Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Dragi i drage moji/e hajde da malo zborimo o moralu :) !
Videh dosta topica ovde koji sadrze svashta neshto shto bih ja po kratkom postupku....

Elem, npr. Neko se hvalio kako je imao razna "iskustva" u raznim vidovima prevoza... Za mene je to prosto neshto shto nikada ne bih sebi dopustio... Da me neko hvata ili (ne daj boze!) da ja nekoga.. Da me neko nepristojno "opipa" ne da bih napravio scenu nego... Slichno je i sa chatovima. Startuje vas neko i odmah kretje: "Koliki ti je? a ili p? Odakle? Za shta si...."
Mislim, muka mi je vishe. Svako ima potrebu za seksom, ali ljudi dajte... gde nestade dobro staro muvanje? Zashto sve mora da ide u krajnjost u samom startu?
Posebno me interesuje da li nashe drugarice imaju isti rad kod njih na chatu?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa to se i ja pitam.
Zato nikada i ne idem na chat mada sam cuo da se tamo interesantne stvari desavaju.

Sto se tice prica o moralu ovaj forum nije mesto zato...jednostavno ima nas raznih i to treba postovati.
Neko je u stanju da ode do javnog WC potrosi se sa nekim i to mu je super...meni je to licno isto nesto sto ne bih nikada napravio ali rekoh vec hiljadu ljudi-hiljadu cudi.

A takvih gejeva koji ne traze samo i iskljucivo sex nema puno...a i vecina nas koji jesu takvi je single jer se ne snalazimo bas najbolje u nasem promisuitetnom gay svetu :balon:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Joj... znam shta 'otjesh da kazesh! Moj svet je sav... neorganizovan... Niko ne moze da me pohvata i da se ukombinuje samnom... Zato izbegavam veze...
Korisnikov avatar
By Zibro
ja svratio :yay: ali ne znam sta da kazem :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Insorcer
e neka si,vala je krajnje vreme bilo:wink2:
Korisnikov avatar
By artnow
Originally posted by just_me
Dragi i drage moji/e hajde da malo zborimo o moralu :) !
Videh dosta topica ovde koji sadrze svashta neshto shto bih ja po kratkom postupku....

Elem, npr. Neko se hvalio kako je imao razna "iskustva" u raznim vidovima prevoza... Za mene je to prosto neshto shto nikada ne bih sebi dopustio... Da me neko hvata ili (ne daj boze!) da ja nekoga.. Da me neko nepristojno "opipa" ne da bih napravio scenu nego... Slichno je i sa chatovima. Startuje vas neko i odmah kretje: "Koliki ti je? a ili p? Odakle? Za shta si...."
Mislim, muka mi je vishe. Svako ima potrebu za seksom, ali ljudi dajte... gde nestade dobro staro muvanje? Zashto sve mora da ide u krajnjost u samom startu?
Posebno me interesuje da li nashe drugarice imaju isti rad kod njih na chatu?

pozdrav i od mene :)

procitah tvoja zapazanja (pitanja) i setih se jednog teksta, koji ovom prilikom prilazem... delimicno analizira tvoja pitanja... :

" "Dakle, nije da se ljudi baš ne gladaju, ali flert kao normalan vid komunikacije je totalno izumro. Niko se više ne nada, osim par pseudo intelektualaca, da je moguće naći bilo koga tako što ćete se očikujati iza ćoška. Uostalom, i da se to desi, niko više nema ni deset minuta za te stare i izlapele fore šarmatnih pravila. Stvari su izmakli kontroli pa smo najednom dobili novi pravac turbo romantike. Prošlo je vreme sponzoruša koje gledaju koje marke je menjač. Reč je o ljudima koji su zbilja odlučili da ubrzaju proces i da sve ide kao fleš. Hoćeš. Nećeš. Nema tu prekrštanja nogu. I kruženje stopala po vazduhu. Akcija. Prazna gajba. Kondomi. I to je to. Dobro, postoji i spirala. Onda je još brže. " "

