Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ove nedelje sam eskivirao ples... :uplasen:

Ali ne sme da mi se vise ponovi.

Od veceras cu da krenem da pijem surutku...
A takodje ima da se kupi u prahu pomesana surutka, belance i jos neke korisne stvarcice za dobijanje na masi.

Imao sam i to, moj brat kupio pre godinu dana... ali istekao rok...
Zato moram samo surutku...

Jos samo da kupim neku veliku sholju, od jedno 4dl... da mogu da pomesam casu surutke i casu jogurta... drugacije ne mogu da podnesem ukus surutke.
By Dragonite
:kolo:

A ja baš hteo da pitam kako ide trening. Baš mi je drago što lepo ide.

Ostali, raport?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Teretana ide... 2 treninga i to je vec mesec dana :trep:

U teretanu mi je i dalje zabavno da idem i ne smara me nimalo... ali eto, kao sto pomenuh, nesto mi je bilo mrsko da idem na ples... a zelim donekle, i moram!
By Dragonite
A je l' si primetio da si ojačao? A? A? A?

:hyper:

I gde su ostali koji su hteli u teretanu?
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
jel teretana na tashu beshe ona sa pogledom na bazen? dva tusha u svlachionici.... kao iza nekog zidica....? tamo me startovao neki taksista i pokazivao mi svoju veliku pipu:tepih: pa kao da me poveze kuci ...ali ja zhivim sto metara odavde...a ne ne on bi da me poveze...i tako...vozili smo se...:blenta:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Da, to je ta teretana. :smeh:

Dragonite, primecujem na osnovu kilaze sa svake sprave... a i kondicija mi je mnogo bolja...

E sad, promene na telu su minimalne... ali primetne...
Makar su mi drugi ljudi rekli...
A ja... dok ne osetim pod rukama sisu u ruci... nista nisam postigao!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Svoju sisu pod rukom!

Ovako jedino imam povetju sisu kada radim trbusnjake pa ih grchim...

A zelim uvek da ih imam!

Meni je to sexy!

A mislim da cu njih najteze dobiti... tako da je to ujedno i pokazatelj sveukupnog napretka.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by mishicavo mache
jel teretana na tashu beshe ona sa pogledom na bazen? dva tusha u svlachionici.... kao iza nekog zidica....? tamo me startovao neki taksista i pokazivao mi svoju veliku pipu:tepih: pa kao da me poveze kuci ...ali ja zhivim sto metara odavde...a ne ne on bi da me poveze...i tako...vozili smo se... :blenta:
Nota bene - when in doubt whether drive or walk, you choose the hard way :mucka:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Vlada T
Originally posted by mishicavo mache
jel teretana na tashu beshe ona sa pogledom na bazen? dva tusha u svlachionici.... kao iza nekog zidica....? tamo me startovao neki taksista i pokazivao mi svoju veliku pipu:tepih: pa kao da me poveze kuci ...ali ja zhivim sto metara odavde...a ne ne on bi da me poveze...i tako...vozili smo se... :blenta:
Nota bene - when in doubt whether drive or walk, you choose the hard way :mucka:
tja ma koliko se dosetka i labavi mozhe da zabavi rimovala, i do think there are things one should do only the hard way....:zmija:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A jel istina da su za gornji deo tela sklekovi ubedljivo najbolji?
Ja ne idem u teretanu ali vezbam kuci mogu zasada da uradim 120 sklekova u vise serija naravno ne odjednom :D
A sklekove kombinujem sa nekim standardnim vezbama sa obicnim kucnim tegovima :cowboy:
By Dragonite
Originally posted by Lakiboy_ns
A jel istina da su za gornji deo tela sklekovi ubedljivo najbolji?
Da i ne. Dobri su, ali su bolji kad ih kombinuješ sa drugim vežbama.
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja ne idem u teretanu ali vezbam kuci mogu zasada da uradim 120 sklekova u vise serija naravno ne odjednom :D
A sklekove kombinujem sa nekim standardnim vezbama sa obicnim kucnim tegovima :cowboy:
Misliš, možeš ukupno 120 sklekova kad zbrojiš sve serije?

A koje vežbe za šta?

:marinac: :pionir:
Korisnikov avatar
By Dirrty
I ovako mi se treninzi razvuku svaki put na sat ipo!
Koliko god da pravim minimalne pauze izmedju serija... jednostavno spravama nikad kraja!

Mozda cu kasnije ubaciti i te sklekove... ali otom potom...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dragonite

Misliš, možeš ukupno 120 sklekova kad zbrojiš sve serije?

A koje vežbe za šta?

:marinac: :pionir:
Da-120 sklekova jel to malo? :blush:
Pa ne znam za shta su konkretno sve vezbe.
Mislim radim vezbe za noge uglavnom istezanje...pokazao mi drug koji trenira teakwondo, zatim razne vrste trbusnjaka i sa manjim tegovima vezbe za ruke.Pokazuju se malo rezultati ranije sam do pre par godina bio malo mrshav sad vise nisam...ali nisam bash ni nesto misicav.
Sad kad pocnem uzimati proteine ima da budem kao Biserka Shipka :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja najveci napredak vidim na bicepsu i tricepsu i pozadini butina (ispod guzice)... i mozda na gornjim ledjima...

