Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by Myself
Originally posted by Neodoljiva
myself.........nebi se slozila sa tobom.......jer ljudi sa kojima izlazim.....su mi samo fizicki privlacni....i nemam osecaja ka njima.....problem je kada osecaji postoje......e onda analiziram svako slovo.....ali pitanje se odnosilo na prvi date
Cekaj!
Sa tim nekim prema kome/kojoj osecas nesto nikada nemas prvi date? :alikako:
ja imam osecaje samo prema jednoj osobi a sa tom osobom neizlazim...........sa ovima sto izlazim svidjaju mi se fizicki.......i to mi je u svakom slucaju dovoljno........a ako ima vise da ponudi od izgleda onda super......ako ne.....boze moj nije ni to strasno.....u svakom slucaju cemo se ludo provesti..........
By Acorn Girl
Da je clan 'Crne Ruze'! :uplasen: :vestica:

:lol:

Ali, to samo na prvom dejtu. Vec na drugom, kad zagrizem mamac...i to bih progutala. :prst: :jezik:
By spf 3000
toliko toga...... ne znam odakle da pocnem.
pa necu ni pocinjati :D
Korisnikov avatar
By m..
ja imam osecaje samo prema jednoj osobi a sa tom osobom neizlazim...........sa ovima sto izlazim svidjaju mi se fizicki.......i to mi je u svakom slucaju dovoljno........a ako ima vise da ponudi od izgleda onda super......ako ne.....boze moj nije ni to strasno.....u svakom slucaju cemo se ludo provesti..........
Recimo ja sa njom ne bih izasla na date uopshte.
By жњ
da odmah krene prica o proslim vezama ili zivotnim problemima... tjah...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Recimo ja sa njom ne bih izasla na date uopshte.
Potpuno se slazem:nokti:
Osobe koje me istog trenutka odbiju-nedostatak smisla za humor, shvatanje svega bukvalno, opterecenost bilo kakva-nacionalna, seksualna, rasna,....A najvise od svega me odbija: "ja, pa onda JA, ali JA JA JA JAJA.....MA TI NISI SVESNA KAKO SAM JA POSEBNA ":flaming:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by devokICA
....A najvise od svega me odbija: "ja, pa onda JA, ali JA JA JA JAJA.....MA TI NISI SVESNA KAKO SAM JA POSEBNA " :flaming:

ali, ja sam tako divna, i ja sam SEXTRA lik, a tek sto sam JA inteligentna, ali to je kod MENE prikriveno, jer JA tako hocu, i sad se JA ne ponasam kao da te zelim i balh blah.....

ma JA sam potpuno kullllllll, i to TI moras shvatiti, a JA cu ti pomoci, tako sto cu ti JA pojasniti...
al, zbog tebe :D , narafski ...
By Çâðê_DUP
mm..ne znam da li sam postovala na ovu temu (izvukoh je iz naftalina)

1. price o tuznoj ljubavnoj proslosti

2. ako mi na PRVOM SASTANKU kaze: VOLIM TE, stvar je propala (jedino ako nije ono folie de deux ili ludilo u dvoje, pa da nam se istovremeno desi..)
Korisnikov avatar
By Hys.
uhhhh...potpuno se slazem :up:
Shvatila sam i da me nervira stidljivost, ranije mi to nije smetalo.
Valjda mi je muka da vise da izvlacim reci kljestima.
Sada me zanimaju samo ekstrovertni (ili barem spolja takvi, moze da bude sustinski zatvoren/a do god ume da komunicira o 100 tema bez mojih monologa i pokusaja za dijalogom)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
"Uozbilji se molim te..." AAAAAAAAA pucam na to, ubila bih je!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Khons
pa, nema sad bash neshto konkretno, ali npr ne bih volela da vidim neku nekulturu, da joj je svaka druga "brate", "jebote", i josh poneka psovka. svi mi koristimo te malo naivnije psovke, ali sto je mnogo mnogo je.
i slazem se sa devokicom, da bude sposobna da doprinese razgovoru, jer ipak da bih dostigla taj nivo kada ti je prijatno cak iako se cuti, potrebno je mnogo vise dejtova.
Korisnikov avatar
By Neve
hmm ako se razgovor svodi da moram nesto pitati da dobijem odgovor.. u suprotnom je muk.. jer ona ne progovara

kad kaze -alkohol ne- znam da nam je to zadnja kafa

nabrijanost na religiju :scared:

one koje bi da probaju..
..
Korisnikov avatar
By decko
Da je pre pola sata bio na drugom dejtu :maska:

Pricu o tome kako su on i njegov ex se vatacili tu i tu ispred tog i tog a taj i taj ih gledao a to je sve bilo tako "do jaja popaljivo" :nono:

:ubise:

A da, na istom tom dejtu je i u medju prva tri pitanja 'uletelo' - Jesi ti prelezao neku PPB? (a zatim lista nekih koje je on pokupio)