" " Danas se skala vrednosti olako uspostavlja. Kriterijumi su toliko nisko pali, da vam ne treba puno toga za ostvarenost. Naježite se kada vas neko, sve češæe, savetuje kako tajna sveta leži u površnosti. Dakle, ne ulaziti puno u suštinu. Ne uzrujavati se oko ljudi. Ne očekivati mnogo. I ne davati se. To je, kao jedini način da se ne razočarate. Znate ono, posle šljake petkom, odete u grad, malo se opustite uz svetlo pivo na točenje, izðuskate se u nekom klubu sa laserima, sretnete nekog super frajera, onako usput, slučajno ste se okrznuli u prolazu, i ako se desi desi, šta ćete, ne mora ni to svake nedelje. Prepuštanje slučaju je najgora stvar koja je mogla da vam se desi. Nemoć je, prihvatati stvari onakvima kakve nam se nude. Zar je moguće da se sve svelo na nemanje izbora? Šta je to onda? Vegetiranje. Poput kaktusa. Zalivaju vas jednom u dva meseca, šta? " "

" "U flertu je spas, to je sasvim sigurno. Imajte čuke da bar sebi pogledate u oči, ako ništa drugo!" "
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ex.... no coment....

BTW. artnow hvala shto si navratio....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
.... i umoran odlazim na pochinak....
Laq notj zelim svima, a posebno nekima......
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Wideo sam ga opet! Kako je samo sladak!!!! Crna kosa, jako kratka. Alternative style noshenja. Mrshav, mada malo krupniji od mene. Mislim i da je stariji godinu, dve... Malkice (taman koliko treba) vishlji od mene.... Jako mi se svidja.....

@ Zaljubljena tnx! O'sh popiti neshto??? Vofim te u Freedom :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mouze jedna sangrija...a mogu i dve :)

Fino vam je ovde, naaaajs :)
Sad cu da citam celu temu, da vidim ko je slatkis iz prethodnog posta :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
@Zaljubljena

na zalost slatkish (barem mislim) nije na forumu, a ja ga ranije nisam spominjao.... Nije on neshto extra, ali meni je savrshen (pod uslovom da pere zube, da nije narkoman i da nije homofob i str8) :D
Korisnikov avatar
By artnow
[quote]Originally posted by just_me
Wideo sam ga opet! Kako je samo sladak!!!!

Blago tebi... ti imas koga da vidis....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
@artnow

Shta je sa tobom?>?> Nemash "simpatiju" >?>?>
Meni su ti dani naj... uvek mi booode glooopo kada se upoznam sa svojom simpatijom i feeling nestane.......
Korisnikov avatar
By artnow
To da filing nestane si u pravu potpuno! Mada, ako naletis na pravu osobu taj filing preraste u nesto drugo, nesto lepse ....

A trenutno nemam simpatiju :(

i jesi ga opet video :) ??????
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Nisam.... Javitju kada ga weedim.... Jako mi je sladak....
Inache kod mene feeling do sada nije preshao u neku drugu fazu... svi su bili pogreshni (likovi)....
Korisnikov avatar
By artnow
!Zao mi je sto to cujem! (za filing)
Korisnikov avatar
By artnow
samo da proverim da li si ga video :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Lol :)
Nisam :(
Sutra idem na fuks, pa ako budem imao dovoljno sretje...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Chisto, ako nekoga zainteresuje.... Nisam ga weedeo, ali ok je...
Imao sam sooooper dan! Soootra imam neki BITAN kolokvijum te vas MOLIM da mi drzite palcheve!
Hvala unapred!
Korisnikov avatar
By artnow
pisi kako si prosao na kolokvijumu....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ewo meeee.... Kolokvijum je (mislim) proshao dobro!
Danas sam weedeo ovog mog chak 2 puta! :P
Prvi put na kratko, jer je ulazio u neku uchionicu u momentu kada sam ga skontao a 2. put par sati kasnije kada sam ishao u biblioteku...
Sedeo je sa nekom devojkom i gledao me... Znate onaj osetjaj kada kontate da vas neko posmatra?! Mene bash to strefilo i kada sam se malo trg'o i pogledao u dvoju okolinu skontao sam njega... Osmeh mi se oteo i brzo sam uleteo u biblioteku :) ... Malo kasnije sam izashao jer sam ishao po neshto i odmah po izlasku sam skontao da me jedan fokusiran pogled prati :) ...
Cvetam k'o stokaaaaa!!!!
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Renoir
ako
council of forum's handsome men
odobri

maybe I will
:lol:

da i ja pozdrav just_me zbog avatara :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!