Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gaylovePotpuno si u pravu! Mislim da ako postoji volja za razgovorom i zelja da se bude iskren, nema toga sto ne moze da se prevazidje... Sve zavisi od nas samih(mislim na obe strane).
Pa koliko je pripadnika ovog sveta u kome zivimo promiskuitetna, nije ni cudo sto su ljudi ili totalno hladni ili su stalno sumljicavi. A sto se ljubomore tice, ljubamoran je samo onaj koji je zaljubljen. Ne treba potiskivati ljubomoru, ali ne treba ni preterivati. Naravno, treba uvek razgovarati sa partnerom, ako Vam je nesto sumljivo. Razgovor sa partnerom sve moze da pobedi, pa cak i ljubomoru. Ukoliko je razgovor iskren i otvoren.
Originally posted by Oziris
Nikako!!! Zasto uopste sprecavati jednu tako prirodnu stvar kao sto je ljubomora? Mislim da je samo treba lepo iskanalisati, i sopstvenu i partnerovu... onda sve dodje na svoje mesto. Uostalom, oni koji se zale na ljubomoru, cim partner prestane da biva ljubomoran, onda se zale na nedostatak osecanja... Nadjite ljudi sredinu u uzivajte u tome!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!