Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Kiborg
A i sve se bojim da bi natpis "Republika e Kosovës" bio podjednako kažnjen.
pa-pa-paranoja...

a Holanđani su ga prijavili jer su organizatori, to im je posao.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Originally posted by Delete
E tako mu i treba kad mesa politiku i sport.
:odrasti:
Beda i jad.

Svaka chast Miloradu, na mudima i patriotizmu.
I nek nastavi da pliva ovako
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by 2Q2Bstr8
A i sve se bojim da bi natpis "Republika e Kosovës" bio podjednako kažnjen.
pa-pa-paranoja...

re-re-realnost...
To što se ti namerno praviš lud i ne vidiš neke nedoslednosti u poštovanju međunarodnih normi i očigledne dvostruke kriterijume nije moja paranoja nego tvoja zaslepljenost. :pionir:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by starky
...
lako je biti patriota kad ne zivis ovde...
Ja živim u Kragujevcu ;)
Chiba je lokacija iz romana Williama Gibsona.
Sem ako nisi mislila na Čavića, no ni meni odavde nije teško da budem patriota ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako je ono zaslepljenost kako onda definišeš tvoju tvrdnju da "Kosovo je Srbija" nije politički stav? ili recimo to što starky priča o Čaviću, a ti se našao prozvan?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
BBC novinar: "U prvom trenutku niko to nije primetio. Rečeno nam je da je pritužba stigla izvan Holandije."

Dvostruki standardi i ponizavanje ne mogu da se ospore, to traje godinama. Nadam se da ce Cavic da pobedi u Pekingu i svim srcem navijam za Partizan da osvoji kup u kosarci
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zato što je to isto kao i kad kažeš "Teksas je deo USA" ili "2Q2Bstr8 je moderator u nekoliko podfoldera", "Sunce sopstvenu energiju generiše fuzijom atoma vodonika" ili "Hemoglobin ima četri polipeptidna lanca od kojih svaki ima jedan molekul hema" itd. itd. Proste činjenice.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by starky
...
lako je biti patriota kad ne zivis ovde...
Ja živim u Kragujevcu ;)
Chiba je lokacija iz romana Williama Gibsona.
Sem ako nisi mislila na Čavića, no ni meni odavde nije teško da budem patriota ;)
Pa naravno da sam mislila na Cavica...on je nosio majcu,a ne ti... :giggle:
A i Kragujevac je ovde u Srbiji,koliko sam ja informisana...
I poenta je bila u ironocnom smislu"lako je biti patriota u inostranstvu"...
Mislim da su ljudi delom patriote i kad ostanu ovde a imali su priliku da odu...;)
By superfly
kako neko reče, šta bi bilo da je umesto viđenog
pisalo "free tibet"? nebuloze. može im se da nas
kažnjavaju i tu se priča svršava.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Nosenje majice sa natpisom Kosovo je Srbija jeste izrazavanje politickog stava.
Po meni glup potez ali je momak ocigledno osecao da treba da je ponese...
Kako mu nije palo na pamet da se odrekne medalje kao sto su se brojni umetnici i naucnici odricali nagrada iz znaka protesta?

Bar mu nisu oduzeli ostvareni rezultat a Srbija je dobila novog nacionalnog heroja kog ce docekati uz Igra r`n`r cela Jugoslavija. Ovo mu je nauk vise pa pamet u glavu za sledeca takmicenja...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zasto bi se odricao medalje? :)
Ti sportski uspesi mogu samo da doprinesu pozitivnoj afirmaciji a ljudi u inostranstvu koji prate sport ce valjda da se zamisle ako strani mediji napisu "Evropski rekorder suspendovan zbog majice". E sad, sto je mnogo verovatnije, napisace "Srpski plivac suspendovan zbog politike", a to drugacije zvuci.

Sta prosecan Amer moze da zna o Srbiji posle svih godina medijskih manipulacija, osim da smo genocidni koljaci i ubice. Ali Divac, Djokovic i ostali sportisti prezentuju drugaciju sliku.
Nema vracanja medalja, nego svi mars na trening da se osvoje nove
By ^OveRtoneS HunteR
Skidam kapu Holandjanima, ulepsali su mi dan :hail2: :petarlukovic: :bicikl: Svi se uskopizdili, jadni ,od trenera do ministarke sporta , cujem "shokirani su" :evilgiggle: . Tako i treba bre!!! Jebite ovaj retardirani narod dok ne nauci kako da se ponasa!

edit: @Wh1t3 Tra$h :odbij: , dead already
Korisnikov avatar
By Stripi
Postavlja se pitanje da li je njemu od njegovog rekorda bilo bitnije da je Kosovo Srbija?
U slučaju da jest onda mu ne bi trebalo teško pasti što su ga suspendirali.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Trebali su da ga upozore na konsekvence izrazavanja politickog stava na pobednickom postolju i onda da njemu ostave da odluci da li ce nositi tu majicu ili nece.

