Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Hvala, prosledicemo to pitanje nadleznima.

A da vidimo trenutno stanje na tabeli...

Rezija?

-----------------------------------
4. Ko ceka, njemu osam - 4
7. Dirrty Stripped - 2
3. Jajara - 2
-----------------------------------
Korisnikov avatar
By KiWi
Dobarvečer i od mene.

Glasam za predlog broj 4 u najboljem mogućem smislu.

Jedino mi je žao što je autorka dobila te pretnje i šta ti ja znam šta od tih ludih fanova. Jadna žena. Pa zar je posle svih originalnih dešavanja zaslužila sačekušu? Ja bih, kao žena iz naroda pozvala ovu Srbiju da se digne kuka i moti ...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Dobro vece postovana voditeljko.

Ja bih, dvoumeci se izmedju predloga 2 i 7 ipak svoj glas dao predlogu br. 2
Dina je primer izreke "tiha voda breg roni" ili "lepa rec i gvozdena vrata otvara". Njeno aktivnije ponasanje na forumu je bilo veoma uocljivo i verujem da ce ovaj forum postati lepse i srecnije mesto jednom, kad ona bude preuzela apsolutisticku vlas na njemu ka cemu ona i ide. I podrzavam tu njenu teznju u potpunosti! A da me podizale zmarci i strah da mi nece izmeniti post kada pisem postove gde ona moderira, oh da, podilaze me i to je jos jedan razlog vise da moj glas ode upravo njoj.
Predloga 7 sto se tice, verujem da ce nam mladjani Drti jos vise u buducnosti, pruzati zadovoljstva svojim slikama, te njegovo vreme tek dolazi.
Hvala i veliki pozdrav za Vas, draga voditeljko.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Zonche
GLASANJE:

1. Reci sirac - 0
2. Dinotopija - 3
3. Jajara - 2
4. Ko ceka, njemu osam - 6
5. Sta to pada, pada server - 1
6. Svako voce, neko nece - 1
7. Dirrty Stripped - 2
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by greek_lover
Dobro vece postovana voditeljko.

Ja bih, dvoumeci se izmedju predloga 2 i 7 ipak svoj glas dao predlogu br. 2
Dina je primer izreke "tiha voda breg roni" ili "lepa rec i gvozdena vrata otvara". Njeno aktivnije ponasanje na forumu je bilo veoma uocljivo i verujem da ce ovaj forum postati lepse i srecnije mesto jednom, kad ona bude preuzela apsolutisticku vlas na njemu ka cemu ona i ide. I podrzavam tu njenu teznju u potpunosti! A da me podizale zmarci i strah da mi nece izmeniti post kada pisem postove gde ona moderira, oh da, podilaze me i to je jos jedan razlog vise da moj glas ode upravo njoj.
Predloga 7 sto se tice, verujem da ce nam mladjani Drti jos vise u buducnosti, pruzati zadovoljstva svojim slikama, te njegovo vreme tek dolazi.
Hvala i veliki pozdrav za Vas, draga voditeljko.
Recite mi, vi ste fan Dirrty-ja? Ima li neki poseban razlog? :lukavi:
Podseca vas na nekog?
Korisnikov avatar
By greek_lover
:blush:
Oh, ja jesam latenti fan Dirrty-jev, voditeljko Vi ste tako pronicljivi. Ne znam, mozda mi Vi mozete pomoci, neki poseban razlog bas i ne postoji, ili bar nije za Vasu emisiju :mazi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne znam ja, ali hvala vam na pozivu... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By IriS
Pre nego sto odete recite mi sta mislite o tome sto tema vise nije sticky? :lukavi:
ne liči na vas, kao poznatu novinarku, koja se bavi istraživačkim novinarstvom, da takav veliki propust napravite.
tema je postala sticky ponovo, kada su stigla poglavlja iz utiska za koji sam glasala... tačnije od 17-3-2008 at 09:00 PM.

hvala i laku noć! :smug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Laku noc i vama u 16h
Nemoj te tako. Možda žena živi u nekoj nedođiji ili na severnome polu, pa joj je laku noć tokom celog dana!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bananica
Glasam za 2 predlog. I sama sam primijetila tu tihu invaziju na moderatorske funkcije. Kad sam vec iskrena, ono sto je misljenje mnogih, a rijetki ga javno izrazavaju - Dina je sinonim za politicko-socijalnu korektnost u vidu diplomatskog pristupa prihvatanja svacijeg misljenja, ispod koje se krije okrutna imperatorka cijeg ce bijesa i okrutne kazne biti postedjeni iskljucivo kaficani.
Zato glasam za ovaj predlog, nebi li se skrenula paznja na to da je njen pohod vec poceo. Vrijeme je da se spozna prava opasnost.
:uplasen:
:lol:
:lol:

Ali - Okrutna imperatorka ! :lol:

I moj glas ide predlogu broj 2.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Dobro vece.

