Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Armand
Originally posted by MinaHarker

Mina ne moze da postigne da bude na vise mesta u isto vreme :cut:
Ovog meseca finisiram obaveze sa fakultetom, pa cu jednu subotu da dodjem prvo da se napijem kao koza, a posle i da vrckam uz Karleusu. :lol:
...e da i "goreboldovano" vidim ,pa (kako bi neko od forumasha rekao) nek' ide chivava u vraga:yay:
A ti, lepoto, ne provociraj! Da ti i ne zapevam, usput!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
hm

interesantna tema

nagoni me na razmisljanje da posle svih beograskih gej mesta koje sam posetio, a nije ih malo, dodjem malo do NS-a da vidim sta se tamo radi i kakva im je organizacija, provod, kakvi su momci i sve ostalo.... mozda mi se posreci da navatam nesto... ima li tamo neki dark room ?

kaze mi jedan tip da je pre 2 nedelje prisustvovao nekom grupanjku oko 3h u nekom gay klubu u centru kada su momci poceli da se skidaju, da se medjusobno oralno zadovoljavaju i imaju dobar seks... ja bio u soku kada sam to cuo :)

rekoh sebi... IDEM TAMO da svojim prisustvom uvelicam postojanje tog gay kluba ....

:njami:
Korisnikov avatar
By bakalar
taj tip te lagao, bio sam tamo tad ...

doduse ponedak neko skine majcu ...

i bude dobro :sise:

nazalost nema dark room, pa cesto okupiraju wc za oral :flaming:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
hm, napusicu ga sto me je slagao...

sto se tice orala... to moram da probam...

hm.... oral sa nekim iz Ns-a me odavno lozi... finiji su to momci od ovih beogradskig iskvarenih :)
:zen:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Status u tom klubu je dovoljno skandalozno i bez tvog prisustva :D

Sto se tog okupiranja WC-a za bahanalisanje tice imate kola i stanove za to pustite nas posten svet da pishamo ko ljudi a ne da stojimo ispred wc-a i cekamo dok vi tamo :bj:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Lakiboy_ns
nista nije dovoljno skandalozno bez mene....

sto se tice pisanja, ajde bre ne foliraj se... sta tebi smeta da udjes unutra 15 sekudni i da piskis i izadjes... tebe kopka i smeta ti to sto se ti momci povatavaju i onanisu unutra, a ti neces da udjes nego glumis finocu...

a joj, cuj peder, pa jos fin, gde to ima ? :)

svi bre vole da smeknu tipa, da mu vide kitu, ako im se dopadne da je dohvate rukom, stave u usta... guzu....

najverovatnije sutra dolazim... ako uspem da se organizujem posto su mi neki drugovi vec planirali izlazak za vikend....

uostalom, ne posecuje STATUS svaki dan Novi Sad....

:vijaca:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *STATUS*
Lakiboy_ns

svi bre vole da smeknu tipa, da mu vide kitu, ako im se dopadne da je dohvate rukom, stave u usta... guzu....
Ali ne u smrdljivom javnom WC-u u dupke punom klubu gde je to vece vec 100 ljudi pisalo i ko zna sta sve jos ne :jankovicka:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
joj joj joj.... pa ima tipova koje to lozi...

u Beogradu imas par javnih wc-a gde dnevno prodje 1 000 ljudi, svi pisaju, seru ili sta vec rade.... pa kada udjes i vidis da iz jedne kabine izadju dva mlada tipa, nije ti svejedno....

mada u tim wc-ima ima najboljih tipova... oni se ne smaraju, ne idu na chat, na romeo... dodju, vide, povataju se i odu kod svojih devojaka... uglavnom :)

:cvece:
Korisnikov avatar
By ns.happy
dobar mi je taj trip naturalizovanog beogradjanina koji dolazi u ovu nasu provinciju da nam pruzi iskustvo steceno u vip-u... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Marvin
Laki, mačak... stvarno ne bih da budem bezobrazan... ali... tvoj svaki drugi post je o finom i poštenom tebi...