Ovaj slucaj pokazuje da ce Srbija imati velikih problema u buducnosti na takmicenjima na kojima ce ucestvovati sportisti/reprezentacija Kosova.

A mozete i sami da zamislite ko ga je prijavio po ovom pitanju :pegla:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ostaje nejasno zasto je Cavic suspendovan, kad u pravilniku te sportske organizacije lepo pise da je prva disciplinska mera - OPOMENA !
A ovo je njegova prva disciplinska greska, ne ?
Ministarska za sport i omladinu je izjavila da ce zbog ovoga uloziti ostar protest LEN-u.
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by 2Q2Bstr8
samo su holandjani totalno ispustili konce...na jarbolu kada je cavic pobedio nije bila Srpska zastava i 2 puta se zalila Srpska delegacija i nista, toliko o holandskoj doslednosti :testerica:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Jesam li lepo rekao da je lepsi bez majice??! :misici: :misici: :misici:

Sam je tako odabrao..... :jbg:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Sto se kurci kad ne zna da leti ... potpuno podrzavam suspenziju i Bogu hvala da nije kaznjen gore od toga.
Politicki stav treba da ima, ali postoje mesta i vremena kada se on pokazuje.
Sport i politika ne smeju da idu zajedno ... kako bi mi reagovali da neki albanski sportista seta majcu :"Kosovo nije Srbija"?
Verovatno bi trazili suspenziju ... ili bi smo mirno prihvatili takav postupak? A?
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by greek_lover
kako bi mi reagovali da neki albanski sportista seta majcu :"Kosovo nije Srbija"?
Poštujem tvoje mišljenje; samo sam te htela pitati, pošto ne pratim sport nešto preterano, ako ti nije mrsko da mi navedeš imena nekoliko albanskih vrhunskih sportista koji su poobarali rekorde i doneli neke veće uspehe svojoj zemlji.
Hvala!
Korisnikov avatar
By shishmish
ja bolje da ne pisem nista...
popicu opomenu :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Ah, da su ga iskulirali niko ne bi ni primetio majicu.. jos je na cirilici.. stvorise mu pravi publicitet.

..

Sad, ne razumem se u sportske zakone, ali mi ovo deluje kao malo drakonska mera.

Decko je odmah banovan, umeso da dobije opomenu ;)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Galateja
Poštujem tvoje mišljenje; samo sam te htela pitati, pošto ne pratim sport nešto preterano, ako ti nije mrsko da mi navedeš imena nekoliko albanskih vrhunskih sportista koji su poobarali rekorde i doneli neke veće uspehe svojoj zemlji.
Hvala!
Shqipe Zogiani - evropski i svetski karate prvak
Elisabeta Karabolli - evropska prvakinja u gadjanju pistoljem 1979 ...

ono od sportista sto sad mogu da se setim ... Ana Oxa, James Belushi, albanskog porekla ....
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by greek_lover
Originally posted by Galateja
Hvala!
Shqipe Zogiani - evropski i svetski karate prvak
Elisabeta Karabolli - evropska prvakinja u gadjanju pistoljem 1979 ...
Ok. Znači karate i pucanje iz pištolja.
Nisam znala. I šta biva posle 1979, izuzevši karatistu?
Fudbal?
Košarka?
Rukomet?
Odbojka?
Tenis?
(...)
ono od sportista sto sad mogu da se setim ... Ana Oxa, James Belushi, albanskog porekla ....
Ovo se puj se pik ne važi. :D Govorimo o uspesima sportista koji nastupaju pod albanskom zastavom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
već ima tema, pa sam spojio.

