Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mishicavo macheNota bene - when in doubt whether drive or walk, you choose the hard way
jel teretana na tashu beshe ona sa pogledom na bazen? dva tusha u svlachionici.... kao iza nekog zidica....? tamo me startovao neki taksista i pokazivao mi svoju veliku pipu:tepih: pa kao da me poveze kuci ...ali ja zhivim sto metara odavde...a ne ne on bi da me poveze...i tako...vozili smo se...![]()
Originally posted by Vlada Ttja ma koliko se dosetka i labavi mozhe da zabavi rimovala, i do think there are things one should do only the hard way....Originally posted by mishicavo macheNota bene - when in doubt whether drive or walk, you choose the hard way
jel teretana na tashu beshe ona sa pogledom na bazen? dva tusha u svlachionici.... kao iza nekog zidica....? tamo me startovao neki taksista i pokazivao mi svoju veliku pipu:tepih: pa kao da me poveze kuci ...ali ja zhivim sto metara odavde...a ne ne on bi da me poveze...i tako...vozili smo se...![]()
![]()
Originally posted by Lakiboy_nsDa i ne. Dobri su, ali su bolji kad ih kombinuješ sa drugim vežbama.
A jel istina da su za gornji deo tela sklekovi ubedljivo najbolji?
Originally posted by Lakiboy_nsMisliš, možeš ukupno 120 sklekova kad zbrojiš sve serije?
Ja ne idem u teretanu ali vezbam kuci mogu zasada da uradim 120 sklekova u vise serija naravno ne odjednom![]()
A sklekove kombinujem sa nekim standardnim vezbama sa obicnim kucnim tegovima![]()
Originally posted by DragoniteDa-120 sklekova jel to malo?
Misliš, možeš ukupno 120 sklekova kad zbrojiš sve serije?
A koje vežbe za šta?
![]()
![]()
Originally posted by Dirrty19gI pri mnogo jos cemu...
A pritom mi dupe misitji rade pri mnogim vezbama za noge, a cak i pri pojedinim za ledja![]()
Originally posted by Dirrty19gImas pokvarenu mastu...stavio sam smajli koji plese...
Sto se tice sexa... ne, ne rade, jer ga nemam vec par meseci... niti planiram jos koji mesec...
Pa videcete za koji mesec... kada ti rezultati budu jos bolji (nadam se), i kada nabavim dostojnog fotografa za tu egzibiciju, jer, priznaces, u pitanju nece biti obicne fotke... i to ne samo zbog toga sto su toliko iscekivanie...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!