Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By lez from bg
Kada se prisetite detinjstva koji vas miris asocira na to doba?
Za mene je to miris pivare u Skadarliji i miris Dunava pored keja...Dunav dodushe i dalje mirishe,najvishe u prolece,a miris piva se vishe ne oseca Skadarlijom... :(
Korisnikov avatar
By ljiki
... Poison Christian Dior... mama ga je stalno koristila , i nikad mi se nije svidjao, prejako za moj ukus......
Korisnikov avatar
By Zoe
Ima more mirisa, ali mi dolaze u secanje samo kad ih osetim....
Korisnikov avatar
By KiWi
Miris Tamiša, miris zemlje...
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zoe
Isti slucaj kod mene :up:
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by bigirl
Čunga Lunga žvake... :sigh:
to! i zasto ih nema vise :(
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Miris opalog lisca pored reke i miris prasine dok sam jurio pored te iste reke na svom BMX-u i ostavljao iza sebe oblak prasine ...to su bila vremena :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
miris sladoleda od vanile, miris nekog jako sanitara iz vrtica :S, miris griza sa cimetom, miris babinih ustipaka, miris plasticnih igrica, i miris tepiha iz robne kuce ''nama'' ...
By Tresh-grl
Miris kozne jakne koju je nosio cale tada...kao i alkohola jer je uvek dolazio pijan kuci
Korisnikov avatar
By 18.novembar
Pepparkakor - odnosno, svedski keksi sa djumbirom, cimetom...

zapravo, svakakvo pecivo sa cimetom...

Kasnije miris ogromne prastare lipe u dvoristu...
By cumpig
Prvo sto mi pada na pamet:
miris neke trave/korova u kasno leto/ranu jesen po zapustenim gradskim travnjacima, dok jurim nekim meni znanim putevima.

i miris kuvanog kukuruza, mladog (ponovo u zrelo leto), kao i usred zimskog raspusta- krckaju se stara zrna kukuruza cele noci i bas su spremni za jelo taman posle ludog sankanja kod babe i dede u Svrljigu.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Miris pokosene trave, prasine i svezeg asfalta... :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Charlie parfem, mirisi nekih kupki i sampona (od Jasmina), miris pecene paprike, i neki specificni mirisi soba/stana: pomesani mirisi knjiga i namestaja.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
miris "nocne frajle", predivnog bastenskog cvijeca, zatim jorgovana, kao i miris zaprzenog mlijeka koje mi je mama pravila kad me zabole krajnici...:sigh:
By Swanheart
Originally posted by bananica
miris "nocne frajle", predivnog bastenskog cvijeca :sigh:
daaaaaaa

to + miris toplog hleba, uvek me asociraju na nedeljni dorucak i porodicu na okupu :sigh:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
miris papaje(zbog nekog sirupa za grlo koji sam mnogo voleo),i miris mokre zemlje....ne znam zasto :neznam:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Miric masnih belih listova (kao klinac sam bio streber, mogao sam satima da citam enciklopedije), miris prasnjavih starih stvari (bakina ostava iza kuce), miris dzema, miris iz obdanista koji ne mogu da opisem, nesto poput "miris socijalnog rucka u socijalnim tanjirima sa teskim metalnim escakgom".
Korisnikov avatar
By mish_beli
Originally posted by Black_crystal
Miris pez bombonica! :D
:hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by A.F.K.A.OB
Miric masnih belih listova (kao klinac sam bio streber, mogao sam satima da citam enciklopedije),
jel Opsta enciklopedija Jugoslavije Leksikografskog zavoda :lol:

ja sam imao izdanje iz 70-neke :)
By iWanna
Originally posted by Zoe
:up:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Pre par vecheri sam izashao sa bratom u shetnju, razgovarali o svemu i svachemu, izmedju ostalog i o porodici pre razvoda... Onda me naterao da odemodo zgrade u kojoj smo nekad zhiveli, do moje 7me godine, kojoj se nalazio stan koji je moj otac prodao nakon razvoda...

Sam miris hodnika me je opichio po mozgu da je to nenormalno... Chak sam ponovio i mahinaciju koju sam imao kao dete. Naime, pri vrhu stepenishta na jednom spratu, postoji stepenik sa naprslinom po sredini, koju sam iz nekog totalno neosnovanog straha uvek preskako, ne bi li se bash podamnom urushila... Isti taj stepenik sam i preksinoc preskochio.
Korisnikov avatar
By Blady
Miris terena i prasine.. kada sam igrala klikere... igranje sa decom, eto toliko od mog detinjstva, koga nije bilo bas mnogo...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Mene neki poznati mirisi vrate u neki period zivota, podsete na neke ljude, probude emocije... Nekad i ne umem da registrujem koji je miris u pitanju, samo pred ocima imam sliku ili osetim dobar, stari feeling. Necega ili nekoga se setim i lice mi se razvuce u osmeh...

Miris detinjstva, definitivno mirisljave gumice za brisanje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!