Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
mina,posao ce u buducnosti da ti ide veoma dobro.skoro pa onako kako ti zelis.
ali moras da napravis dobar izbor,a pruzace ti se veliki broj losih ponuda.ljudi u tebi vide vrlo kvalitetnu osobu ali neki smatraju da si naivna,sto ti nisi.zato ce mnogi pokusati to da zloupotrebe.u prevodu,da radis za dzabe.
uvek postavljaj svoje uslove,i vrlo ces biti uspesna.ali nemoj da preterujes.i uvek u startu pokazi da ne mogu da te zloupotrebljavaju,jer si takva da ako to odmah ne uradis,posle ti pravi velike probleme
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kud svi, tu i ja...

09. Jul 1988. godine

Ajde mi nesto napisi vezano za buduce poslovne poduhvate.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lucky_thumble
marvine sta te interesuje i koji je srpanj mesec
jul :)

štajaznam... daj neki presek :)
E, može posao... da, posao... čime mi se valja baviti?

I da li da igram nagradne igre? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well...iako sam u pms-u trenutno, ajde da ne budem dzangrizava kucka, pa i ja da mu dam sansu.
Sto kaze Marvin, ne moze da skodi.

elem - 15. septembar. 1986.
oko 3:45:giggle:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, da. Interesuje me tip sa kojim sam skoro zapoceo pricu, posao ove sezone (hoce li poceti bar nedelju dana prije sezone? :D ), i eventualno fax ovog semestra.
:roll:
Korisnikov avatar
By stefan19
Hahaha, al' smo se navukli svi, ko' babe na penziju :lol:

ON - Lucky_thumble, moram da kazem da si mi u potpunosti sve pogodio, svaka cast. Ne znam da li je slucajnost ili ne, ali potpuno si ispogadjao. Nadam se da ce mi se planovi za biznis ostvariti i da cu uspeti da ostvarim svoje snove. Hvala puno, cenim!!!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Stefane, i hate to crash the party, ali jedine dvije stvari koje ti je rekao da se odnose na sadasnjost (pa da mozes sa sigurnoscu reci da je pogodio) su da si emotivan preterano, i da nisi nasao osobu koja te stvarno voli.

well, a i obe te stvari si potpuno pogresne:

- prvo, emotivan ne znaci da ti veoma tesko pada kad danima ne uspijevas od bogatog matorca da iskamcis za rucak, sto nas upucuje na
- drugo, neces ni naci osobu koja te stvarno voli dok god su ti kriterijumi bazen, auto i velika plata.

surovo, ali iskreno s moje strane. Bazirano na tvojim postovima u poslednjoj temi koju si otvorio.

dakle, Lucky, bolje bi ti bilo da meni nesto pogodis - kod Stefana si prs'o k'o balon:D
Korisnikov avatar
By Marvin
Možda i to ima neko značenje :lukavi:

ti nu ni nu ti nu ni nu
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jes`, mozda to k`o u onoj pesmi od JK :

" Crna macka predje put
puce grom u koprive :shok2:
Na zemlju se prosu so
i sveca se ugasi
Kukavica zakuka
i nesrecu oglasi :shok:

Ciganka na prozoru za glavu se uhvati:
" Ovo dete u ljubavi srece nece imati ! "
Korisnikov avatar
By Marvin
Ju, što to zanimljivo zvuči. :yay:

Može li neki jubito link? :sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin
Ju, što to zanimljivo zvuči. :yay:

Može li neki jubito link? :sweet:
Kako da ne....

''

Evo, shish, ovu pesmu nauci i idi u crkvu da je pevas pod ikonama...
Korisnikov avatar
By Marvin
:rotflmao:
Koja kraljica...
Nije obratila pažnju na tekst... sirota... :mazi: neko bi mogao da joj javi da se malo manje veseli kad peva ovo...
Korisnikov avatar
By tea92
:misli:...ajde meni...
-ljubav?
-zdravlje?
-skola?
-buducnost?