@Galateja: kakve veze ima Čavićeva majca sa (ne)postojanjem poznatih/uspešnih albanskih sportista?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Snowbording, dizanje tegova i rvanje ... imena trenutno ne mogu da se setim, videcu, pa kasnije, obecavam ... :D

Ako cemo Galateja po tome, da, Srbija je mnogo uspesnija u sportu od Albanije. Ali ...

suspenzija Cavica sa takmicenja je bila samo jasan znak Evropske plivacke federacije da Cavic nije tolika velicina u tom sportu da moze sebi da dozvoli toliko kurcenje ... sto njegov izlazak na pobednicko postolje i jeste predstavljalo ... Plivacki sport ima druge ljude koje su velicine i koje bi sebi mogle da dozvole svedeni politicki angazman na sportskom terenu, ali Cavic nije taj ... jos.

Evo primer srbina koji moze da dozvoli da veci deo konferencije za stampu odvoji na pitanje Kosova ... Novak Djokovic. Hot spot zvezda tenisa, ima vec ime i kredibilitet iza sebe u krajnjoj liniji neko ko je sada jako zanimljiv i ATP tour-u ne pada napamet da ga komentarise, opomene ili suspenduje zbog njegovih politickih izjava.

Monika Seles, Vlade Divac su isto imali svojevremeno politicke izjave i postupke ali njima takodje niko nije radio nista, opet iz razloga jer su bili velicine u sportovima kojima su se bavili.

Slazes li se Galateja? :D
Korisnikov avatar
By Galateja
@Galateja: kakve veze ima Čavićeva majca sa (ne)postojanjem poznatih/uspešnih albanskih sportista?
Ima veze sa sledećom izjavom gl-a: kako bi mi reagovali da neki albanski sportista seta majcu :"Kosovo nije Srbija"? Pokušala sam na posredan, a konkretan način da kažem da je njegovo pitanje kao konstatacija sportskog komentatora Saše Mikića kada za našu klizačicu Kseniju Jasenski koja je od 53 mesta osvojila 43. da taj plasman nije loš. Htela sam da ukažem na to da nisu suspendovali neku srpsku Kseniju Jasenski ili kvalitativno sličnu sportistkinju/sportistu, već mladića koji je oborio evropski rekord!

Drugo, Monika Seleš je igrala za Ameriku kjad se zakuvalo, Divac otišao u NBA (bez obzira što je igrao za YU)... Bili su to ljudi koji su im trebali.
Čavić nema zaleđinu i u tome je razlika, jer plivanje nikad nije ni neće biti finansijski pokriveno kao košarka, tenis i ostali sportovi.

Iz razloga gore navedenih moj odgovor na pitanje:
Slazes li se Galateja?
...je NE!
Korisnikov avatar
By shishmish
@galateja - nemoj da trosis tastaturu toliko kad je vecini ovde drago sto je Kosovo proglasilo nezavisnost... i sve sto ima veze s tim...
Korisnikov avatar
By zboO
kako je cool kada ceo svet chita cirilicu...ili je to ipak bio pojedinac sa "ovih prostora" pa prijavio LEN-u..posto je vise nego ochigledno da natpis niko sa zapada nije provalio, da ne kazem skontao....daleko da su bash toliko pametni.

ali...Len se obrukao i to zestoko....ista ta Len plivachka organizacija ga je ostro osudila i za nosenje zastave na postolju, koja je BTW zastava Srbije dok su oni kreteni nedojebani okachili drugu zastavu dok je svirala himna....verovatno im smeta sto orao na nashoj zastavi nije onako Albanski CRN pa su resili da okache zastavu bez orla. Moze im se zar ne? I isti ti govnari koji osudjuju srpskog plivacha zbog zastave do sada nisu osudili nijednog amerikanca, australijanca, HOLANDJANKU i HOLANDJANINA (koji se svaki put ogrnu zastavom) ili pak nekog vaterpolistu: hrvatskog, madjarskog, ruskog pa chak i nashe vaterpoliste koji se svaki put ogrnu zastavom na postolju?! Dakle u chemu je fora?? DUPLi standardi ili sta? Jebu nas pa nas jebu..a mi cemo sada svi u glas kako je on sam kriv, i kako je glup...a nas za to vreme i dalje jebu i jebu...

i ajde onda i ja da kazem:

Mali je sam kriv sto se uvalio u govna...jebo drzavu sa ovakvim politicharima i ovakvom politikom i sportistima koji se trude da nesto promene vezano za istu tu usranu politiku a znaju da im tu nije mesto

dok se mi sami ne osvestimo jebace nas...a to ce ochigledno biti doveka..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!