- 26 Mar 2008, 01:48
naime, procitah u jednoj temi da korisnik SVEJEDNO izmedju ostalih ljudi cije postove rado cita (pretenciozno, mozda sam ga lose shvatio), ubraja i
"HEJTERA BANANICU".
jeste da je namignuo posle toga - ali me je sokirao kad sam se okrenuo Saletu i pitao ga jesam li ja hejter i on kaze da jesam.
Ali nisam!... Ja sam stvorenje koje voli milion stvari, izmedju ostalog i gomile forumasa i forumasica.
Ok, mozda sam kucka ponekad - ali nikada sebe nisam smatrao hejterom...
Po mom misljenju, hejteri hejtuju sve - a ne samo stvari/ljude koji im se ne svidjaju...
Boze, prvo sam vazio za forumskog narkomana, sad kad sam se povukao i odrastao - cujem da sam izrastao u forumskog hejtera:shok:
IZ IT TRU??
p.s. @svejedno - don't worry, I don't hate you now:P
"HEJTERA BANANICU".
jeste da je namignuo posle toga - ali me je sokirao kad sam se okrenuo Saletu i pitao ga jesam li ja hejter i on kaze da jesam.
Ali nisam!... Ja sam stvorenje koje voli milion stvari, izmedju ostalog i gomile forumasa i forumasica.
Ok, mozda sam kucka ponekad - ali nikada sebe nisam smatrao hejterom...
Po mom misljenju, hejteri hejtuju sve - a ne samo stvari/ljude koji im se ne svidjaju...
Boze, prvo sam vazio za forumskog narkomana, sad kad sam se povukao i odrastao - cujem da sam izrastao u forumskog hejtera:shok:
IZ IT TRU??
p.s. @svejedno - don't worry, I don't hate you now:P