Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Gledam TV, slušam po sedeljkama, čak i o tome čitam na forumu. Svi prolaze kroz neke "one dane", pa ih leče ovako i onako. Ja evo za svoje 24 godine nisam imao "one dane" i sve se nešto mislim da neću ni imati. Ispašće da sam posle tolikog zaludnog fircanja nerotkinja.

Pa pitam one koji ih imaju, kako leče one dane?

P.S. Moja sestra probala sa onim ulošcima koji garantuju da nećete ni osetiti "one dane" pa ih je ipak osetila (a i predosetila). Još samo mi budale verujemo reklamama.
Korisnikov avatar
By mihailo
Ako ja razumem temu nek primim dva odjednom!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh, mila... Da ti dam koju nedelju svojih "onih dana".
Mada, s obzirom da te lolim, prijateljski cu ti preporuciti da se radujes dok ne stignu tvoji:)

Oni dani se ne lijece uloscima. Ulosci su tu samo da pomognu. Ali, oni dani se lijece alkoholom, meaningless sexom sa tipovima koje mozes i da izbacis napolje prije nego svrse (ako ti se tako bude htjelo), skrolovanjem Dininih postova i prepucavanjem u Trach Areni.

works for me:P
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bananica
uh, mila... Da ti dam koju nedelju svojih "onih dana".
Mada, s obzirom da te lolim, prijateljski cu ti preporuciti da se radujes dok ne stignu tvoji:)

Oni dani se ne lijece uloscima. Ulosci su tu samo da pomognu. Ali, oni dani se lijece alkoholom, meaningless sexom sa tipovima koje mozes i da izbacis napolje prije nego svrse (ako ti se tako bude htjelo), skrolovanjem Dininih postova i prepucavanjem u Trach Areni.

works for me:P
Hvala na odgovoru, najmilija. :hug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ulosci, tamponi su neophodni da... ali ne otklanjaju bol niti smanjuju krvarenje iz picke :lol:

Mada, ako ti je za utehu... kada dozivis one dane, mozda ti stvarno neces osecati.

Neke boli, neke ne... neki su mnogo nervozni, neki pak i nisu...

Jedino ce ti mozda biti zeznuto jer ces mozda pred, i za vreme... a mozda i posle, osecati vecu potrebu za slatkim.

Tako neki te dane komentarisu, ja samo prenosim... posto nisam doziveo to blazesno iskustvo jos uvek.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A mislim da je najpozitivnija stvar u svemu to sto mozes uvek i svuda da iskoristis fraze tipa:

"Nervozna sam jer sam dobila!"
"Nervozna sam jer trebam da dobijem!"
"Nerovzna sam jer me je pre neki dan proslo!"

I jos mnogo stvari ne moras da objasnjavas, jer sve je oprosteno.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ali na zalost, nemaju svi razumijevanja za PMS koji nije pracen krvarenjem iz materice - a to je jedini koji mozemo da dobijemo ti, kiwi ili ja:D

a i zajebaniji je..
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nope.
To se zove priroda.

Ti bi to valjda trebalo da znas - prema tebi je recimo bas ispala kreten! :jezik:

(ovo gore nije bilo zaista namijenjeno drtiju, samo sam htio da pokazem jedan od nacina da se lijeci PMS. Kiwi, preporuci ga sestri. I posjecuj je cesce posto joj to kazes:jezik:

oops, I did it again:giggle: )
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Wang
Gledam TV, slušam po sedeljkama, čak i o tome čitam na forumu. Svi prolaze kroz neke "one dane", pa ih leče ovako i onako. Ja evo za svoje 24 godine nisam imao "one dane" i sve se nešto mislim da neću ni imati. Ispašće da sam posle tolikog zaludnog fircanja nerotkinja.

Pa pitam one koji ih imaju, kako leče one dane?

P.S. Moja sestra probala sa onim ulošcima koji garantuju da nećete ni osetiti "one dane" pa ih je ipak osetila (a i predosetila). Još samo mi budale verujemo reklamama.
Kivi, jel ti to ochekujesh PMS?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!