Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Tushirate se nocu (pred spavanje) ili ujutru?

nocu
22
81%
ujutru
5
19%
Velika dilema u mom zivotu, od kada znam za sebe: da li se tushirati pre spavanja ili posle?! :)

Volim i jedno i drugo, pa mi se deshava da se istushiram pre nego shto skochim u krevet (polu mokar) :opacupa: , a ujutru moram uraditi isto, da bih se razbudio... :okret:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan se tushira kada pochne da smrdi sam sebi...jednom u 3-4meseca (bez zeze)
Morgan smatra da je verovanje koje datira iz srednjeg veka da kupanje izaziva bolesti tachno. :mjuza:

Tada se obichno Morgan pochne tushirati kada otvori ochi..oko 18h.
Korisnikov avatar
By Dina
Vec pisala - tusiram se kad god krenem negde, to znaci po nekoliko puta na dan :doh: Jednom mi je to Loni zamerio pa se ponekad i suzdrzim... ali uglavnom sam manijak kad je tusiranje u pitanju :drama:
Korisnikov avatar
By mihailo
Ne preterujem sa tim.2 puta nedeljno nekad i cesce sve zavisi od potrebe.Slazem se sa morganom da precesto kupanje/tusiranje vodi u bolest.Hlor i sva ta sranja,hemikalije,gelovi,sapuni unistavaju kiseli sloj koze koji joj treba.
Vise paznje posvecujem tome da mi ne smrde noge i iz usta :bljak:
Korisnikov avatar
By Paki
Uglavnom uveče, noću...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uvece, skoro svaku noc.
ponekad ujutro, ukoliko imam vremena prije nego krenem na posao/fax...
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by crawen
Volim i jedno i drugo, pa mi se deshava da se istushiram pre nego shto skochim u krevet (polu mokar) :opacupa: , a ujutru moram uraditi isto, da bih se razbudio... :okret:
Isto! :B
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
ujutro obavezno! Tako se budim!
Istesem ceo bojler na sebe...

A uvece po nekada...

:sweet:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
both....nekad me mrzi da ustajem ujutru...a volim...
Korisnikov avatar
By Rei
uveche

ujutro me previshe mrzi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nema pravila... mislim da se cesce tushiram ujutru, odnosno pre prvog izlaska iz kuce...
nekad se to poremeti, u slucaju da imam naporan trening gde budem mokar do gole koze... pa se kupam posle toga, predvece... pa poremetim taj raspored par dana posle.

Inace, nije mi potrebno tusiranje da se razbudim, ali u svakom slucaju uvek prija.

Mozda sam samo malko opsednut time, u smislu da planiram raspored tushiranja za par dana unapred, shodno obavezama... i sta pri svakom tusiranju i posle koristim od kozmetike. :trep:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uvece.
Leti po potrebi.
Jedino izbegavam da perem kosu vise od tri puta nedeljno, ovi savremeni samponi je isusuju...
Korisnikov avatar
By decko
Uglavnom nocu, draze mi je pre spavanja nego ujutru, dok leti nema pravila :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Kad ustanem, svaki dan, a uz obavezno tusiranje kad ustanem svaki drugi dan tusiranje i pred spavanje.
A ako neko ko se tusira 2 puta nedeljno misli da se to "ne provaljuje"-grdno se vara :njuska:

A da-tusiram se obavezno i kad izlazim negde, a leti ne brojim...
Korisnikov avatar
By Stripi
uvijek na večer.
Za posao se dižem prije 6. Ne pada mi na pamet da se ustajem sat vremena ranije samo kako bih se otuširao.
Korisnikov avatar
By bigirl
Hmmm... Leti ujutru, zimi uveče.
Korisnikov avatar
By horus.
uvek su tusiram uvece pred spavanje (nema teoretske sanse da odem na spavanje, a da se nisam istusirao)...
a leti se kupam nekoliko puta dnevno...
Korisnikov avatar
By erkondisn
kao trebao bi navecer, ali mi se nikad ne da i odgadjam za slijedecu vecer :maca:
Korisnikov avatar
By Deksi
Zavisi...i jednu i drugu varijantu volim...
Korisnikov avatar
By Myself
Kada se vratim sa posla i uvece pred spavanje.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kad idem ujutru u skolu onda uvece (mada sam do skoro ustajala 1 vremena ranije da bih se kompletno okupala-podrazumevam i pranje kose...al mi to dopizdilo)..a kad idem poslepodne onda pre skole-kad ustanem...
Dan bez tusiranja ne sme da mi prodje :neto:
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Nanny Ogg
A ako neko ko se tusira 2 puta nedeljno misli da se to "ne provaljuje"-grdno se vara :njuska:
Apsolutno tacno!

Tusiram se pre spavanja, a ujutru u zavisnosti od vremena, obaveza i sl.

Leti sam non stop u vodi!
Korisnikov avatar
By KiWi
Uveče, jer me topla voda dodatno uspava i lako zaspim. Ujutru samo se samo plaknem na brzinu ... nekako se ne osećam prijatno kada odem do grada ili na posao neokupan.

P.S. Kupam se jednom do dva puta mesečno. Tuširam se stalno.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Sad imam neki ustaljeni rezim i skroz mi cudno kad preskocim termin. Ujutro, cim otvorim ochi letim pod tush. Posle podne ili kad se vec vratim sa predavanja i pred spavanje. A subotom uvece vec godinama kao ritual ponavljam, prvo tushiranje pa nakon pola sata jedno doooobro kupanje koje nikad ne traje krace od 2 sata. To se zove uzivancija :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!