Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8Znao sam! Čim sam video temu znao sam da će se i okopavanje spanaća javiti! Još će ljudi pomisliti da gajim posebne sklonosti na granici sa opsesijom prema dotičnoj aktivnosti...
je l' okopavate spanać
Originally posted by Vlada TOriginally posted by 2Q2Bstr8To je ovo
@Vlada T: nisam siguran šta je "lepi jova". mada ima i lepi gliša, lepi čovek, lepa kata...
Originally posted by Marvinmoram da je pitam, mislim da još nije počela da vadi rasad, još je zima. a onaj vetar od prošle nedelje nam pokidao najlone na plasteniku, sad sve mora iz početka da se namešta. srećom još ništa nije bilo posijano.
2Q2Bstr8 koliko koštaju dan i noć kod babe ove godine?
Originally posted by polarlicht4.1Samo da znas, lale simbolizuju brak, pa ti sadi.
Nego, ja donesoh tetkama (po rodu, nema ono drugo značenje u ovom kontekstu) lale iz Holandije, no nijedna ne beše voljna da ih udomi te ostadoše kod mene. Poslednji put kad sam ih video počele su da niču - u saksiji su negde u nekom hodniku. I jedva čekam da procvetaju, trebalo bi da su crne, teget i tako još neke boje.
Originally posted by Angelina777to ti ne ide iz semena, one se razmnožavaju iz korena. a sigurno ima da se nađe na pijaci ili u nekom rasadniku.
Ja mislim da bi sad bilo idealno da zasadim zimske ruze, pa da mi negde pocetkom septembra procvetaju. Samo ne znam gde da nabavim seme.
Originally posted by 2Q2Bstr8Da, uglavnom se dobijaju vec gotove reznice*, to su sve reznice i hibridi koji ne daju seme, a mogu da se nađu na pijaci ali te kratko traju, tj one koje kupiš, samo precvetaju. Mada, kažu da bi trebalo ponovo da počnu sa rastom sledeće sezone, ali ja nisam baš primetila da je tako.Originally posted by Angelina777to ti ne ide iz semena, one se razmnožavaju iz korena. a sigurno ima da se nađe na pijaci ili u nekom rasadniku.
Ja mislim da bi sad bilo idealno da zasadim zimske ruze, pa da mi negde pocetkom septembra procvetaju. Samo ne znam gde da nabavim seme.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!