Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by hlaefdigeI meni je to najgora rec. "Vrh" jos i nekako da prodje, ali "extra"...
mislim da je bilo..kiwi postavljao...bas se raspisali o reci "extra"
Originally posted by Moon_HunterMali off: koliko ti imas god?
Uh, da... To se chesto deshava i dize mi se kosa na glavi. ' Bash je miiiicaaa ... ' Vazi.
I ono - 'blejim na gajbi.'
Ne volim uopshte te poshtapalice danashnje omladine i zaista se trudim da ih ne primecujem.
Ali, opet.. Onda dodje neko i kaze ' bash si fancy ( ali fensi, onako po srpski ), i naravno 'vrh', 'extra' i tome slichno.
Nedostatak izrazavanja. Sramotno.
Originally posted by ZoncheOriginally posted by Moon_HunterMali off: koliko ti imas god?
Uh, da... To se chesto deshava i dize mi se kosa na glavi. ' Bash je miiiicaaa ... ' Vazi.
Ne volim uopshte te poshtapalice danashnje omladine i zaista se trudim da ih ne primecujem.
Ali, opet.. Onda dodje neko i kaze ' bash si fancy ( ali fensi, onako po srpski ), i naravno 'vrh', 'extra' i tome slichno.
Originally posted by SunceJa koristimOriginally posted by RenoirTi najvise koristis ono "mizza"!
Brate
jezim se od toga!
Originally posted by SunceMeni daaaa i mica, i mico i mizza
Prethodno su pominjali tu rec: mica, pa sam se tebe setio. Meni ne smeta previse.
Originally posted by Lakiboy_nsNaravno, meni zato i deluje sta god neko kaze da kao koristi tu rec iz nekog drugog motiva kao zavaravanje. Rec je uvredljiva i ne moze sad neko izmisliti da nije. To mene uvek podseti na moju razvedenu drugaricu koja bi kad je neko pita licna pitanja odgovarala odmah da je "raspushtaljka" valjda stiteci se time od komentara drugih ljudi. Ali ja mislim da je kulturan govor uvek najbolja zastita od predrasuda i uvreda, nikad povladjivanje ni na koji nacin...Originally posted by Mr.JaUpravo tako.A dobro je poznato da Ameri rec fag koriste kao uvredu isto kao sto u Srbiji opsti populus rec peder koristi kao uvredu.
Ne kaze se "peder", nego homoseksualac. Ova prva opcija je isto shto i engleski(americhki) fag.
Originally posted by ZoncheIsto razmishljamo.Originally posted by Moon_HunterMali off: koliko ti imas god?
Originally posted by Mr.JaWhat difference does it make?Originally posted by ZoncheIsto razmishljamo.Originally posted by Moon_HunterMali off: koliko ti imas god?
Originally posted by ZoncheOriginally posted by Moon_HunterMali off: koliko ti imas god?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!