...:teasepretvorilauoci:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
dirrty,cuvaj tvoje zdravlje jer ti moze biti veoma lose.cuvaj se svih tipova rizika.rodjen si u dobu losem za zdravlje.tebe svoje zdravlje ne interesuje ali kazem ti da pazis!
energija koju imas za posao ce ubrzo da nestane.nisi stvoren da radis.
tebe u stvari zivot veoma mazi,i tako ce verovatno ostati veoma dugo
Korisnikov avatar
By Dirrty
E, mozda sam bio skeptican... ali ovo jeste potpuno tacno. :hail2:

Verujem u to zato sto sam to vec cuo od jedne, meni vrlo pouzdane osobe.
A i donekle sam sada svestan svega toga.
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
marvine,za tebe su laksi poslovi jer ne volis da radis teske poslove.umes da postujes autoritet,ali bi radije da radis samostalno,sto ti i preporucujem.neki posao tipa organizatora ti najbolje pase jer umes da organizujes stvari.ali ako zapocnes ikakav posao samostalno,za tebe ce se uvek vezivati gomila prevaranata.ti si pametan ali i prevaranti su,pa se cuvaj,mada umes da se cuvas od toga.tebe ako neko i prevari,ti si to unapred znao ali iz nekog neznanog razloga nisi na vreme reagovao.
a igre na srecu kao i bilo koje kockanje ti nece doneti nikakav dobitak
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
tea:
zdravlje prosecno ali kakvo ce biti u buducnosti od tebe zavisi.neke stvari koje na druge ne uticu mnogo na tebe uticu mnogo jace i destruktivnije.
cigarete su posebno opasne za tebe a droga moze da te unisti.to ce veoma uticati na tvoju buducnost,odnosno posao i drustvo.
skola te nece uopste interesovati uskoro jer ce te okupirati ljubav i druge stvari,ali ces uvek uspeti da prodjes bar 3.5 a nisi stvorena za klupu i jenolicnost kao skola
a ljubav ti je super.otprilike prevedeno uvek ces biti ona koja ostavlja.
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
odgovorio sam na sve za sada,i ako ista ima ista da kaze ili pita na ovo sto sam rekao,slobodno neka to uradi,odgovoricu na sve.
a takodje moze me pitati ko god zeli da mu kazem ono sto ga interesuje u vezi njega
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
jos sa 8 godina primetio sam da unapred znam neke stvari koje ce se desiti.uvek tacno znam kako cu zavrsiti godinu,znam kako i kada cu upoznati neku meni znacajnu osobu,do u detalja sam pogodio mnogima neke bitne stvari.takodje,cim se nadjem pored nekog tacno znam kakva je ta osoba po svojim osobinama.odmah osetim zlo i dobro,snagu i slabost,prijatelja ili neprijatelja.
nikada nisam koristio nikakve vradzbine,pasulj,solje ili neke slicne gluposti.samo sam se par puta zezao,ali to me ne interesuje.ja mogu ljudima da promenim zivot!sve znam unapred sta ce se i kako desiti,i zato mogu da kazem svakom kako da svoj zivot promeni,i sta ga zasigurno ceka.to je moj dar od boga i zeleo bih sa svima da ga podelim,da svima pomognem.
pre nekoliko godina sam stekao znanje i kako da pomognem ljudima a da se uopste ne vidimo uzivo,pomocu njihovog datuma rodjenja.
zato mi od sada mozete na ovoj temi postaviti koje god pitanje zelite u vezi vas ili necega sto vam je bitno,i ja cu vam reci sta imam da kazem.ako se ustrucavate mozete mi poruku poslati i na u2u kako bismo sacuvali neke vase privatne stvari
zelim vam sve najbolje

Cek,cek ti se zajebavas sa ovde "napatjenim" dusama:) mislim...fino je to kad znas sve u napred..to je lepa manipulacija:D
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
odgovorio sam na sve za sada,i ako ista ima ista da kaze ili pita na ovo sto sam rekao,slobodno neka to uradi,odgovoricu na sve.
a takodje moze me pitati ko god zeli da mu kazem ono sto ga interesuje u vezi njega
Evo druze mene zanima:)

Ljubav ... i kad cu imati sex:)
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Eto :D ja sam npr..znala da ce lik da ode sa veze,hahahaha,nema veze..obratite se meni:D vasa kleopatra:D:cita:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kud svi tu i mali Zonche :giggle:

31.03.1987

Evo ovako, mene zanima ljubav, tj stanje na tom racunu :lol:

Takodje me zanima karijera u buducnosti.

Hvala puno :kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ju, vidi kakva tema........ :giggle:

Sta mene zanima, hmmm......... :hmm:

Kad ce glava da me prodje? :lukavi:

(dok ti odgovoris, i proci ce i zabolece ponovo bar jos 5 puta :lol: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!