Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8re-re-realnost...Originally posted by Kiborgpa-pa-paranoja...
A i sve se bojim da bi natpis "Republika e Kosovës" bio podjednako kažnjen.
a Holanđani su ga prijavili jer su organizatori, to im je posao.
Originally posted by KiborgPa naravno da sam mislila na Cavica...on je nosio majcu,a ne ti...Originally posted by starkyJa živim u KragujevcuOriginally posted by Kiborglako je biti patriota kad ne zivis ovde...
...![]()
Chiba je lokacija iz romana Williama Gibsona.
Sem ako nisi mislila na Čavića, no ni meni odavde nije teško da budem patriota![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8samo su holandjani totalno ispustili konce...na jarbolu kada je cavic pobedio nije bila Srpska zastava i 2 puta se zalila Srpska delegacija i nista, toliko o holandskoj doslednosti
a Holanđani su ga prijavili jer su organizatori, to im je posao.
Originally posted by greek_loverPoštujem tvoje mišljenje; samo sam te htela pitati, pošto ne pratim sport nešto preterano, ako ti nije mrsko da mi navedeš imena nekoliko albanskih vrhunskih sportista koji su poobarali rekorde i doneli neke veće uspehe svojoj zemlji.
kako bi mi reagovali da neki albanski sportista seta majcu :"Kosovo nije Srbija"?
Originally posted by GalatejaShqipe Zogiani - evropski i svetski karate prvak
Poštujem tvoje mišljenje; samo sam te htela pitati, pošto ne pratim sport nešto preterano, ako ti nije mrsko da mi navedeš imena nekoliko albanskih vrhunskih sportista koji su poobarali rekorde i doneli neke veće uspehe svojoj zemlji.
Hvala!
Originally posted by greek_loverOk. Znači karate i pucanje iz pištolja.Originally posted by GalatejaShqipe Zogiani - evropski i svetski karate prvak
Poštujem tvoje mišljenje; samo sam te htela pitati, pošto ne pratim sport nešto preterano, ako ti nije mrsko da mi navedeš imena nekoliko albanskih vrhunskih sportista koji su poobarali rekorde i doneli neke veće uspehe svojoj zemlji.
Hvala!
Elisabeta Karabolli - evropska prvakinja u gadjanju pistoljem 1979 ...
ono od sportista sto sad mogu da se setim ... Ana Oxa, James Belushi, albanskog porekla ....Ovo se puj se pik ne važi.
@Galateja: kakve veze ima Čavićeva majca sa (ne)postojanjem poznatih/uspešnih albanskih sportista?Ima veze sa sledećom izjavom gl-a: kako bi mi reagovali da neki albanski sportista seta majcu :"Kosovo nije Srbija"? Pokušala sam na posredan, a konkretan način da kažem da je njegovo pitanje kao konstatacija sportskog komentatora Saše Mikića kada za našu klizačicu Kseniju Jasenski koja je od 53 mesta osvojila 43. da taj plasman nije loš. Htela sam da ukažem na to da nisu suspendovali neku srpsku Kseniju Jasenski ili kvalitativno sličnu sportistkinju/sportistu, već mladića koji je oborio evropski rekord!
Slazes li se Galateja?...je NE!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!