krepa

Eya

Stripi

Mr. Ja

Laki

Paki

Dusan Maljkovic

A777

untouchable

etc..

..

Eto, nisam bas stalker, ali njihove odgovore ne preskacem ni u jednoj temi, da tako kazemo ;)

Tu uopste nema veze da li se slazem sa ljudima ili ne..

Ima ih jos, svakako..
By Çâðê_DUP
Ovo je tema ko koga čita i to..

Zavisi od raspoloženja, ali čitam dosta korisnika, dosta njih skrolujem, a redak je korisnik kome pogledam profil. U neke foldere uopšte ne zalazim.
Najviše mi se dopada Maljković, jer je i edukativan, a istovremeno me zabavi svojom ironičnošću. Pronicljivi duh.
To važi i za Simora, Tota i Ulixa, ali me samo Simor od njih trojice zabavlja :P
Loni najbolje koncipira temu i njegove teme su mi uvek zanimljive. Volim njegov stil pisanja, njega baš retko preskočim.
Čitam i Svejedno, jer su mi njegovi budistički rezoni totalno ok i na mene deluju umirujuće, a neki ljudi, poput recimo, Save Savanovića nisu dali svoj maximum, iz urođene stidljivosti, što mi je žao.
Uvek volim da čitam postove korisnika koji inkliniraju filozofskom diskursu, poput Polaricht4.1, moram ga pomenuti u duhu današnje rasprave.
Ali, s druge strane ja ne mogu zaobići ijedan Denijev post, želela bih da vidim onu njegovu serious mračnu stranu, koju sam sigurna da ima, nekako mislim da on to može još i bolje. Jako je maštovit i kreativan. Kapacitet.
Deželaš odavno ne piše. Šteta.
Sunce ima jako lepe postove, jako su osećajni i u elegantnom maniru napisani, jako mi prija da ga čitam.
Deity Marduk je institucija za sebe, on je energija koja prži, nihilizam koji hoda, bes koji razara, jako je šokantan, prodoran. Ponekad ga čak ubacim i u SEARCH, to su najzanimljivije teme :rafal:
Lunja takođe ne ispoljava na forumu do kraja svoje kapacitete, on je bezgranično duhovit.
2q2bstr8 i unic0rn me obaraju sa nogu svojim, kako neko reče, poslovno-pragmatskim tonom i meni stranom preciznošću.
Virtuelni entitet Mars mi je, ipak, nekako najpribližniji i po rezonima i po senzibilitetu.
Nezaobilazni vickasti Stripi, 2kune i AFKA, jako simpatičan korisnik.
...
A kad izađem iz te mračne šume erudicije i kulture u kojoj mi posiveše sva lica i bore se skrvčiše od udubljenja u misli njihove, nailazim na jednu belu stazu koja vodi u... SVET ZABAVE!

:ples:

U tom svetu su STATUS i Stefan19 koji me iz suznih dolina znanja odvedu u suznu dolinu smeha. Još ako prsne neka pederska svađa, a tetke se počaste epitetima, slatko se zabavim. Bez njih dvojice, ovaj forum bi bio čist smor. :dance:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Angelina777
Čitam i Svejedno, jer su mi njegovi budistički rezoni totalno ok
Budisticki rezoni.. ha, svaka cast ;)

..

Lepo objasnjeno.. jer nit' se smatram budistom, niti pratim budizam, iako cesto znam da kazem da je njihova filozofija najbliza mojoj, zivotnoj..

..

Budisticki rezoni.

:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Angelina777
Sunce ima jako lepe postove, jako su osećajni i u elegantnom maniru napisani, jako mi prija da ga čitam.
Hvala ti! Znas da sam dozivao tvoj duh kada sam "branio" bolero na istoimenoj temi? :giggle:

Meni se dopadaju tvoji postovi u kojima spajas iskustvo sa teorijom. Recimo, znam da znas dosta o Boleru, a takodje znam da ces, ako budes pisala o njemu dati i svoj dozivljaj. Svidja mi se kada dajes primere.

Mene zadivljuje koliko si ponekad suprotna od mene - u nacinu pisanja i razmeni postova sa ostalim korisnicima. Meni ta razlika ne smeta, bas me zadivljuje. Ima neceg luckastog u tome. :)

Inace si jako detaljno objasnila zasto ti se neciji postovi dopadaju. Sjajno!
Korisnikov avatar
By Andre87
Retko searchujem.Uglavnom citam Dinine postove
Korisnikov avatar
By svejedno
Ajde da probam da smislim 'top 10'..

Spravih se pa sam inspirisan ;)

Nanny Ogg
Morgan
Sutekh
Jukie
Ulix
Lepa Krepa
Dina
A777
Deni
bananica

..

Eto, npr.. naravno, ni ovo verovatno nije potpuno tacno, al eto isao sam po froidian fazonu - prvi su mi pali na pamet.

I redosled ne igra ulogu, btw.

..

pS. Mislim da sam smislio kul nacin za odgovor :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali jbg..opet nije fer, dovoljno, moram da napravim jos jedan 'top 10' ,)

Kiwi/Wang
Sunce
Tramp
Dragonite
Zonche
E.c.h.o...
Simor
DM
AFKA OB
Hleafdige
..

Opet, redosled nema veze, pa cak ni sa postom gore ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemoj da se vadis svejedno :rotflmao: Tvoje liste su izlistane :) .

Ja nemam top 10. I cesto volim one koje niko ne voli.

Zasmeju me do suza Angelina777, Simor, Dusan Maljkovic, pa super mi je tvoj pesma-post sa obrtom na kraju, BBB sa svojim stalnim dokazivanjem da je slican strejtasima, stefan i Status sa ribarskim pricama, Marvin i spliff sa Jeca :love: komentarima, jukie sa svojim djacima i avanturama (posle njegovih postova imam utisak da cu da ga zagrlim), Dina sa savrsenim dnevnik - postovima (kad sam dosao na forum prvo sam primetio njene postove)...itd. Nastavicu.

Interesantno mi je kada ti komentarises: uvek imas jos nesto da dodas, pa da napises kako nije sve tako, kako ima jos nesto, pa ali, ali. To znaci da si pametan! Volim ali.
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa to mi je i poJenta..

..

Nemam ni ja top 10, bar ne neki koji ne sadrzi dvadesetak ljudi ;) cije postove ne preskacem.

..

Ali eto, to gore bi bilo otprilike to.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ah, nije fer, to sam napisao pre nego sto si editovao post poslednjim pasusom ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!