Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by greek_loverRecite mi, vi ste fan Dirrty-ja? Ima li neki poseban razlog?
Dobro vece postovana voditeljko.
Ja bih, dvoumeci se izmedju predloga 2 i 7 ipak svoj glas dao predlogu br. 2
Dina je primer izreke "tiha voda breg roni" ili "lepa rec i gvozdena vrata otvara". Njeno aktivnije ponasanje na forumu je bilo veoma uocljivo i verujem da ce ovaj forum postati lepse i srecnije mesto jednom, kad ona bude preuzela apsolutisticku vlas na njemu ka cemu ona i ide. I podrzavam tu njenu teznju u potpunosti! A da me podizale zmarci i strah da mi nece izmeniti post kada pisem postove gde ona moderira, oh da, podilaze me i to je jos jedan razlog vise da moj glas ode upravo njoj.
Predloga 7 sto se tice, verujem da ce nam mladjani Drti jos vise u buducnosti, pruzati zadovoljstva svojim slikama, te njegovo vreme tek dolazi.
Hvala i veliki pozdrav za Vas, draga voditeljko.
Originally posted by Zonchene liči na vas, kao poznatu novinarku, koja se bavi istraživačkim novinarstvom, da takav veliki propust napravite.
Pre nego sto odete recite mi sta mislite o tome sto tema vise nije sticky?
Originally posted by bananica
Glasam za 2 predlog. I sama sam primijetila tu tihu invaziju na moderatorske funkcije. Kad sam vec iskrena, ono sto je misljenje mnogih, a rijetki ga javno izrazavaju - Dina je sinonim za politicko-socijalnu korektnost u vidu diplomatskog pristupa prihvatanja svacijeg misljenja, ispod koje se krije okrutna imperatorka cijeg ce bijesa i okrutne kazne biti postedjeni iskljucivo kaficani.
Zato glasam za ovaj predlog, nebi li se skrenula paznja na to da je njen pohod vec poceo. Vrijeme je da se spozna prava opasnost.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!