A znaš onu- "ko o čemu... o poštenju"...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by ns.happy
dobar mi je taj trip naturalizovanog beogradjanina koji dolazi u ovu nasu provinciju da nam pruzi iskustvo steceno u vip-u... :roflmao:
ja sam naturalizovani Kragujevcanin, koji se dovukao u Beogradi tu boravi 6 godina... bavi se aktivizmom, a sada bi da dodje malo u Novi Sad da svojim prisustvom uvelica rad jednog kluba... pa pobogu svi znaju ko je STATUS i kolika je to gay zvezda u ovoj zemlji.... sto ne bi bas moglo da se kaze za neke momke....

sto se tice Lakija, cinjenica je da on zaista ne propusta nijedan post da na finjaka sebe prezentuje kao finog momka, kojem kada kazes "kurac" padne u nesvesti i nije mu dobro....

:hvala:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Statuse, "naturalizovani" ne znaci bas to sto ti mislis :smeh:

A i ne dirajte mi Lakija, decko ima sasvim normalan stav. To sto smatra da WC treba da sluzi samo za pisanje i kenjanje, ne znaci da glumi finocu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne kazem ja da je status veca zvezda od lakija ili da je laki postena cura, ne poznajem ni jednog, ali moram da skrenem paznju da je u ns najveca zvezda deni i da se necete tako lako domoci te titule. opet, sama statusova izjava me navodi na pomisao da je on bio moj sagovornik zimus (kliknite na link da vidite o cemu pricam)
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=31772
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
Laki, mačak... stvarno ne bih da budem bezobrazan... ali... tvoj svaki drugi post je o finom i poštenom tebi...

a vi, Marvine, naivna frajla, šta li? ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ko?
Ja?

:maska:

Frajla Juca prvog reda :mirnatetko:

( tu kju_ tu bi strejt.... šta ti to malo v radi gore? :smug: )
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa se baš u malo v smestila cela?

Booomeeee :nope:
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

Aaaaaa
Ironijica?

Pa što ne kažeš? :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin

Pa nije >finoca< ako ne volem sex i drpanje po smrdljivim wc-ima.
I nije svaki drugi moj post o tome vec samo kada me neko izaziva svojim postovima pa se ondak oglasim na tu temu :durenje:

I znam za tu izreku jedna mi je od omiljenih, ja nisam majka tereza :opatica: ali nisam ni ova druga krajnost trudim se biti negde u zlatnoj sredini....stvarno, majke mi :(
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by A.F.K.A.OB
A i ne dirajte mi Lakija, decko ima sasvim normalan stav. To sto smatra da WC treba da sluzi samo za pisanje i kenjanje, ne znaci da glumi finocu.
:blush:
:peace:
:kiss:
Korisnikov avatar
By bakalar
pfffff nikoga sa foruma nisam video ove subote ...
:deda:
Korisnikov avatar
By Skyen
petkom u nublu
subotom - a ima li gde, goddamit

retko enter, sometimes izba, cuba
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A jel bilo nesto od najavljenog Statusovog skandaloznog dolaska u klub u subotu...posto ga ja nisam video tamo?
Korisnikov avatar
By bakalar
izgleda da ne ...

:piski:

ipak je vip sad ...
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Skyen
petkom u nublu

..bio ovog petka... super ali zadimljeno:obesen:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
izgleda da ne ...

:piski:

ipak je vip sad ...
Da.
Status je cuo da nema dark rooma i orgijanja u nasem klubu pa je odustao od dolaska.
A ja sam imao pakleni plan spreman za njega :lol:
Hteo sam da kad ga vidim u klubu da mu pridjem , smuvam ga i zatim mu kazem da ide u wc da me ceka (posto on voli sex po klozetima) i da ga ostavim tamo da me ceka i ceka i cekaaaa :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!