Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa koji kafic u Ns ima jos da je gay friendly?
Ja volim leti sedeti u basti Giardina, tamo ima dosta ljubaznih konobara koji mi deluju friendly i fensi deckonja koji mi takodje deluju friendly :D
Korisnikov avatar
By bakalar
e to frendly je tako retardirano reci ...
sta to znaci da smem da poljubim decka ?

mislim nismo valjda spali na to da frendly znaci da ne smes uci tamo ako si fem i sl ...

usotalom, happy je rekao da je konobar iz lounga homofob ako dobro pamtim ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko ja znam nije. a što se mesta gde možeš da poljubiš dečka tiče, to na žalost ne zavisi samo od osoblja, već i od gostiju. ne verujem da će neki konobar ili konobarica da se postavi ispred tebe da te odbrani od mase. zato mainstream mesta ne mogu biti gej frendli u ovakvoj državi. (note to Lakiboy_ns: mesta gde ima puno "naizgled" gej ljudi nisu gej frendli mesta.)

s druge strane, ako je reč samo o osoblju za ljubljenje su provereno ok Izba i Frida. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
@ Lakiboy, joj kako mozes da ides u Giardino, meni je to vrhunac debilizma. Kad vidim one sponzore i sponzoruse tamo stomak mi se okrene !
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by GuzaKoMeduza
@ Lakiboy, joj kako mozes da ides u Giardino, meni je to vrhunac debilizma. Kad vidim one sponzore i sponzoruse tamo stomak mi se okrene !
Pa ne idem ja tamo uvece kada se svi okupljaju nego preko dana kada nije guzva jer imaju veliku prostranu mirnu bastu, stolovi su udaljeni jedni od drugih pa mozes da pricas slobodno, imas lep pogled na grad...
Daklem ambijent mi se svidja za kafenisanje preko dana i uvece radnim danima + proslog leta je bila jedna devojka sa predivnim glasom pevala balade uglavnom.
Petkom i subotom uvece ja ne idem tamo jer treba rezarvacija da udjes a i svi navale tamo kao da je to jedini fancy klub u gradu.
A na sponzoruse i ostale ja ne obracam paznju...ja to sve ignorisem i iskuliram :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
cela lazina ulica

mada ne verujem da cu vise ici u onaj atrijum, enterijer im je preterano odradjen ali masa.... :down:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja mogu da se pohvalim da sam sinoc sa drugarima obisao bukvalno pola lokala u gradu i obuhvatio sve muzicke zanrove za jedno vece :lol:
Marsuta je izgledala ovako:
1-neka usputna kafanstina u u Pap Pavla sa pijanim matorcima i stolovima prekrivenim linoleumom u koju smo usli iz fazona a zadrzali se sat vremena a ja i drug smo morali da delimo tursku kafu jer su imali dovoljno kafe samo jednu da nam naprave :rotflmao:
2-Vinski podrum-tamburashi ko je bio tamo zna :gitara:
3-Klub Route 66 gde je bio koncert Oruzjem Protivu Otmicara sa sve novom pevacicom...ko nije bio a hteo ja da ide treba da mu bude krivo :D
4-Zatim hard-rock motorashki-skinheads klub Dvoriste...gde smo mi bili jedini koji nismo bili u combat jaknama ili skroz u crnom ali su ljudi bili iznenadjujce cool.
5-Nakon svega toga uspeo sam da posetim jos i klub Amnezija (ex Paradiso) gde je gostovao DJ Marko Nastic i igram uz dobar house dok me noge ne zabole.
Eto...da je ovako svaki vikend...bankrotirao bih jako brzo :nono:
Korisnikov avatar
By erkondisn
ccc... i ja na kraju posvudusha... ni do chichaka ti nisam
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ko zna...zna :D
Nije tako uvek sinoc bila specijalna prilika pa zato...nekad prodju dva vikenda da nigde ni ne izadjem :(
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Sinoc u nublu je bilo jako lepo, bila svirka, masa raspolozena....
Ko nije bio, i treba da se kaje! :D
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Lakiboy_nsDJ Marko Nastic i igram uz dobar house
tesko da je mare pustao house ;)