:shok2:
By pčelica
Kako rekoše ljudi, bolje da o'ma na 1.
date-u čujem sve što ima za odbit' me.
A u grupu tak'ih stvari bi spadali stavovi
poput zalaganja za granicu Karlovac-Karlobag-
Virovitica; pa onda npr zapažanje da je klanje
pilića slično holokaustu (bila tema na ovom forumu, btw),
onda kukanje na sudbinom napuštenih kuca i maca
a okretanje glave u stranu pred ljudima koji
gladuju, i takooo...
Originally posted by decko
A da, na istom tom dejtu je i u medju prva tri pitanja 'uletelo' - Jesi ti prelezao neku PPB? (a zatim lista nekih koje je on pokupio)

Osoba koja bi me to upitala
bi u mojoj glavi o'ma dobila pet Bambija.
(ja vala uvek nežno provučem anamnezicu, tipa
"jel' te pecka nekad kad piškiš?" ) :giggle:
Korisnikov avatar
By decko
Taj je kod mene samo dobio samo pozdrav :lol:
By J...
Samo da ne povede bivsu na sastanak sa mnom. (desavalo se...):)
Korisnikov avatar
By proudgirl
Originally posted by Khons
pa, nema sad bash neshto konkretno, ali npr ne bih volela da vidim neku nekulturu, da joj je svaka druga "brate", "jebote", i josh poneka psovka. svi mi koristimo te malo naivnije psovke, ali sto je mnogo mnogo je.
i slazem se sa devokicom, da bude sposobna da doprinese razgovoru, jer ipak da bih dostigla taj nivo kada ti je prijatno cak iako se cuti, potrebno je mnogo vise dejtova.

slazem se u potpunosti
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J.
Samo da ne povede bivsu na sastanak sa mnom. (desavalo se...) :)
:iskolacen:

Imam utisak da ovu temu bolje treba preimenovati u "vasi dejtovi iz horor filmova"
hm, pa mogla bih da otvorim temicu :smirk:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Bombi
kittire ne pleti to
e vala dobro si joj i rekla! ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Bombi
kittire ne pleti to
e vala dobro si joj i rekla! ;)
ti biTTi udaTa, stoga se ne vaZis !!! :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Calypso
Iskopah zabavnu temu...

Sta god da kaze, sve bi joj bilo oprosteno s obzirom na kolicinu
gluposti koje ja izvalim kad god bila u drustvu dobrog, starog piva...
:blush:

Salu na stranu, ako mi se bas svidja ne bih volela da vidim klinacko, hejtersko ponasanje vec normalan razgovor. Zajebancija obavezna.
A u svakom slucaju, sve sto kaze podleze mom sudu, pa onda biti ili ne biti.... :B
By rudi
Da
se
na
bilo
koji
nacin
definise
fura
nekakve
principe,
gleda
na
svet
u
crno-beloj
boji...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne bih voleo da mi se desi da prica kako bi voleo da se osveti bivsem decku, niti da se samosazaljeva pa da hvata na tu loptu. Imao sam to, pa znam sta pricam. :bljak:

Takodje, ne bih voleo da slusam prazne price.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..kako je bila sa 300 riba...kako vara na sve strane..ne veruje u vernost i slicno..krene sa planovima o nasoj buducnosti ...i posle 7 dana mi kaze da me voli...i bla i bla..
ali ako nema fiz privlacnosti ili nekog clicka dzaba i da je perfekcija psihicki i da mi kaze sve sto zelim da cujem.
MOra da se poklopi:peva:
Korisnikov avatar
By Calypso
Setila sam se jos necega!

Da me pita sta sam u horoskopu i onda prevrne ocima, kao strasno veruje u astroloska poklapanja znakova ili moj znak je takav i takav a ona jednostavno ne veruje u vezu sa osobom koja je tog znaka!

Aaaaaaaa, derista u telu odraslih.......

:mete:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Calypso
Setila sam se jos necega!

Da me pita sta sam u horoskopu i onda prevrne ocima, kao strasno veruje u astroloska poklapanja znakova ili moj znak je takav i takav a ona jednostavno ne veruje u vezu sa osobom koja je tog znaka!
:up: :up: :up:
ne mogu da verujem.... :D
Korisnikov avatar
By m..
Da mi kaze da je zemljani znak u horoskopu :pucaodsmeha:

Mene je iskustvo naucilo da treba izbegavati one cice koje o svojim prethodnim vezama govore iskljucivo u pozitivnom svetlu. E sad ne znam koliko je to prvi date, kod mene je prvi date poprilicno nedefinisan i veoma shirok pojam zapravo.

E sad sto. Ne znam, nekako se ispostavilo da su te takve ili potpuni beslovesni kreteni u potpunom denialu glede sebe samih, ili da su krajnje povrsne i isprepadane i ne umeju da se prepuste. Mislim ja licno ne razumem kako bi nekom uspelo da dejtuje razne ljude tokom vremena i da se to skocka da ih niko nikad nije povredio, to je nemoguce. Ili se rodis mudar (de fakto nemoguce) ili lazes samog sebe. Mislim, neminovno je da pre ili kasnije naletis na budalu, i neophodno da bi se opasuljio i skontao sta je to sto ti zaista treba ili ne treba. Ja apsolutno odbijam da poverujem da je neko isao iz veze u vezu i da mu je sve bilo just peachy.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!