Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Vec 3-4 nedelje je proslo, a na forumu sve isto. Nista se ne menja, nema novih tema ni komentara. Kao da su svi forumashi nestali. Sta se dogadja???
Korisnikov avatar
By jukie
Pa jedno vreme su išle političke teme pa sad više nema šta da se kaže o njima jer je sve gotovo i ili jasno, i tako
Korisnikov avatar
By starky
ja mislim da su pojedinci bas smorili sa politikom...:down:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako nema zabava na forumu otvorish temu i napravis sam sebi zabavu Stef...kao sto sam ja u zelje, cestitke i pozdravi otvorio temu u kojoj sam sebi cestitam dobijanje 6-te zvezdice :D

I da.Zadnjih dana je bilo jako zivo i emocionalno u folderu Politika:kesa:

Svrati i tamo ponekad a ne samo u teme u kojima se govori o sexy, pusenju i slicnim zivotnim radostima :kissing:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ma nije za njega politika.... I pujni 3 puta da nas ne ureknesh! Mrtvo kaze on.... cccc.....
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Lakiboy_ns
Ako nema zabava na forumu otvorish temu i napravis sam sebi zabavu Stef
Tako je. To poruchujem svima koji se zhale da je dosadno, ili da je ovako ili da je onako. Neki su zbog toga otishli. A nisu se setili da ovaj forum nije tu zbog njih, da mi nismo tu da ubijamo njihovu dosadu ili da se prilagodjavamo njima. Makar ja nisam tu da bih izigravao dvorsku ludu i druge usrecivao.

Quit whining ppl. :piggy:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ja nešto u zadnja tri ... ne, pet meseca, nisam našao nijedan razlog da odgovorim na bilo koji post.
Nekako... čemu?
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Lepo vreme,i postoje pametniji nacini za trosenja vremena. A i slazem se sa komentarom iznad. cemu to... :) :okret:
Korisnikov avatar
By Zoe
"Ozivi" ga ti, ako ga smatras mrtvim, zasto od drugih ocekujes da te bolje zabave?! :vogue:
By aldlfr
koliko vidim ovde banuju ljude ni zbog cega,zenska neka postovala o zdravlju pa je banovali,strasno....:mete:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Zato sto je na ovom forumu receno sve sto je moglo da se kaze. Zato sto smo, i pored svih napora i iluzija, svi samo odvec banalni i bespovratno blazirani.
A i lepo vreme ima nekog uticaja.
Korisnikov avatar
By dungoll
samo zbog lepog vremena i ni zbog čega više...
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Vlada T
... Zato sto smo, i pored svih napora i iluzija, svi samo odvec banalni i bespovratno blazirani. ...
Ne, neponovljivi Vlada has spoken...
molim vas za jedan veliki postmoderni aplauz! :drama:

Prilično sam siguran da ima negde smajli koji aplaudira, ali ja sam zaboravio gde on stoji.

U svakom slučaju
:postmoderni aplauz za Vladu T:
Korisnikov avatar
By Delete
Lepo vreme, ljudi se odvojili od racunara i odlucili da uzivaju u prirodi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Forum nikada nije bio mrtVijI nego sada (poslednjih dinu-dve). Nikad.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Call me old fashion ali meni su drugi oblici komunikacije preko neta previse hekticni sto ne odgovara mom ladolezernom sezibilitetu. Volim sebi da uzmem vremena dok pisem i nije mi prioritet da to vidi sto siri krug ljudi.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Isto sam primetio. Kada uporedim sa tennisforum-om, ovo je smesno. Tamo ima 10.000+ ljudi i nenormalno je brz. Ali nije svaki forum isti.

Kada je u Srbiji ista funkcionisalo kako treba? :lol: Svakako nece jedan forum.

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Lm, htedoh reci isto sto i Srklet, ali mislim da nije samo to.

Naime, forum kao forma i dalje funkcionise na netu, recimo ko sto horko pomenu tenis forum (btw horko ovaj forum je jako duuuuuuuuuuuugoooo bio vrlo ziv. ti si doso kad je umro) i mnogi drugi.

Kapiram da se mladi LGBTIQ fejsbukovisu, medjutim, ono sto znam, jeste da ima novih korisnika - koji jako kratko pisu. Moguce je da se izjutujuisu sa kim zele, dodaju na fejs i odatle druze.

U svakom slucaju, ja sam najstarija clanica foruma (starija i od Unicorna) koja je i dalje aktivna, iz navike, a pre svega zelje da ovo mesto zbog klinaca opstaje jer je mnogima i dalje prva kapija so to speak.

I ovo je depresivno, kevemigoce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!