Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa sad je zurka zavrsena pa se valjda sme pricati o njoj...ili? :uplasen:

Jel bio neko...kako bilo? :zastava:
By Paris
Drzala se u tajnosti da slucajno neko ne bi dosao :lol:
Korisnikov avatar
By Egmont
Žurka se nije držala u tajnosti. Koliko je meni poznato, svi registrovani posetioci foruma gs.com su dobili u2u sa obaveštenjem o žurci. Također, obavešteno je preko 1900 mojih MySpace friendova, te oko 300 mojih Facebook friendova. Obaveštenje je prosleđeno i na zavidno dugoj LnQ mailing listi, te SMS listi.

I važila je rezervacija karata.

Sve ovo je urađeno zbog bezbednosti posetioca i posetiteljki LnQ žurki. Mislim da je to bilo opravdano. Ko se ne slaže, nek pita hlaefdige da li je bilo opravdano.
Korisnikov avatar
By bakalar
Hmmm ...

ja jesam dobio info na u2u za onu OTKAZANU zurku

ali za ovu novu nisam :rafal:

tako da nismo SVI:( (mozda odabrani jesu ...) dobili pozivnice
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by abcd
Hmmm ...

ja jesam dobio info na u2u za onu OTKAZANU zurku

ali za ovu novu nisam :rafal:

tako da nismo SVI:( (mozda odabrani jesu ...) dobili pozivnice
Zanimljivo. Meni je rečeno da je svima poslato. I ja u svom U2U imam obaveštenje. Ima li još takvih slučajeva?
By Paris
Ja obavestenje o zurci nisam dobila na u2u :kosa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je bilo super na poslednjoj zurci, a to je jedna od retkih na koju sam se nakanila da odem :baba: plus sto to inace nije moj fazon 'zike, ali sasvim je bilo okej (mozda ima veze i sa cinjenicom da mi je drustvo bilo super i da je prostor cool) Ni ja nisam dobila u2u samo iz razloga sto mi je chekirano da ne primam obavestenja od admina (mozda zbog toga niste dobili)?
Srecom, postoje drugi nacini komunikacije.
Cak je i dragi muzi puz obecao da ce sledeci put doci-do god ne padne bas u dan kad mora da radi :namig2:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ni ja nisam dobio u2u, a chekirano mi :puzzle: . Kako to :puzzle: ?
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Egmont
Sve ovo je urađeno zbog bezbednosti posetioca i posetiteljki LnQ žurki. Mislim da je to bilo opravdano. Ko se ne slaže, nek pita hlaefdige da li je bilo opravdano.

apsolutno. grupa koja je dosla ispred apartmana je bila ocigledno obavestena sta se unutra desava, i tu su bili sa namerom da naprave problem. druga stvar je sto je odreagovano na vreme i kako treba, pa veceg problema nije bilo, ali to je druga prica...

...btw, mislim da ni ja nisam dobila u2u...
Korisnikov avatar
By colorado
Ni ja nisam dobio u2u, i dobro je sto je zurka bila organizovana u tajnosti.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nisam ni ja dobio u2u a ranije su mi redovno stizala obavestenja o LNQ zurkama.

Zaboravio Unicorn da posalje...jbg ne zamerite decku:D

Strasno je sto je opet bilo nekih debila koji su hteli da prave sranja...izgleda da ti napaljeni klinci stvarno nemaju sta pametnije da rade u zivotu nego da tako provode svoje vikend-veceri, treba njima svima da ne kazem sta....:D
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by hlaefdige
apsolutno. grupa koja je dosla ispred apartmana je bila ocigledno obavestena sta se unutra desava, i tu su bili sa namerom da naprave problem. druga stvar je sto je odreagovano na vreme i kako treba, pa veceg problema nije bilo, ali to je druga prica...
toliko o toj tajnosti ... :freddy:

:down:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by abcd
Originally posted by hlaefdige
toliko o toj tajnosti ... :freddy:

:down:
Potpuno si u pravu.
Korisnikov avatar
By EYA
nisam dobila u2u, al sam bila obavestena... samo nisam bila u bg da bih dosla.

ajde pricajte, sta se izdesavalo ? :zabrinuta:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Aman ljudi, nek neko progovori, sta se desavalo na zurci? Ubi me ovaj saspens!
Korisnikov avatar
By Egmont
Nista se nije desavalo. Pojurili su neke ljude, onda su oni utekli u klub, a onda sam izasao, prizvao policiju koja se nalazila okolo svih onih ambasada u kod Kalemegdana. Pa je policija dosla, onda prema nekom nasem opisu uvatila neku dvojicu. Ispostavilo se da oni nisu ti koji su pojurili hlaefdige i colorada. Onda su postavili patrole po okolini. I tako.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Takodje nisam dobio u2u, saznao za zurku od nekih devojaka u Smajliju ...
Korisnikov avatar
By colorado
Ma nisu oni nama nista ustvari uradili... Samo su nam rekli da ne idemo dole, pa smo se pomerili sa strane jer smo imali turiste sa sobom. Mogli smo mi da prodjemo, ali sam zvao muriju jer sam video da se nesto desava a da njih nigde nema.
Neki od njih su cak stajali 3 metra od mene i slusali kako im objasnjavam sta se desava, pa su otisli kad sam spustio slusalicu.
Korisnikov avatar
By sofia
Nisam ni ja dobila u2u,ali pomislih da ste se naljutili jer se nikad ne odazovem pozivu,pa ne zovete vise:giggle:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ako je ovakvo stanje u Beogradu za obične gej žurkice... da li su oni svesni šta im dolazi za Evroviziju?
By Hans
:neznam: kažu ljudi, nije žvaka za seljaka....tako vam je to.
Korisnikov avatar
By Momo
Ja sam to vece isao u Biro na zurku, a posto je Biro malte ne preko puta Apartmana bas me je zacudilo sto nigde u kraju nije bilo murije. Obicno budu bar jedna patrolna kola.

Ni ja nisam dobio U2U za L&Q, saznao sam za zurku iz drugih izvora.
By Bombina
i aj sam bila tamo i bila su dva policajca-nisam obratila paznju..na sta se desavalo-neki misle da su huligani i pa prave najure i na internetu i vire i pa napadaju zbog toga
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!