volim da poklanjam, ali mnogo vishe volim da dobijam poklone, evo npr. exexexexex-u sam poklonio originalnu jazz kompilaciju, u tvrdom pakovanju, vrednu trocfren broj evrica....
kada mi se poklanja volim tri vrte pokona: materijalne : od keve, caleta, mame, tetke, sestre.....
iz ljubavi: od drugova, drugarica, ortaka, ortakinja, mladica: a tu spadaju od metle, preko knjiga, figurica, privezaka, ogrlica, prstenja, cd-eova , do hash`sha, /jedan dechko koji je bio lud za mnom mi poklonio presovanu biljicu marihuane, josh mi stoji u knjizi "nauka o samospoznaji", stvar je kod nje da je skroz crna, tek malchice se vidi zelena, njegovo objashnjenje je bilo, da kada je istu video, da se odmah setio mene, i dalje je budala, al je poklon jedan od slatkijih...
umetnichka dela: jer ista obozavam, za ista zivim, tu spadaju i anitkviteti, obichno sam sebi poklanjam ista iz ljubavi, a sada sam bacio oko na jedan art-deko luster, chija je cena oko 1500e, posrebljen je i s originalnim kristalima, ima negde oko 85godina, i moram da ga uzmem nadam se do kraja ove godine...,
chak sam razmishljao da prodam bibliju koju sam dobio od poznanika biblija je iz 17??godine, al mi moze doneti samo 800e maximum, tako da moram naci neku sentimentalnu budalu koji skuplja iste, i kojem bash ta fali da ga oderem za duplo vecu cenu, i onda ce moj stanchic krasiti luster, e sada shto nece biti shta za jelo, je manje bitno...