Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Bože deco, vi nekad kao da vam je 5 godina...

Vidi se šta je praktilna žena (Deni).
Okrečiš, ishobluješ, promeniš drvenariju (ako je u lošem stanju)... i sve rešeno :hvala:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by decko
@deni - pa nisam znao koji naslov da stavim a da ne bude cela recenica pa sam ga zato skratio...

:zvizdi:
npr
"živeti u prostoru gde je neko ubijen?"

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sto kaze deni, jos da mi je sad para da sebi kupim stan, makar duhove metlom istjerivao iz njega...:sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ti kazem...
Gola sam kao pistolj, a pricam ovde o kupovini stanova sa duhovima...
:roll:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dirrty19g
Verujem da bih kupio i ziveo bez problema.
Pa to je postala tako normalna stvar... ubistva, pljacke, silovanja... gotovo svakodnevno...
Normalna?!? :shocked:

Svakodnevna stvar mozda da... ali mislim nikako normalna, nesto na sta covek treba da ogugla...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
Okrečiš, ishobluješ, promeniš drvenariju (ako je u lošem stanju)... i sve rešeno :hvala:
ma nemoj! a ja nisam praktična žena?
Originally posted by RED BUTTON
... ali bih uvek pazio da su vrata zakljucana ... he he !!!
pa to valjda uvek paziš. ja odavno zaključavam vrata što zbog kriminalaca, što zbog nepoželjnih gostiju.
Korisnikov avatar
By EYA
da imam love na izvolte, kupila bih kucu sa harmonicnom enegijom, pametno osmisljenom.... il jos lepse, osmislila bih je sama od pocetka do kraja gradnje... al da imam priliku da sa lovom koju imam (zamislimo da je solidno mala) kupim predivnu kucu koja realno vredi mnogo vise nego sto je ja placam samo zato sto je neki pokolj u njoj napravljen... ne bih se dvoumila, vec bi procedura bila vrlo slicna kao u prvom slucaju, ali pojacana:
meditacija i harmonizacija prostora, moja licna energija koja se sazivljava sa prostorom i cisti svu negativnost :sunce:
u svim prethodnim stanovima, svi ljudi koji su ulazili u njih, najradije su sedeli (potpuno nesvesno) na mestima na kojima sam ja najcessce meditirala :kosa:

i ne, ne bojim se duhova, sa njima se moze komunicirati. kao i sa zivim ljudima, kad osete ljudski strah uplase se i sami pa mogu biti nezgodna pojava.
ali, ako im damo ono sto je njihova potreba.... nema razloga za brigu :grouphug:
Korisnikov avatar
By Sunce
U podrumu zgrade u kojoj sam nekad ziveo jedan covek se obesio. Toliko puta sam slusao pricu o tome da su mi se na kraju svi podrumi ogadili.

Kupovina stana u kome se desilo ubistvo? Zavisi koliko snazno taj input, ta misao moze da udje u tvoju podsvest. Ako ti neko kaze da je nesto negativno i strasno, i ako ti to stalno u svojoj glavi ponavljas, verovatno ce i delovati tako. isto je i za stan. Ako stalno imas nekakvu sliku ubistva pred ocima i ako tu cinjenicu vezujes za stan, onda ga ne treba kupiti. Dakle, tu je u igri moc podsvesti. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Sunce
Dakle, tu je u igri moc podsvesti. :psiholog:
u potpunosti se slazem, i ne verujem da bih iz sujeverja ili cega god slicnog odbila da zivim na takvom mestu, vec verovatno zato sto bih stalno razmisljala o tome sta se odigralo u toj kuci/stanu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by decko

Enivej, zanima me da li bi se vi uselili u tako neki stan a da znate ili ste culi da su vlasnici koji su ziveli pre vas ubijeni u istom stanu ili kuci? :)

Ako je zesce ispod cene, kupio bih ga, a posle preprodao po trzisnoj ceni. :D
Zatim kupis gajbu kakvu zelis - ful namestenu, mecku ili bembaru i jos ti ostane kinte da je stavis na stednju. :D
I vuk sit i ovce na broju. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
ma nemoj! a ja nisam praktična žena?
Originally posted by RED BUTTON
... ali bih uvek pazio da su vrata zakljucana ... he he !!!
pa to valjda uvek paziš. ja odavno zaključavam vrata što zbog kriminalaca, što zbog nepoželjnih gostiju.
Oprosti mi... oooo ženo praktična... :giggle:

Evo... ako ni zbog čega, praktičnost ti leži u tom zaključavanju zbog radi gostiju :yes: (ja sam to u roditeljski dom jedva uveo)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bez problema.
Jos bih organizovala veceri prizivanja duhova u svom stanu, te citanja poezije Edgara Alana Poa...
Korisnikov avatar
By decko
Pa i ja bih to radio Mina, ali sto rece Khons, mislim da bih previse razmisljao kad sam kuci sam o tome :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ne budeš sam u kući i rešen problem. :shake:
Korisnikov avatar
By decko
Pa da... :)

Ispade kao da planiram da kupim neku kucu :lol:

Eh.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by *deni*
Haj``te ljudi, kakve su vam to price ?
Pa skoro i da nema polovne nekretnine u kojoj nekad neko nije umro, ako ni od cega drugog, ono makar od starosti.
A ako se u nekoj kuci dogodio pokolj, to ima veze samo sa strukturom licnosti osobe koja je taj pokolj izvrsila.
Ako se posle u tu kucu usele normalne osobe, nece doci do novog pokolja.
U duhove valjda ne verujemo, zar ne ?

Bas vala :yes:

Ne bi mi smetalo da se uselim u takvu kucu ili stan, jer to nikakve veze nema sa doticnim objektom.

Gluposti!

:psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!