ono je bio minimal techno garant, iako nisam bio ...:kiss:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Angel83
Sinoc u nublu je bilo jako lepo, bila svirka, masa raspolozena....
Ko nije bio, i treba da se kaje! :D
Mhmmm.... no neki kada su navratili nisu imali gde da stanu od guzve, pa su elegantno produzili do Fridice:yes:
Korisnikov avatar
By Myself
I ja sam otisla u pola 1, jer je postalo nesnosno.
Mis'im na guzvu.
Korisnikov avatar
By Luba
Hajde, neka mi neko kaze, moze i na u2u, sta je bilo sa klubom EARTH na Tvrdji.
Korisnikov avatar
By Zoe
Pihh.........a sto vas, zena-pametnjakovcki ne bi u Nublu kad sam ja bila/izlazila........?! :nope:
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Luba
Zar niko nece da mi odgovori?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja nemam pojma ali mislim da Earth ne radi vec duze vreme verovatno se neko drugi docepao tog lokala...imas Jelisavetin Bastion na tvrdjavi tamo isto pustaju house.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zar niko nece da mi odgovori?
Ekipa koja ga vodi ga je preselila u centar u bolji prostor i promenila mu ime.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By ljiki
pa u zadnje vreme visim u nasem malom prostoru medju knjigama ....:cita:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Moram da se pohvalim da sam u subotu bio prvi put o ovom novom gay-klubu u centru (Joker) i da mi se dopalo skroz.

Nisam odavno bio na mestu gde su apsolutno svi igrali i skakali kao tamo i gde je bilo toliko puno raspolozenih ljudi.

Bilo je doduse i sokantnih momenata poput jedne skandal tetke koja je ispred WC-a vristala imitirajuci Zoricu Brunclik :lol: i jednog malog raspolozenog slatkisha koji se vatao sa svima u mom drustvu ukljucujuci i mene iako decka ni ne poznajem :D

Sve u svemu nisam se odavno tako izigrao niti proveo kao tamo :D

Ocena:eto mene opet uskoro :zastava:
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Ako hoćete da se dobro nasmejete, svratite u subotu posle 1 u Joker. Verujte mi, ima svačega, od tetkica koje krešte, uvijaju se gore nego najveće ženske kurve, do perverznih manijaka koji će vas smarati bez ustručavanja, a ako malo vise popijete ni smrtonosni zvuci "muzike" Jelene Karleuše nece vam smetati. Savet: povedite neku str8 drugaricu sa sobom, sve se odlično provedu.
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:
Ja sam pokušao u subotu da uđem... na pokušaju i ostalo :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Disco-apsolutno i potpuno tacno...ja sam se slatko ismejao tamo pojedinim skandal-tetkama koje su i cak i trbusni ples izvodile :lol: ali je zajebancija tamo skroz dobra sve je totalno opusteno i nema nekih mrkih pogleda kao u str8 diskotekama.

@Marvin-sto nisi uspeo da udjes?
Ako dolazis prvi put i ako te na ulazu pita obezbedjenje nesto kazes da znas kakav je to klub u pitanju i o cemu se radi...i ondak ce da te puste :D
A vredi uci unutra stvarno ima svega...ja bih iskoristio ovu priliku da pozdravim jednog Arpada iz Zrenjanina koji je u subotu bio prisutan u klubu :mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Predlazem da se izorganizujemo i jednom prilikom grupno odemo u klub.

Ako nas bude dosta sa Foruma i ako se dovoljno nabazdarim, videcete sta je prava imitacija Zorice Brunclik.
"Oh, Booozeeeee ..." :vatroslava:
Slika
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By bakalar
u jbte svi smo bili u sub. u klubu
:pickme: :pickme: :pickme:

@laki
da nisi imao neku majcu crvene boje u sub ?
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by *deni*
Ako nas bude dosta sa Foruma i ako se dovoljno nabazdarim, videcete sta je prava imitacija Zorice Brunclik.
"Oh, Booozeeeee ..." :vatroslava:
skoro pa videli :P

fino nam pajkio :andjelak:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!