Glasacu za predlog: SVAKO VOCE, NEKO NECE

Pre svega zbog pretnji koje su stizale na Kiwijevu adresu od strane Asocijacije vocara. Na stranu sva ta homofobicnost pomenute asocijacije i istorijska simbolicna povezanost vockica i gay zajednice, meni je zaprepascujuce to sto ni1 aktivista sa foruma prstom nije mrdnuo vec je Kiwi morao da poklekne i zameni nick. Jos jednom se pokazalo da je L&Q zurka vaznija od gorucih pitanja :pljuje:

Bicu iskren pa cu reci da me ovo sto sledi znatno vise boli od gore pomenutog. To sto Kiwi zeli da penetrira u Kineze mi ne smeta - svako ima prava na svoja zadovoljstva. Ali ja moram da mislim na svoje interese. Ako znamo Kiwijevu lokaciju i osnovnu delatnost kineskih doseljenika, jasno vam je da je moj biznis u ogromnoj opasnosti. Uskoro ce ceo Forumland biti preplavljen jeftinim kopijama svetskih modnih marki izuzetno loseg kvaliteta, ja cu manje zaradjivati, moracu da otpustim moje patuljke, groficin bes izazvan pucanjem savova na kineskim gacama ce verovatno dovesti do obezglavljavanja par forumasa itd.

Nadam se da sam bio jasan. Kupujte domace!

Postavio bih i par pitanja gostima u studiju da ih imate...
Laku noc.
Korisnikov avatar
By Egmont
Dobro veče. Ja bih između predloga tri i predloga četiri ipak glasao za predlog koji se nije našao na listi, a to je da je vest o smrti vlasnika gej bara u Vest Palm Biču i njegovog partnera, koja slobodno može da se naslovi: "Ubio muža, pa sebe".

Hvala i izvinite još jednom.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
:mobilni: ..... predlog br 4 i to u pozitivnom smislu

"Ovi napadi su spreceni zahvaljujuci brzoj akciji interventne brigade SUP."

Pozdravljam to sto nemate goste u studiju

Q noc !
Korisnikov avatar
By Zonche!
Goste cemo imati u narednoj emisiji, hvala sto glasate i putem sms-a
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam toliko zaprepascen sto predlog broj 7 ne pobedjuje ( :smug: ), koliko sam zgrozen sto predlog broj 4 ima tako malo glasova!

I vi sebe nazivate Forumland fanaticima... :prst:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja bih samo da kazem da mi se svidja voditeljkina shminka.
By Dragonite
Da li želite da glasate za neki predlog? Halo, režija, da li imamo nekoga na vezi?
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Dobar dan voditeljko.
Sto se tice predloga br. 1 Machkodlak ce uskoro da prodaje bundu od majmunske mekane i lepe koze :eevil:
Ja glasam za predlog br. 4
I narqvno ocekujem nova poglavlja sto pre :D
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol: :up:

Zahvaljujem se voditeljici shto tju uskoro zavrshiti ni kriv, ni duzan odran. :P
By Hans
khhhhhhhh khhhhhhhhhhh.... oovaj, dobro veče Zonche! khhh ja.. khhhhhhh....zovem iz Prizrena, Fatmir ovde...khhhhhsam za predlog broj 4....dvo-khhhhhhh-mio sam se oko 4 i 7... khh... ipak treba poštovati kulturu...sve pohvale za vas i želim još da kaž...khhhhhhhkhhhhhhhhhhhh (ratatatatatatatatatatata ratatatatatatatatatatatatata)
Korisnikov avatar
By Dirrty
A zasto neko ko se dvoumi izmedju predloga br 7 i nekog od preostalih... ne glasa za predlog 7?!

I Hans molicu, a sta je to ratatatata?
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja sam se dvoumio izmedju predloga broj dva ("svaki otpor je uzaludan" rece neko od moderatora...) i predloga broj pet (pad servera - neeeeeee....), ali ipak glasam za predlog broj tri zato sto shvatam to kao humanitarnu akciju.....
By Dragonite
Hvala, a sada blok reklama. Možete glasati i tokom pauze, a onda se vraćamo u studio!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
mislim da je zonce ovom temom zasluzio da se pomene u pravom utisku nedelje kao jedan od predloga :)

:grouphug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
suze su mi posle kod okrutne imperatorke i "To sto Kiwi zeli da penetrira u Kineze mi ne smeta "

3; mislim da svi ljudi koje znam su pricali o tim jajcima
By Dragonite
Trenutno stanje na tabeli:
Originally posted by Zonchenite

GLASANJE:

1. Reci sirac - 0
2. Dinotopija - 4
3. Jajara - 4
4. Ko ceka, njemu osam - 9
5. Sta to pada, pada server - 1
6. Svako voce, neko nece - 2
7. Dirrty Stripped - 2
Korisnikov avatar
By Sunce
Reklameeeeeeeeeeee! Podmazite svoje glasove! Poskupljenje stize!

Slika

Pod 4.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!