- 27 Mar 2008, 08:45
Moja sestričina je pre par godina, na završnoj godini srednje škole imala zadatak iz nemačkog da napiše članak, kao za novine, o preljubnicima u Srbiji. Svako je dobio neku temu (abortusi, pušenje, narkomanija, prostitucija, prljave političke igre ...) i skoro svi su otišli na net, našli već nešto napisao o tome na nemačkom i završili. Moja sestričina je napravila istraživanje. Po njenim saznanjima čak 46% muškaraca ne bi imalo ništa protiv da ih žena prevari sa drugom ženom.
Ona je to protumačila da na podsvesnom nivou muškarac ne vide pretnju u drugoj ženi jer ona ne može da oplodi njegovu ženu, pa samim tim njegovi geni još uvek imaju prednost kod nje. Profesorka je samu anketu, kao i njeno mišljenje nazvala smešnim i amaterskim i dala joj 2 jer je imala lepe slajdove pripremljene za prezentaciju (autor: ja).
Moje pitanje je: A koji procenat žena ne bi imalo ništa protiv da ih muž prevari s muškarcem? Kladim se da ne bi bilo ni 20% takvih žena u anketi.
Šta vi mislite o ovim prevarama sa istim polom?
Ona je to protumačila da na podsvesnom nivou muškarac ne vide pretnju u drugoj ženi jer ona ne može da oplodi njegovu ženu, pa samim tim njegovi geni još uvek imaju prednost kod nje. Profesorka je samu anketu, kao i njeno mišljenje nazvala smešnim i amaterskim i dala joj 2 jer je imala lepe slajdove pripremljene za prezentaciju (autor: ja).
Moje pitanje je: A koji procenat žena ne bi imalo ništa protiv da ih muž prevari s muškarcem? Kladim se da ne bi bilo ni 20% takvih žena u anketi.
Šta vi mislite o ovim prevarama sa istim polom?