Ostatak nogu onako... mada su mi uvek bile definisane...
Grudi, vise gornji deo nego donji... sto me nervira jer nemam jos jasno definisanu sisu!

A cini mi se da je najmanji napredak (makar vidljivi) na stomaku... sto me jako nervira i razocarava!
Jer sam oduvek imao ravan stomak... cak i one bocne crtice...
Mislim definitivno osecam na svakom delu tela povecanje cvrstine :D ali na stomaku ne vidim jos uvek dobru definiciju! :durenje:

HELP PLEASE :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne pricaj mi nista o trbusnjacima.
Ja svaki put kada ih radim uradim nekoliko stotina raznih trbusnjaka i uspevam samo da mi stomak bude ravan i cvrst a od plocica ni traga ni glasa :(
Valjda su se sakrile negde ispod pa nece da se pojave :lol: ...trbusne misice je najteze definisati a ja ih licno najvise volim...oni su mi naj sexi :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
:rida:

A najzalije mi je kada ih u toku treninga... cak i ako nisam jos odradio trbusnjake, jasno vidim!

Ali pola sata posle treninga i vise ih nema! :slinavko:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ti bar tvoje vidis na momente moji se ne pojavljuju nikada :lol:
Ali zato dupe zategnem i oblikujem bez problema....predpostavljam da i ti radis neke vezbe za tvoje cuveno dupe :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedino na plesu imamo kao onu vezbu sa dizanjem dupeta u lezecem polozaju... iako mislim da je to ipak vezba za donja ledja odnosno kichmu.

Inace u teretani bas i nema neka sprava specijalno za dupe... valjda :)
Nikada i nisam imao problema sa donjim delom tela... nogama i guzicom...

Ponovicu ovo po milioniti put... ja samo zelis sisu da dobijem!

A koje ti to vezbe radis za dupe?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kada lezis dole da radis sklekove onda jednostavno jednu nogu zabacujes gore malo savijenu i osetis tacno kako ti rade dupe-mishici. :D

Ne znam kako da ti opisem tu pozu ali to izgleda kao dogy style u sexy :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znam na koju vezbu mislis...
Deluje smor :)

Mislim da je necu upraznjavati uskoro.

A pritom mi dupe misitji rade pri mnogim vezbama za noge, a cak i pri pojedinim za ledja :D
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Dirrty19g

A pritom mi dupe misitji rade pri mnogim vezbama za noge, a cak i pri pojedinim za ledja :D
I pri mnogo jos cemu... :dancing:

A kada cemo se udostojiti da vidimo rezultate svega toga? :tetka:

mi nedostojni...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sto se tice sexa... ne, ne rade, jer ga nemam vec par meseci... niti planiram jos koji mesec...

Pa videcete za koji mesec... kada ti rezultati budu jos bolji (nadam se), i kada nabavim dostojnog fotografa za tu egzibiciju, jer, priznaces, u pitanju nece biti obicne fotke... i to ne samo zbog toga sto su toliko iscekivanie...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Dirrty19g
Sto se tice sexa... ne, ne rade, jer ga nemam vec par meseci... niti planiram jos koji mesec...

Pa videcete za koji mesec... kada ti rezultati budu jos bolji (nadam se), i kada nabavim dostojnog fotografa za tu egzibiciju, jer, priznaces, u pitanju nece biti obicne fotke... i to ne samo zbog toga sto su toliko iscekivanie...
Imas pokvarenu mastu...stavio sam smajli koji plese... :maji:

Nudim se da odradim taj posao fotografisanja, na ovim predivnim nasim plazama...koje bi mogao inace da malo posetis...nisi odavno bio...:molise:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma dobro to... ples spada pod vezbanje :trep:

Ja bih voleo fotkanje na plazi... ali ne znam da li cu biti u mogucnosti zbog faxa da priustim sebi to putovanje, prvenstveno zbog vremena.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljudi, gde mogu da kupim one tanke sundjere za dlanove?
Posto mi je prethodni trening bio jako bolan po tom pitanju... i shvatio sam da vise ne mogu bez sundjera.
By Dragonite
Aham, ja tek sad vidim ovo!

Možeš da probaš u prodavnicama sportske opreme, sigurno imaju.

Moj topli savet je da uzmeš običan sunđer u nekom boljem marketu (ili u knjižari), kao za tablu (ili za kupanje, svejedno, samo neka je kvadar) i lepo ga isečeš shodno svojim željama. Tako sam ja radio i trajao mi je baš dugo.

To za benč, ramena sa šipkom ili leđa kad radiš?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ok, hvala :smilegrin:

Za ledja... one sprave gde shipke nisu glatke vec izrezbarene... Mada, sve mi pomalo sjebe dlanove.
Prosli trening mi nije bilo dobro, jedva sam izdrzao, dlanovi su mi bili urnisani.
Trebalo mi je 2 dana da povratim normalan izgled i osecaj u dlanovima.

Od sledeceg treninga definitivno moram.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!