Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Lakiboy_ns...jer smo bili zajedno...
@Marvin-sto nisi uspeo da udjes?
Ako dolazis prvi put i ako te na ulazu pita obezbedjenje nesto kazes da znas kakav je to klub u pitanju i o cemu se radi...i ondak ce da te pusteZnali smo 'shifru' koju smo rekli teatralnoj tetki na vratima kojoj mi nikako nismo licili na ljude koje to zanima. Pf, cista diskriminacija :durise: Doduse, mi smo bili tamo ispred u pola dvanest, dvanaest i ne bese BAS nikoga.
A vredi uci unutra stvarno ima svegaAham, i ja kazem...
Originally posted by abcdJok ja.Bio sam u belom uskom Mexx duksu i igrao sam neprestano od nekih 2.00h kad me votka udarila pa skroz do fajronta u 5.00h
@laki
da nisi imao neku majcu crvene boje u sub ?
Originally posted by abcdI meni je isto extra interesantno.
jeste takva atmosfera
i bas zato mi je zanimljiv provod, jer je djuska neprestana, a ljudi totalno razliciti ...
na kraju krajeva te tetke su meni kjut kako igraju
pffffff, nisam te ispratio u tom belom duxu
Originally posted by Lakiboy_nsako stylish podrazumijeva kich, onda to vec i mogu razumjeti
Morate se znati snaci deco ako hocete da udjete + mislim da imaju neko pravilo sto se tice odevanja da moras biti ili super skandalozno obucen/a ili da budes super stylish...ipak je to gay klub
Originally posted by erkondisnNe.Pod kichem podrazumevam opciju >skandaloznog oblacenja<.Originally posted by Lakiboy_nsako stylish podrazumijeva kich, onda to vec i mogu razumjeti
Morate se znati snaci deco ako hocete da udjete + mislim da imaju neko pravilo sto se tice odevanja da moras biti ili super skandalozno obucen/a ili da budes super stylish...ipak je to gay klub
Originally posted by ns.happyKaze se Laki ne kaki...lepse zvuci a i rimuje se
jao laki ne seri... znaci na to si mislio kad si mene komentarisao...
Originally posted by MarvinMina ne moze da postigne da bude na vise mesta u isto vremeOriginally posted by abcdMeni se nije nećkala
Minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cupakosu:
ti se bas neckas povodom dolaska u klub
Originally posted by MinaHarker...e da i "goreboldovano" vidim ,pa (kako bi neko od forumasha rekao) nek' ide chivava u vraga:yay:
Mina ne moze da postigne da bude na vise mesta u isto vreme
Ovog meseca finisiram obaveze sa fakultetom, pa cu jednu subotu da dodjem prvo da se napijem kao koza, a posle i da vrckam uz Karleusu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!